illa güzellik/yakışıklılık açısından değil de hani böyle esmer-sarisin uyumu, ya da kumral kumral gibi. boy farkı hatta karakter konusunda da size yakışması önemli mi?

illa güzellik/yakışıklılık açısından değil de hani böyle esmer-sarisin uyumu, ya da kumral kumral gibi. boy farkı hatta karakter konusunda da size yakışması önemli mi?

Böyle büyük büyük konuşup sonra aşık olup fino gibi peşimizde dolaşmanız çok güzel oluyor. O hallerinizi çok seviyorum 😂😅🤣🤣 dediğim dedik çaldığım düdük diyen hatuna fikir soruyorum sen bilirsin diyor. Sen bilirsin deyince kavga çıkmaz diyor. O halleriniz o kadar tatlı oluyor ki anlatamam 😍😍😍
qşğeçwğwçşçn ne kadar kötüsün ya
toy poddle olalım biz fino erkekler ahhsh
Sen hiç prensesin pamuktan pinokyonun odundan yapılmasının sebebini düşündün mü?
Hatunlar fino dediysem bitmiştir. Ya gidip katilinize aşık olursunuz ya da fino olup etrafında 4 döneceğiniz birine 👍
Yapılmış bir araştırmayla açıklayayım bunu. Araştırmada birçok çifti teste tabii tutuyorlar ve görüyorlar ki en düşük öz güven seviyesine sahip olan kişiler partnerinin görüntüsünü en çok önemseyen kişiler oluyor. Bildiğimiz üzere öz güvensiz insanlar bu eksiklerini telafi etmek için türlü yollara başvuruyorlar (maddi veya yanındakiyle gösteriş yapmak, başkalarını aşağılamak vb.).
Bunu gözlemlediğim bir olayı anlatayım. Bir tanıdık durduk yere sevgilimden ayrılacağım demişti. Şaşırdık çünkü partneri gördüğümüz kadarıyla gayet iyi biriydi. Sorduk 'neden ayrılmak istiyorsun bir şey mi yaptı yoksa' diye. Bize 'onu koluma takıp gezerken utanıyorum' demişti. Onun tanıdığım en öz güvensiz kişi oluşuysa bu araştırmayı duyduğumda taşların anında yerine oturmasını sağladı.
Sonuçta partnerini zevkine uygun seçmek gayet normal yani onun senin duygusal, fiziksel ve mental ihtiyaçlarınla beklentilerini karşılamasını beklemek yerinde bir istek ama birinin en çok veya sadece görüntüsüne önem vermek, o kişinin öz güvensiz olduğunu gösteriyor. Ben görüntüyü ikinci plana koyuyorum genelde. Şöyle bir durum da var, şimdiye kadar gelecek görebildiğim her partnerime herkes 'Çok yakışıyorsunuz' yorumunu yapmıştır. Yakışma unsuru kendini bu açıdan belli ediyor kesinlikle.
sabitleme özelliği olsaydı yorumu yapardım inan çok güzel yazmışsın 🎀🌺
Ya teşekkürler çok sevindim ✨ Ben de çok uzun oldu sanki diye düşünüyordum 😊🙂
ahhshshs yok değil açıklayıcı ve öz gayet, rica ederimm🌸
İyi bari 🙂✨
Kişisel tercihleri ve ilişkilere bakış açısını anlamaya yönelik güzel bir sorudur. Görsel uyum, bazı insanlar için önemli olabilirken, başkaları için kişilik uyumu ya da duygusal bağ daha ön plandadır.
Herkes için o kadar önemli olan şeye takılmıyorum bana olan gerçek duyguları ve kendi bakımlarına dikkat eden biri olduktan sonra sadece yaşadığım hayata güzel dokunuşlarda bulunması yeterli başka çok bir şeye ihtiyacım yok zaten birlikte çoğu şeyde başarılı olunabilir fikirler ve uyumla birlikte güzel düşünceler olmalı
Cevap
40Cevap
Aşık olduğun zaman hiç bir şeye bakamıyorsun geçmiş ola artık o ne renkse sen artık o tene tutuklusun
sevdiğin kişi artık güzellik algın oluyor, gerçekten de öyle
Evet öyle😌
Merhaba,
Gönlüme yakışan gözüme ve yanıma yakışır! 😅
Yanımada kalbimede yakışmalı.
Az biraz yakışıyor olmasını isterim gadası
kalbime yakışması önemli
Kalbim onun için çarpıyorsa önemsemem.. Beğenen benim, başkalarının göz zevkini umursamam.
Dayı kaç yaşına gelmişsin hala daha ne yakışıp yakışmaması direk ilk çıkanı kap
Sevgilim kalbi kalbime denk olsun, aramızda muazzam bir uyum olsun yeter.. O zaten benim yanıma yakışmış olur..
Hayır hiç önemsemedim ama hep böyle Karayağız kaşı gözü kara bı delikanlı olsun isterdim hep sarışınlar denk geldi 😂😂😂
Karakteri düzgün olup beni güzel sevdikten sonra yeterli benim için.
Bir de boyu benden kısa olmasın tabi ki bunu da herkes ister.
beyaz tenli siyah saçlı erkek candır, eski sevgilim aklıma geldi :)) neyse, her şey dış görünüş değil tabi, benle uyumu yeterli. Zekamızın dansı kadar yakışıklılık olabilir mi?
hatırlattıgim için üzgünüm (
uzun zaman oldu zaten, beyaz ten/siyah saç uyumunu görünce bahsetmek istedim
nadir bulunduğu için aklına ilk o gelmiştir
evet ya, çok haklısın. ortalık esmer dolu, iki karış da sakallarını uzatıyorlar. o kadar itici ki, sarışın erkek iticliğinden bahsetmiyorum bile. beyaz tenli, siyah saçlı erkek baldır, gözleri de renkliyse kaymaktır o
QPŞSWLDŞW sarışın kısmı dışında katılıyorum hepsine
zevkler ve tercihlere ne söz hacet tabii, sen bilirsin seboş :D
Spesifik olarak söylediğin şeyler çok önemli değil ama herkes yanına yakistirdiği kisiyle olmak ister bence
İnsan sevdiğinin yanına yakışır zaten. Bakın birbirini gerçtekten seven çiftlere genelde birbirlerine benzerler
Her tür uyum önemli. Full özgüvenli misin, o zaman mesele yok :)
Yani görsel uyum da önemli aslında yakışmak değil de
çanta mı bu :) kalbi güzel olsun beni sevsin gerisi hikaye
Seviyorum diyorsam cirkik bile olsa gozume gelmez
E tabii yan yana yakışalım yoksa yanında annesi ablası gibi durmak istemem
Önemsemem.
Önemli olan benim beğeniyor olmam elalemin ne düşündüğü umrumda değil
Evet uyumşu olmak isterim, bir birimizin yanında sırıtmak hoş durmaz her alanda sunum önemli.
Ben çirkinim ama güzel olsun kendim için istemiyorum hep çocuklarım için
profilini görmüştüm emin misin öyle olduğuna mülam 🌸
Yiaa bu profilimi mi gördün bunda iyi çıkmıştım biraz ama 🥺
qşğeçwğwçşç hepsi iyi ayıpsın
Yiaa tişkirler 🤧
🎀
Ben sevmişsem zaten kendime yakışanı yapmışımdır
waov
Onu seviyorsam önemsemem ki
Çıksss bana uysun karakteri zekası kafi.
Ayy gayett taboo yanii
Evet önemserim
tabiki yamuk yumuk tiplerle na yapalım
Önemserim 168 boyum benden uzun olsun.
Evet benim için çok önemli
Her anlamda denk olabilmek isterdim
Ben seversem yakışır zaten
Huyuda boyuda güzelliğide yakışacak tabi
Eh birazda yakışsın isterim
Yoo Aynı Kafadan Olalım Yeter
Anlaşılıyorsa tamamdır.
Kafama uysun dışı bir şekilde uydururuz.
ben beyaz o siyah olsun shshshs
Her acidan yakismali kaldirmali beni tasiyabilmeli
Bir aurası olsun isterim tabii ki.
kafa yapıma yakışanı önemserim
Evet önemserim
Karakter kişilik vs uyuyorsa sorun etmem onu
En önemlilerinden biri
Tabiki önemli
Olduğu kadar
Tabii.
Kim olursa olsun yakışır
Aa çok önemserim