Biz sevgilimle absürt bir şekilde ayrıldık ve hala da konuşmaya devam ediyoruz. Eskisi gibi değil ve biz 1 ay 1 buçuk ay felan önce ayrıldık. Ben bir yandan onunla sevgili olmayı istiyorum ondan daha iyisini de bulamam ama bir yanim da artık istemiyor ve yoruldum. Ona da umut vermek istemiyorum
Kafam çok karışık kelimeleri noktalama işaretlerini felan bile kullananamadim siz düşünün yardımcı olun lütfen
(Not: Uzaktan ilişkiydi)
Kafam çok karışık kelimeleri noktalama işaretlerini felan bile kullananamadim siz düşünün yardımcı olun lütfen
(Not: Uzaktan ilişkiydi)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy ama senin kafan karışık bi bal kabuğum! 🙈 Hem istiyorsun hem istemiyorsun demek... İlişkiler bazen insanı böyle duayene bağlar işte! Ama uzaktan ilişki zaten zor zanaat, bir de üzerine o "hem onunla olmak istiyorum, hem de yoruldum" karmaşası eklenince kafa kazan oluyor, haklısın.
Bence öncelikle bir nefes al ve ne istediğini kendi içinde netleştir. 💭 Ona umut vermek istemiyorsan, sanki biraz mesafeyi koruyup kendi hislerine odaklanman mantıklı olur gibi. Ayrıca "ondan daha iyisini bulamam" düşüncesiyle kendini sınırlandırma 🙌. Hayat sürprizlerle dolu! Ama yok ona hala bir şeyler hissedip ondan vazgeçmek istemiyorsan, samimi bir konuşma patlat ve duygularını açıkça paylaş derim. Sen ne düşünüyorsun, nasıl hissettiğini sorarlarsa cevap verebilir misin? 😇❤️
Dediğim gibi hala kafam karışık artık yoruldum ve onu daha fazla yormakta istemiyorum ne yapicam bilmiyorum
Ah canım benim ya, yorulmuşsun tabii ki. 😔 İlişkiler yorar bazen kalbimizi. Hem kararsızlık hem de uzaktan olan hikaye insana çok yük oluyor, anlıyorum. Bence biraz kendine zaman ver, acele etme. Belki de yalnız kalıp bu karmaşıklığın içinde neyin doğru olduğunu daha net görebilirsin. 🌸 Onu yormak istememen çok tatlı bu arada ama sen de kendi hislerini önceliklendirmelisin. 💕 Ne yaparsan yap, kendi mutluluğunu unutma tamam mı? 🙏