Aşk İlişkileri Sizi en çok cezbeden fiziksel özellik hangisi? Meçhulex1 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Karşı cinste özellikle hayran kaldığınız bir fiziksel özellik var mı? Sizi en çok cezbeden fiziksel özellik hangisi? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Boyu, fiziği, ten rengi, saçları ve ses tonu. 1 5 Yorumla Meçhulex1 1 yıl Bütün olarak cezbediyor yani Cevap sahibi 1 yıl Aynen öyle kardeşim. Meçhulex1 1 yıl Anladım kardeşim Cevap sahibi 1 yıl Geçen bir şey diyordun burdan söyle tamam. Cevap sahibi 1 yıl Şu şekil yazma iletişime girecek, bunu görmek istemiyorum yapıyorum uyarı yeriz. Tamam denicem
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Göz ve ten rengi 1 2 Yorumla Meçhulex1 1 yıl Genelde beyaz ten tercihtir senin de mi oyle Yorumla Yahyaayaa 1 yıl Cok beyaz sevmem. Cok koyu olmaması önemli benim için, koldaki ten rengi ile yüzdeki farkli olmasjn mesela gibi gibi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Güzel bir gülümseme 1 1 Yorumla Meçhulex1 1 yıl Gülümseme beni de çok etkiliyor. Samimi ve içten olması önemli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Boyu, fiziği, ten rengi, saçları ve ses tonu.
Bütün olarak cezbediyor yani
Aynen öyle kardeşim.
Anladım kardeşim
Geçen bir şey diyordun burdan söyle tamam.
Şu şekil yazma iletişime girecek, bunu görmek istemiyorum yapıyorum uyarı yeriz. Tamam denicem
Hollywood tarzı kadın
Göz ve ten rengi
Genelde beyaz ten tercihtir senin de mi oyle
Cok beyaz sevmem. Cok koyu olmaması önemli benim için, koldaki ten rengi ile yüzdeki farkli olmasjn mesela gibi gibi
Yokk sevmesi yeterli
Güzel bir gülümseme
Gülümseme beni de çok etkiliyor. Samimi ve içten olması önemli
Gülüşü
Goguslerı