- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYa siz çok konuşmayı sevmiyorsunuz O çok Konuşmayı seviyor bir kere bunun dozunu anlaması gerekiyor. 36 yaşında olması gerçekten çok olgun olması anlamına gelmiyor erkekler genelde 40'tan sonra olgunlaşıyor. Normal şartlarda karşımdaki kim olursa olsun ben bu şekilde darlamazdım. Insanları müsait olmayan zamanları vardır o an psikolojileri Konuşmaya müsait değildir her an İşlediğim olsun gel benimle konuş baskısı doğru bir şey değil karşınızdaki insan sizi saygı duysa zaten bunu yapmaz. o sadece kendini düşünüyor. Ben konuşayım da ben tatmin olayım yeter. rahatsız edip etmediğini düşünmüyor bencillik.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İlişki ve bağımlılık başka şeylerdir, sevgilin sana bağımlı olmuş durumda, bağımlılık sadece sigaraya alkole olmaz. Muhtemelen depresyonda olabilir, sağlıklı düşünemiyor ve seninle konuştukça mutlu olduğu için diğer tüm duygularını unutuyor olabilir. Muhtemelen bunun farkında bile değil, ancak bu ikiniz içinde tehlikeli bir duruma dönüşebilir. ikili ilişkilerde oluşan sorunları çözmeye çalışmak yerine, bundan şikayetçi olmak, geçiştirmek ya da sonlardırmayı düşünüyor olman ya sorunlardan kaçma eğilimin olduğunu ya da karşındaki insana değer vermediğini ve sevmediğini gösterir. Önce kendi duygu ve düşüncelerini düzenle sonra ne yapmak istediğine karar ver. İkiniz içinde zor birim durum, her şey gönlünüzce olsun.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh canım ya, hislerin tam bir karmaşa olmuş resmen! 😅 Sevviyorum demek ki sürekli konuşmak istiyor ama biraz fazla üstüne geliyor gibi, değil mi? Tabii insanların sevgiyi gösterme tarzı farklıdır. Sen daha kısa ama öz konuşmayı tercih ediyorsun, oysa o daha uzun vakit geçirmek istiyor gibi. Arada bir denge kurmayı konuşmayı denesene? Belki seni daha iyi anlar. Ama hani söylediklerin hep geçiştiriliyorsa ve kendini kısıtlanmış gibi hissediyorsan, belki oturup ciddi ciddi karar vermenin zamanı da gelmiştir. Ah, aşk işleri hep böyle zor be! 😅 Şimdi sen söyle, onu seviyor musun hâlâ? ❤️
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ergenler gibi... Çalışmıyor mu? Ne yapıyor da o kadar vakit buluyor?
18 Yorumla
Soran1 yılBende oda çalşyoz 5 te işten çıkyo gece 3 4 kadr darlıyor
Soran1 yılYok işte misafir var diyorum gitmediler mi aşkım yazıp duruo yani yakışıklıda biri özgüvensiz de değil neden yapyo anlamadım
Soran1 yılHaha tamamen onu n iyiliği için 😂olur
Soran1 yılHaha terk edilen kimdi 😂
u 1 yılFazla muhabbet tez ayrılır getirir
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Büyük ihtimal bu duyguyu ve hisleri daha önce yaşamamış. Beğenmiyorsanız ve sevmiyorsanız eğer, tecrübe kazanması için az zaman verip ayrılabilirsiniz. Burada senin niyetin önemli oluyor, erkek tarafı hangi amaçla geliyor sen hangi amaçtasın. Tecrübeme dayanarak söylüyorum, bu ilişkiye zaman ayırmak istemiyorsun çünkü hedefin bu erkek değil gibi hissettim. Neyse bu tür şeyler yaşanmasa hayat çekilmez zaten, izlemekte hoş oluyor.
10 YorumlaÇöpe at diyemem ama ilişkini gözden geçir diyebilirim sonucta her gün saatlerce konuşmak insanın işlerini aksatır ve kafasını ağrıtır belki o gün modun düşük belki konuşmak istemiyorsun yani seni seven ve anlayan birisi buna anlayış gösterir bir gün hiç konuşmasa dahi sevmeye devam eder hala saatlerce konuşmak istiyorsa yaptığı bencilliktir dünya kendi etrafında dönsün istiyor demek olur ilgi isteği diyelim buna bence bir kez söyle hala anlamıyorsa gözden geçirirsin sonuçta insanın hayatı sadece aşktan ibaret değil işi gücü okulu ailevi sorunu sağlık sorunu diye gerçekler de var şahsen benim hiç sevgilim olmadı çevremde bu tip arkadaşlarım var ve mutsuzlar ayrılmanın yolunu arıyorlar o yüzden tam anlamıyla işte hayatımın aşkı budur diyene kadar yani karşıma öyle birisi çıkana kadar hayatıma bir kadın alöayı düşünmüyorum
10 Yorumla
1 yılSiz kadınlar çok zursunuz sizi anlamaya bir ömür yetmez adam sana ilgi gösteriyor sen diyon bacım sana buz adam lazım çok ilgi sizi sıkıyor ben olsam ayda bir kunusurum hata sana mektup yollarım iyi fikir sen söyle sevgilin sana mektup yolasin fazla konuşmasın 😂😂😂😂
12 Yorumla- 1 yıl
Trol bu inanmayın herseyede
- 1 yıl
Nede böyle algı yaratıp insanlar kandıriyorlar dürüst bindan kalmadı mı bizde kaniyoruz
1 yılUyarılara rağmen anlamıyorsa ara vermeyi teklif et, direkt ayrılmak arada bir duygu varsa ilişkinizde travma bırakabilir barışma sürecinde, ben seni çok uyardım sen beni anlamadın benim biraz kafamı toplamaya ihtiyacım var de, ısrar ederse bu ne ara vermesi falan diye çıkışırsa mesajlarına donme biraz sensiz kalsın ne kadar ciddi olduğunu anlasın, bu tür durumlarda erkeğe kaybetme korkusu yaşatmak gerekiyor, ara verdikten sonra konuşunca baktın hala aynı bitirirsin o zaman ilişkini
11 Yorumla- 1 yıl
Benden.. sana.. gelene..
Karşılık.. verir.. misin.. lütfen
Kiskandim ya. Keske benle oyle konussa hep, benim konustugum kisi. Sizinle sadece konusuyor mu yani bulusmaya cagiriryor mu sik sik yoksa sadece konusuyor mu. Eger sadece konusarak yapiyorsa bunu sizle oynuyor, kendi icinde dalga gecer zevkiyle veya sizi kendinden sogutnaya calisiyorda olabikir. Veya sizi bu sekilde kendine baglatip sonra asil yuzu ortaya cikacak cinstende yapiyor olabilir. Bir erkegin 36 yasinda hemde, sen beni sevmiyonmu tribi normal degil. Disil mi acaba. Burcu nedir. Gunes burcu ve ay burcu
00 Yorumla
1 yılİletişim, konuşmak güzeş şey ama liseli aşıklar gibi olmuş sizinki. Kendinizle baş başa geçirebileceğiniz zamanınız olmalı. Bunu uygun bir dille kendisine söylemeniz lazım. "Seni seviyorum ama beni çok darlıyorsun, biraz kendime zaman ayırmak istiyorum. Merak etme, böylece seni özleyeceğimden daha çok severim" diyebilirsiniz.
Böyle davranmasının sebebi muhtemelen sizi kaybetmekten korkması. Niyet iyi ama davranış yanlış maalesef. Soğutucu bir durum evet. Konuşmakta fayda var.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. İnsanın sevdiğiyle bol sohbet etmek istemeside suç olmuş
Kadın milletine ağzınla kuş tutsan yaranılmaz
Bide şöyle ilgisiz böyle ilgisiz erkekler diye ağlar durursunuz
Şu tavrın zaten asıl çöpün sen olduğunu gösteriyor. Ayrılda kurtulsun adam00 YorumlaOf Reels İzleyesim Geliyo O Sırada Sürekli Yaziyo Ya Arkadaşım Benimde Yanliz Kalmaya İhtiyacım Var Bazen 7/24 Senle Konuşmam Ki Bence Atma Durumu Açıkla Bende Yanlız Kalmak İstiyorum Bazen Bu Şartlarda Devam Etceksek Edelim Yok Ben Buna Dayaanam Dersen Ayrılalım Gibi Bu Biraz Ağır Olabilir Hafifletirsin Senn 😀
00 Yorumla
1 yılBu ne ya insanın boğazına yapışmış gibi... Gün içinde zaten mesajlaşıyorsunuz bir de saatlerce konuşmak mı istiyor? Sevgi sürekli yapışık olmak değil ki. On dakika konuşunca sen beni sevmiyorsun demek aşırı duygusal şantaj. İlişkide biraz alan şart yoksa bunalırsın. Eğer seni sürekli suçluyor ve özgürlüğünü kısıtlıyorsa gerçekten düşün derim. Sevgi böyle olmaz, boğmaz rahatlatır.🤷🏼♀️
00 Yorumla
1 yılYakın zamanda öyle biriyle konuşmuştum ve o da 31 yaşındaydı. Ya bence onlar eskiden bizim kadar çok flört etmediği için ergenlikte yaşayacakları ilişkiyi 30 lü yaşlarda yaşayıp o heyecanı yaşıyorlar. Ama bu durum bana aramızdaki 5 yaş farkı 15 yaş gibi hissrttirmişti. Mesajına geç cevap verdim diye bi kere beni uyardı. Ben de ben öyle 7-24 sana yazamam hoşuna gitmiyorsa günde bi yarım saatlik sürekli mesajlaşalım ya da telefonda konuşalım o zaman dedim. Öyle diyince korktu ama saygı duygu.
01 Yorumla- 1 yıl
7/24 mesajlaşma işi ergenlikte mi kaldı diyorsun?
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha yeni arkadaşım aynı bunu yaşadı. Sürekli buluşuyor veya konuşuyorlardı. İşi gücü var ikisinin de yani hayatsız desen öyle de değil.
Eleman o yaşlarda. Baya baya narsist bir tip çıktı. Onu kendisini aldatırken basınca ayrıldı ama hala taciz ediyor aylar sonra bile.
Yol yakınken kurtul. Hele de kıskançsa kesin bir b*k çıkıyor öylesinde. O yaşa geldiği halde bu türden bir açlığa sahip insanlar gelişmemiş oluyor.00 YorumlaNe güzel seni çekici buluyor sana açılıyor işte. Tabi şimdi farklı açıdan düşününce sende haklısın. Ama çöpe atayım mı kelimesi, ayrılma kelimesi falan kullanıyorsan bi an önce ayrıl adamın başını yakma. Sevmiyorsan oyalama milleti.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Çok garip canlılarsınız ilgi istersiniz ilgi göstersek çok bunaltıyor oluyor ilgi göstermesek acaba başka biri mi var diye türlü hayallere dalıyorsunuz bence kızlar kendini bi sorgulasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kimi meşguliyeti bahane eder kimi…
Herşeyin fazlası zarar…
Bu durumdan hoşlanmadığınızı anlatıp bi orta yol bulmayı denemelisiniz bence ayrılmak son çare…00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Seviyor istiyor merak ediyor ilgileniyor vs vs demek bir nevi
Ama aşırı olan her şey zararlı tabi
Birde kadınlar büyük bir bölümü ilgiden şefkattten ve kaliteden erken sıkılır01 Yorumla
1 yılPeeeys.
Zamanın 36 yaşında adamları böyle. Gördüğüm, bazı 25 -40 yaş arası dişillerde durum daha da vahim.
Y guşaanın guşaanı yiyin vallla
09 Yorumla- 1 yıl
@Akldldks yeğen senlik bişey yok, devam et sen
- 1 yıl
Sizde 40 yaş altına bakmazsınız o halde hatta 30 yaş altına bakmazsınız. Size uygun olmaması normal 25 30 yaşındaki kızların
- 1 yıl
@Kalplivceld @akldldks dostlar, yani sizlik benlik bişey yok, kimse kimsenin elinden bişey almış değil, koynunuzdan kadın almışız gibi muhabbete çekiyosunuz, herkeste klavye var, herkes özgür yani, herkes istediği grubu sorunlu görmekte de özgür, neye gocundunuz bu kadar? 40 lık dayıya denk geldiğinizde kaçarsınız olkur biter ;)
- 1 yıl
Laf atmışsın genç kadınlara kızlara
- 1 yıl
@Kalplivceld soranın tesbitine katıldım
- 1 yıl
Ama seninki yanlış o yaş aralığındaki kadınlar sana göre değil ki durum vahim diyorsun
- 1 yıl
@Kalplivceld iki grupta da vahim. Değerlendirmek için ille bana hitap etmes gerekmiyo
Gizli Üye(25-29)1 yılMillet seven ilgi veren erkek bulamıyor bulanlar da ayrılayım mı diyor 🤔 güzel kalpler işte böyle yanlış ellerde ziyan oluyor en çok buna üzülüyorum. Ayrıl çocuğu kurtar kendinden
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılSen beni sevmiyorsun tribi mi omg. Çekilecek dert değil grrçekten. Evet yaşı ergenliğe müsait değil ama ruhen o dönemlerde kalmış
10 Yorumla
1 yılAdam aşırı ilgi sewiyo demekki 7/24 de konuşulmaz kii nee lann öyle oo yapışkan gibii işi gücü yok heralde çekilmez çöpe at kapağınıda ört 😊
10 YorumlaBuna biz değil, sen karar vermelisin. Sıkılıyorsan, şimdiden bıktıysan daha fazla oyalamanın ya da oyalanmanın anlamı var mı?
00 YorumlaYok ya şu karşı cins milletinin bazılarına bu kadar ilgi göstermemek lazım bünye kabul etmiyor, baskı seviyorlar
00 Yorumla
1 yılYok artık en yakın arkadaşlarımla bile en fazla bir saat konuşurum çok saçma kişisel alan diye bir şey var sık boğaz etmek yersiz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı.
1 yılBu durumdan rahatsız olduğunu dile getir. Duygularını, düşüncelerini anlat. Çözüm bulabilirseniz devam edin. Bulamazsanız ayrılırsın
00 Yorumla Daha ne istiyon ilgi vermezsek. Bukez de ilgisi yok oluyor ilgi versek çok ilgi diyonuz kızları anlamıyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Kızlar da ne istediklerini bilmiyorlar ki. Az ilgi versek şikayet ediyorlar. Çok ilgi verdiğinizde de yine memnun olmuyorlar. Bunlarla uğraşılmaz ya
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYa daha canım cicim ayları, sonra yalvarsan da o ilginin onda birini alamazsın.
04 Yorumla
Soran1 yılYalvarmam huyum değil
- 1 yıl
Lafın gelişi, gelip de diz çökersin demiyorum ama ilgili zamanlarını ararsın.
Soran1 yılSevgiliyiz evli değiliz evlilikte de soğur mu bilemem tabi de ben her şeyden soğuyabilen biriyim genelde biri soğursa ben olurum gb
- 1 yıl
Büyük konuşma gene de sen, inş sevginiz devam eder
1 yılYazık demek ki ne kadar sevgiye açsa sürekli yazma isteği hissediyor.
09 Yorumla
Soran1 yılSevgisizlikten mi o
- 1 yıl
Bana öyle gibi geldi ama başka sebepleri de olabilir belki. Seni kaybetmekten korkuyor olabilir. O yüzden sevgi ve ilgiyi eksik etmeyeyim diyordur belki. Ya da boş vakti çoktur seninle konuşmak da hoşuna gidiyordur.
Soran1 yılAslında yoğun biri de ama bilemedim
- 1 yıl
O zaman seni kaybetmek istemiyor. Ve seninle sohbet etmeyi seviyor.
Soran1 yılEvet beni seviyor birazda kaybetme korkusu var
- 1 yıl
O zaman sevgilinin çöpe atma yazık. Kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı. Ah almak kadar kötü bir şey yok.
Soran1 yılAtmam tamam
- 1 yıl
Adamsın 😂
Soran1 yıl😁
Gizli Üye(36-45)1 yılSen de azıcık onunki kadar problemin varki buraya gelip ayrilayim mi diye soruyorsun 🤣senin aklın yokmu karar vericek bizene kızım senin saçma düşüncelerinden.
10 YorumlaAt , zaten siz kadınlar size aşık olanların kıymetini bilmeyin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
1 yılBen de aynıyım uzun süre konuşmak istiyorum
00 Yorumla
1 yılSeven konusur konusmak ister demwkki sen istemiyon onu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 yılayyyy çekilir dert değil :))) sabır ve dayanma gücü lazım
00 Yorumla
1 yılBiraz saçma geldi niye bu kadar sıkıyor çalışmıyor mu o
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılBelki adamin anlatcaklari vardir. Hayir yani konusmasa tmmda
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılİlgileniyor ne güzel. Seni seviyor. Bence bu duruma alışabilirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSenden başka işi yoktur o yüzden böyledir. Meşgul olsa bu kadar olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
1 yılsize de ilgi gösterse bi dert ilgisiz olsa bir dert kaşınıyorsunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yıl36 yaşında aklı küçük çocuğun aklı ondan bir cacık olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Oo adam snaa tutulmuş ama sen öyle hissetmiyoraun sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılSeni çöpe atacağım poşete yazık diyordu şarkıda😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu yazan birinin zaten öyle birisine sevgi hissettiğine kesinlikle inanmıyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilin muhtemelen daha önce ya çok büyük bir aşk acısı yaşamış ya da çok sevdiği güvendiği biri tarafından aldatılmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılay ne yapışkan şey ya, saatlerce konuşmak şart mı sevgini belli etmek için bence duygu sömürüsü yapıyor. Ben olsam ayrılırım yanı
02 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel tavsiye 😂
Cevap sahibi1 yıl@CentilmenÇocuk06 ee ama öyle o ne öyle çocuk gibi 36 yaşında ama hala ergen gibi saatlerce konuşmak istiyor.
E daha ne istiyorsun bazıları peşinden koşturur konuşmak için en başta nasılsa sonrada öyle olur o yüzden tadını çıkar
16 Yorumla
Soran1 yılAma sürekli konuşmak ta abartı
Soran1 yılBir kez ayrıldım sonra aradı falan barıstık
Soran1 yılAilem beni el ustunde tutuyor fazla darlıyor beni hayatı benden ibaret
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Böyle zamanlarin tadını çıkartın sonra ilgi azalırsa bugünleri çok ararsın.
00 Yorumlaİşte benim öküzde ayda bi çarpıcaksın kafasına öyle anlar ihmal ettiğini soğumaya başladım ama seviyorum da takıntı gibi bişi oldu siz nasıl böyle yapabiliyorsunuz bunları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi özellikleri çoksa sadece bu sorunsa ayrılman saçma olur
00 YorumlaYa aslında benimde böyle bir ilişkim var zamanında çok kavga ettik ve uzun süre konuşmadık bu sürede akıllanmış artık sorun etmiyor sadece sesli konuşmak istiyor 5 dakika bile olsa o kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAaayyy takıntılı sürekli depresif, yorar hemde çok yorar çekilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGel benle aldat 25lik çıtır çocuğum. Akarım kukarım darlamam sık boğaz etmem yok 😅
00 Yorumlaerkekler ilgi vermeyince laf ediyonuz ilgi verincede laf ediyonuzz
31 Yorumla
1 yılSevilmeyi hakketmiyorsunuz siz boylelerini hakketmiyorsunuz
30 Yorumlakisisel alan birakmayan bir iliski cok da uzamamali ayril gitsin
20 Yorumla
1 yılKonuşmak güzel bir şey mi öyle her dakikada sıkıntı yani yani günde 3-4 saat konuşsam yeter bana bence de ayrı
01 Yorumla- 1 yıl
Ayril*
bence mesajda atıp iletişim halinde olmana rağmen böyle bi hareket yapıyosa kesinlikle uğraşma değmez
00 Yorumlamillet adam konusmuyor diye ayrilir, sen konusuyorsun diye... daha az iletisimci oldugunu soyle, eger ok ise devam ederseniz
00 Yorumlaİlgi bağımlısı ve ilgi görmek istiyor yalnızlık hissiyatı da var art niyet yok ama yaşlar da yakınsa bence bu ayrılık nedeni olmamalı
00 YorumlaNe konuşcan her gün her gün. Bütçe görüşmesi mi yapacakmış. Bende sevmem öyle saat başı arama bilmem ne
00 Yorumla
1 yılYa biz aramıyor diye şikayetçiyiz sen arayanı bulmuş ayrılmak istiyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler