Biz anca evde tombala oyanayalım 😒 millet bahar bahçeleride koşsun.😂🤪
Dayımla teyzeme maşallah. 🧿🪬😍

Biz anca evde tombala oyanayalım 😒 millet bahar bahçeleride koşsun.😂🤪
Dayımla teyzeme maşallah. 🧿🪬😍

Korumak için çaba gerekir. Açık, dürüst ve düzenli iletişim, ilişkinin temelini oluşturur. Duyguları, düşünceleri ve beklentileri paylaşmak önemlidir. Karşılıklı anlayış ve empati, partnerlerin birbirlerinin duygularını ve ihtiyaçlarını anlamasını sağlar. Birbirine saygı duymak, ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi için kritik öneme sahiptir. Güven, ilişkinin sağlam bir temelidir. Güven inşa etmek zaman alır ve dürüstlükle korunur. Ortak ilgi alanlarına sahip olmak, birlikte vakit geçirmek ve bağları güçlendirmek için fırsatlar yaratır.
Bireysel olarak gelişmeye devam etmek ve birbirinizi desteklemek, ilişkinin dinamik kalmasını sağlar. İlişkideki zorluklarla birlikte başa çıkmak, bağları güçlendirir ve dayanıklılığı artırır. uzun vadeli sevgi, çaba ve özveri gerektirir.
Aşkın süresi kalpten kalbe değişir ama her aşk zamanla şekil değiştirir. İlk heyecan diner belki ama yerini güven, sadakat ve derin bir bağ alır. Uzun vadede sevgi, emek ister. Her gün onu yeniden seçmek, küçük şeylerle mutlu etmek, dert ortağı olmak... İşte o zaman aşk taze kalır. Sadece sevdim demek yetmez, seviyorum diyebilmek için çaba şart. Yoksa her şey solar gider.🙏🏻🦋
Aşkın süresi, bilimsel ve duygusal açıdan farklı şekillerde ele alınabilir. İlk baştaki yoğun tutkuyu besleyen kimyasal süreçler zamanla azalabilir, ancak sevgi ve bağlılık doğru şekilde beslenirse derinleşerek uzun yıllar devam edebilir. Birlikte geçirilen zamanın kalitesi, iletişimin gücü ve karşılıklı anlayış, aşkın devamlılığını belirleyen en önemli etkenlerdir. Günlük hayatın içinde küçük ama anlamlı jestler, samimi dokunuşlar ve ortak deneyimler, duygusal bağı güçlendirir. Aşk, yalnızca başlangıçtaki heyecanla değil, zaman içinde birlikte büyümek ve birbirini keşfetmeye devam etmekle sürdürülebilir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim abim benim🥰🙏🌼
Aşkı bilmem de, sevgi bitmez öyle kolay kolay gerçekse ve ihanet yoksa
Rica ederim kardeşim 🙏
Cevap
19Cevap
Merhaba,
Aşkın, ömrü süresi yoktur!
Aşkın ömrünü seven ve sevilen belirler, oluşturur!
Yaptıkları ya da yapmadıkları ile! 😅
Seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise aşk sonsuz olur, ahirette de devam eder! 😅
Aşk'ı bir güvercin misali düşünürsek, sağ kanat kadın sol kanat erkek, ikisi de sağlam olmalı uçabilmek için! 😅
Taşıma su ile değirmen dönmez! 😅
Anlayış ve saygı ile. hayir aşkın suresi yok
Aşkın raf ömrü ortalama 3 yıldır, hızlı tüketilmez ise üzerine bir kaç ay eklenebilir..
Bence yaşıda yoktur sureside, tutku ile alakalı.
gerçek aşk ise sonsuza kadar sürer
Saçları uzun olan kadınları çok sevin azizim.
Her telinde şiir yatar o saçların...
Uzun saçlarını kesen kadınları daha çok sevin.
Her telinde bir acı yatar o saçların.
Hele ki bir kadını saçlarını kestirecek kadar yıktı iseniz;
Siz bir zahmet kadınları sevmeyin azizim.
Bunu anlamayan aşkı anlamaz
Valla ben en fazla 7-8 sene beraber kaldığım insanı gördüm başkada göremedim uzun süren varsada tebrik ederim
sevgi aşk taze tutulduğu sürece karşılıklı çabayla büyür.. senden hiç vazgecmeyecek biriyle büyütebilirsin ama sende hiç vazgecmemelisin
Aşk gayret işidir. Ama en çokta nasip işidir. Nasipte varsa ahiretlik olur.
Aşkın ömrü 3 yıldır sevgi bir ömür boyu sürer
Her şeyin bir süresi var sevgi saygı sadakat hoşgörü anlayış
Tombala ile giden ilişki de gözler dışarı kayar bacım
Eskiden çirkinlikleri bile güzel gelirken, şimdi guzelliklerin bile çirkin geliyor. Bu söz geldi aklıma aşkın suredi içinde yaptığın şeylere bağlı bir anda bile yok olabilir
Ask mi ppme bak gercek aşık gör
Çal ordan bir Yılda Tilbe🪕🎶 gönder gelsin 💃
https://youtu.be/BZQWmZhkUlo?si=RpZhDALle-p0xFq8
Asıl ben teşekkür ederim dinliycem, Nurettin Rençber severim 😍
İyi geceler Allah rahatlık versin
Günaydın 🙏
Teşekkür ederim sizin de mübarek olsun inşallah 🙏🥰
Görüntü yok 🙂
Tenkyouuuuuu 😀
Cansın Pp yakıyor 🙄🤪
Maşallah işte bunlar gibi olmak zor eskiler sağlam demiyorlar boşuna 😊
Vallahi bende bilmiyorum 🤷🏻♀️