Sevgilim sinirlerimi bozuyor.

arkadaşlar merhaba. erkek arkadaşımla 2 senedir tanışıyoruz ve uzunca süre inişli çıkışlı flört dönemimiz oldu. kendisi manisada okuyor sürekli benimde okul tercihlerimde izmiri özellikle ege üniversitesini yazmamı istedi. manisaya çok yakın olduğu için. 1 buçuk aydır çıkıyoruz ama son 2 haftadır çocuk bi mallaştı bi mallaştı sormayın. dersleri felan çok yogundu olabilir dedim aramadı sormadı doğru düzgün. ve biliyo musunuz biz samsunluyuz ikimizde. o kadar çok uzakki izmir bize ondan uzak kalmamak özlememek için izmiri yazdım. ve simdi dün gece dikeygecis sınavı acıklandı bilenler bilir sınavım acıklandı aradım söyledim ege geldi diye. ama bugün sabahtan beri telefonu kapalı şarjı bitmiş olabilir dedim çünkü dün gece samsuna gelmek üzere yola çıkmıştı. öğlen 12 de burda olması gerekiyodu, terminale gittim otobüs uzakta bırakmış beklediğim yere yaklaşmamış 1 saat bekledim sonra otobüs firmasında calısan birisi söyledi 10 dk oldu otobüs geleli dedi. telefonu kapalı olduğu için ulaşamadım da sürpriz yapıcaktım. bu saat oldu hala kapalı. ben onun için ona yakın olmak için o istiyo diye izmiri yazdım ertesi gün ulaşamıyorum çocuğa, sevincim kursağımda kaldı napıcam ben ya :(
Sevgilim sinirlerimi bozuyor.