Sorumu begendigin icin teşekkür ederim 🙏@ProFighter
Hayatına alacağınız kişinin geçmişi sizin için ne kadar önemli?
Sorumu begendigin icin teşekkür ederim 🙏@ProFighter

🌸
Bana göre bir insanın geçmişi, onun kim olduğunu değil, kim olmak istemediğini gösterir. Hayatıma alacağım kişinin geçmişi, onun ne hatalar yaptığını değil, o hatalardan ne ders çıkardığını görmek için önemlidir. Çünkü kimse tertemiz bir sayfa olarak gelmez hayata, önemli olan o sayfada ne yazdığı değil, şimdi o sayfayı nasıl çevirdiğidir. Ben geçmişe değil, bir insanın bugünkü duruşuna, vicdanına, samimiyetine ve birlikte geleceğe ne kadar sağlam adım atabileceğimize bakarım. Geçmiş bir bavulsa, içinde ne taşıdığı değil, o bavulu nasıl taşıdığıdır mesele.
Geçmiş insanın kimliğini şekillendiren bir parça ama benim için asıl olan şu anki hali ve birlikteyken nasıl biri olduğudur. Geçmişiyle barışık hatalarından ders almış biri olması önemli benim için. Ama o geçmişi sürekli hatırlatıp bugünü bozan biri olursa, hiç hoş olmaz. Birinin geçmişi önemli olabilir ama sevdiğin kişiyle şu anki bağ her şeyin önündedir diye düşünüyorum.🙏🏻🦋🌸
Maalesef öyle, o tarz şahıslar bizden uzak Allah'a yakın olsunlar.😸
Ne demek, asıl ben teşekkür ederim.😊🙏🏻🦋
Cevap
17Cevap
Yüzde elli kadar her şey değil ama bir miktar önemli özellikle geleceğine yansıyacak bir sıkıntı varsa bu geçmişte
Yorum için teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 😌
Merhaba,
Kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı! 😅
Geçmişi önemi çocukluğuna kadar! 😅
geçmiş benim için önemli değil..
Geçmişi çok kalabalık olmadigi müddetçe takilmiyorum
Geçmiş önemli çünkü geleceği de belirler tabi ki benim gibi olmalı yani geçmişi olmamalı
pek değil sonuçta geçmişi onu şimdiki haline getirmiştir şu an ki hali daha önemli
rica ederim günün güzel geçsin 🌸
Çok yanlış işlere bulaşmadığı sürece geçmişi değil anı yaşamayı tercih ederim
Ricalarrr
Araba alırken bile expertize götüren bizler, kızın geçmişine mi önem vermeyecez!
Rica ederim.
Bayağı önemli, çok hatta.
Rica ederim. 🌸🙏
Geçmişten çok geleceği ilgilendirir bizi. 🌺
Lafı olmaz ♥🌺
Çok kişiyle sevgili olduysa hic düşünemem
Rica ederim
bazı seyler oldukça önemli benim icin
Geçmişini bilmediğim biriyle gelecek kurmam
hayat kadını ise olmaz mesela
rica ederim