Şimdi kızlar gerçekten merak ettiğim bir konu var ve buna herkesle flört etmeyen ağır başlı olanlar cevaplasın lütfen?

Benim lisesen beri instagramımda eklediğim bir kız var, şu an 29 yaşım onunla hiç yüz yüze gelmedik bu zamana kadar ve ben kendisiyle instagramdan whatsapa geçtiğim bir dönem olmuştu ( bu anlattıklarım hepsi 2016 zamanlarında oldu en son) kızla ben her gün sabah aksam sohbet etmeye çalışıyordum kendisi de konuşuyordu tabi ki fakat ben yazmadan yazmazdı hiç, hayatinda başkasi da yoktu biliyordum.

Ve bana en son konuşmamizda şu sözü dediğini çok net hatırlıyorum ve hatta 9 senedir sırf bu yüzden kendisine asla mesaj atamiyorum, bana " siz erkekler hep arayış içindesiniz" demişti ben de hayır öyle birisi değilim dedikten sonra bana " belki de yanılıyorumdur bilmiyorum" dedi devamını hatırlamıyorum ve bu bana çok koymuştu, halbuki sadece seviyordum ciddi manada seviyordum kızı, evlenecek birisiydi benim için, öyle bir ruhtu o kız hakiki ve içten ağır başlı.

Şimdi ben o sözden sonra kendime yediremediğim için gururumdan yazmadim bunca zaman, kendisi de sosyal medyayi tam istediğim gibi kullanan birisi.

Ama şunu sormak istiyorum, madem erkekleri bu şekilde gören birisi kendisi ( bunu o yaşlarda söyleyen birisi tabi ki ) o zaman nereden bilecek bir erkeğin kendisinin istedigi gibj birisi olduğunu nereden anlayabilir ki bunu?

Bir insana bunu nasıl ispatlayabiliriz ki nasıl olacak nasıl konuşucam şimdi bununla?
Şimdi kızlar gerçekten merak ettiğim bir konu var ve buna herkesle flört etmeyen ağır başlı olanlar cevaplasın lütfen?