Erkek arkadaşımın dul bir kadınla 7 yıl ilişki yaşadığını öğrendim?

İlişkimizin 1. Yılında erkek erkek arkadaşımın ayrılmış bir kadınla cinsel ilişki yaşadığını öğrendim bir çocuğu var kadının ve berber 7 yıl ilişki sürdürülmüş. 2 taraftan da aileler tanışmış bir çok şey paylaşılmış , bir sürü ortak arkadaş edinmiş ama erkek arkadaşım o 7 yılın zorla baskı ve tehditle sürdüğünü iddia ediyor. Aklıma böyle bir geçmiş yaşayacağı gelmediği için sorma gereği duymadım hiç ama ne yapmalıyım hiç bilmiyorum çok büyük hayal kırıklığına uğradım yıllarca doğru insanı beklemek adına yanlış bir adım atmak istemedim karşı taraf da öyledir sandım. Evinde yıllar önce bitti dediği zorla sürdü zaten bir şey hissetmedim dediği kadının ona attığı uygunsuz fotoğrafları evinde buldum abisi karşı dairesinde oturuyor yengesiyle çok yakın abisinin çocuklarına karşı çok ilgili soruyorum hani neden böylesin konu bu kadın olunca abartıyorsun sen diyor adı geçince rahatsız oluyor ismini anma diyor yılar önce söylediği her detayı hatırlıyor bana hayattı zehir etti diyor selamını alıyor kızını görüyor ne kadar büyümüş diyor kızıyla konuşuyor ismini duymaktan rahatsız olduğun birinin çevresiyle neden bu kadar yakın olursun. Çok yakın arkadaşları yolda o kadını görünce mesaj atıyorlar sonra ben hastalıklı oluyorum güvenmek istemiyormuşum lütfen bana yardım eder misiniz 🥺

Erkek arkadaşımın dul bir kadınla 7 yıl ilişki yaşadığını öğrendim?