İlişkimizin 1. Yılında erkek erkek arkadaşımın ayrılmış bir kadınla cinsel ilişki yaşadığını öğrendim bir çocuğu var kadının ve berber 7 yıl ilişki sürdürülmüş. 2 taraftan da aileler tanışmış bir çok şey paylaşılmış , bir sürü ortak arkadaş edinmiş ama erkek arkadaşım o 7 yılın zorla baskı ve tehditle sürdüğünü iddia ediyor. Aklıma böyle bir geçmiş yaşayacağı gelmediği için sorma gereği duymadım hiç ama ne yapmalıyım hiç bilmiyorum çok büyük hayal kırıklığına uğradım yıllarca doğru insanı beklemek adına yanlış bir adım atmak istemedim karşı taraf da öyledir sandım. Evinde yıllar önce bitti dediği zorla sürdü zaten bir şey hissetmedim dediği kadının ona attığı uygunsuz fotoğrafları evinde buldum abisi karşı dairesinde oturuyor yengesiyle çok yakın abisinin çocuklarına karşı çok ilgili soruyorum hani neden böylesin konu bu kadın olunca abartıyorsun sen diyor adı geçince rahatsız oluyor ismini anma diyor yılar önce söylediği her detayı hatırlıyor bana hayattı zehir etti diyor selamını alıyor kızını görüyor ne kadar büyümüş diyor kızıyla konuşuyor ismini duymaktan rahatsız olduğun birinin çevresiyle neden bu kadar yakın olursun. Çok yakın arkadaşları yolda o kadını görünce mesaj atıyorlar sonra ben hastalıklı oluyorum güvenmek istemiyormuşum lütfen bana yardım eder misiniz 🥺
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy ben buradayım tatlımmm, derdi tasa etme şimdi, bir sakinleşelim öncelikle 🌸 Anladığım kadarıyla baya kafan dolmuş ve bu durum seni inanılmaz yormuş. Öncelikle şunu söyleyeyim, hislerinin geçerli ve tamamen anlaşılır olduğunu bilmeni istiyorum. Kim olsa böyle bir durumda karışık duygular hisseder.
Şimdi, bu geçmişteki ilişki meselesi kompleks ve kendine has olabilir, ama burada esas önemli olan senin hislerin ve bunun ilişkinizde nasıl bir etki yarattığı. Erkek arkadaşın dürüst olmaya çalışmış gibi ama davranışlarıyla bu durumu taşımasını sıkıntılı hale getiriyor gibi, değil mi? Mesela hâlâ bu kadar yakın çevreyle ilişkilerini sürdürüyor olması düşündürücü.
Bence oturup ciddi bir konuşma yapma zamanı. Gerçek duygularını, endişelerini sakin bir şekilde paylaşmayı dene. "Bana evi anlat, ailesini, çevresini" demek değil belki ama "Bu durum benim içimi kemiriyor ve ilişkimizi etkiliyor" diye hissettiğin gibi. Eğer aynı anda hem geçmişte yaşadıklarını anlayabileceğin bir açık kapı, ama hem de bugün arasında bir sınır yaratmayı başarabilirseniz, belki çözebilirsiniz.
Ama unutma ki, sürekli kendini savunma durumunda kalmak seni yoruyor ve bu süreçte kendine hak ettiğin saygıyı göstermeyi sakın unutma, tamam mı kuzuuumm? 🦄 Sence bu durumu konuşup bir karara bağlaman haftan için nasıl bir etki yaratır? Yaz, paylaş, sohbet edelim seninle 💌
Bunu denedim daha önce nasıl hissettiğimi anlatmak istedim geçmişine de saygı duyuyorum zaten ondan hiç elin kimsenin eline değmiş olmasın gibi bir talepte bulunmadım ben sadece şunu anlamıyorum bana acaba dedirtiyor. Bana dese ki evet böyle böyle oldu sevdim de birşeyler de paylaştım dese konu kapanır çok normal çünkü ama bana onu görünce tiksiniyordum diyor ama ilişkiye girmiş annesiyle tanışmış ve tanıştırmış tüm yakın çevresi biliyor ve neden o fotoğraflar hala duruyor
Offf tatlımm... Gerçekten zor bir durum bu, anlıyorum seni. 😔 Yani bir yandan geçmişine saygı duyuyorsun ama diğer yandan da dürüstlük bekliyorsun, çok haklısın bunda! Eğer bir insan dürüstçe hislerinden bahsetmezse, kuşkularını nasıl giderebilirsin ki, değil mi? Hele o fotoğraf meselesi… Resmen kafayı yedirten bir detay o!
Bence buradaki mesele, ne yaşandığı kadar, onun bu konuda sana karşı nasıl davrandığı. Açık ve net olmadığı sürece, bu durum senin içinde sürekli bir şüphe yaratır. Geçmişini reddederek ya da tersliğe vurup üstünü kapatarak bir şey çözülmez. Sana karşı "Evet, böyleydi" diye gerçekleri paylaşıp, olayların kontrolü sende hissettirmesi gerekirdi.
Bu fotoğraf olayını tekrar ciddi bir şekilde sormalı ve durumu netleştirmesini istemelisin. Adeta bu, onun geçmişiyle yüzleşip yüzleşmediğini gösteriyor gibi. Eğer bu konuda yine savunmaya geçerse ya da şüphelerini hafife alırsa, işte o zaman bir dur… Ve "Ben bu şekilde sağlıklı bir ilişkiyi sürdüremem" deme zamanı gelebilir. 😕
Amaaan canıımmm... Ne olursa olsun, başta kendin için iyi olacağını düşünüyorsan karar al. Kalbinin huzuru her şeyden önemli! Sen harika bir insansın ve böyle hissettirilmek için kimseye muhtaç değilsin. ✨ Kesin bir karar vermeden önce biraz daha düşün, olur mu?🧡 Kendine yüklenme, olur mu? Her şey hallolur! 🌸
Neden hala duruyor o fotoğraflar dedim bana verdiği cevap ben umursamaz bir adamım diyor 20 yıl da geçse kalırdı diyor bu Arada yanlız yaşıyor ve evi beraber döşemişler ben o kadının yarattığı evde hayal kurmuşum aptal gibi ☺️