İliski yapabilecek kapasitede oldugunu soyleyip , bundan kararsiz olan kiz?

Evet saygideger KS uyeleri size muhim bir sorum var , tecrubelerinize guvenerekten bu soruyu sormak istedim. instagramsan tanistigim bir kizla 3,4 gun konustuk gayet iyi ilerliyorduk ve kiz ilk baslarda iliski cok sacma buluyorum yok oyle boyle dedi sonra sordum kac kisiyle iliskin oldu daha once , saymadim dedi bidaha sordum 4,5 kisi falan dedi ondan sonra hani bos isti iliski dedim sonra goruldu atti normal konusmaya devam ettik ama boyle arkadas gibi yazmiyordu bi olaydan sonra hissediyordum belkide yanlis hissettim , nazli kiz rolu oynuyordu ondan sonra bulusmak istedim ben ayagina kadar gittim o pek musait olamadigi icin iste sonra oturduk parkta bi banka kimse yok zaten ben , o ve kiz arkadasi iste konusuyoruz falan sohbet sariyor baya guzel iste yanina oturdum , ben ilkte bilerek uzagina oturdum sonra oste yakinlasti bana bank biraz camurluydu onu bahane ederek sonrasinda iste bakismalar falan ama normal bakislar degildi hissettim yani herkes yasamistir o hissi yasayanlar bilirler. Iste dun yasandi bu bulusma isi bugunde kiz biraz boyle nazli gibi tekrar o iliski istemiyorum konusunu acti iste tartistik goruldu atti suanda napicam bilmiyorum onu kaybetmek istemiyorum ondan biseyler hissediyorum ve bi yol aliyorum yardiminizi bekliyorum saygilarla.

Güncellemeler
1 yıl
Yasim 18 ve ayni yastayiz.
İliski yapabilecek kapasitede oldugunu soyleyip , bundan kararsiz olan kiz?