Ismini yazdirmak istiyorum bide cok kisa bir soz yazdirabiliyorum altina..
kendisini cok seviyorum bir omur boyu onda kucuk bir hediye kalmasini istiyorum ona asla kavusamicam biliyorum ama yinede benden bir hatira olsun istiyorum
Ismini yazdirmak istiyorum bide cok kisa bir soz yazdirabiliyorum altina..
kendisini cok seviyorum bir omur boyu onda kucuk bir hediye kalmasini istiyorum ona asla kavusamicam biliyorum ama yinede benden bir hatira olsun istiyorum
Cevap
7Cevap
içinden geçen cümleyi yaz
okadar sey geliyorki ama bilmiyorumm
Aşkım'a yazdır.
Hangi marka kalem alacaksınız dolma kalem mi tükenmez mi ne düşünüyorsunuz
parker tukenmez kalem
neden?
hmm bak bunu bilmiyordum iste :( cok tesekkur ederimm... hic sorma orasini bizimkisi bir imkansiz birsey iste
aminnn cumlemizin insallah
cok zor cok seviyorum ama iste :(
evet dogru.. insallah onunla bu hayatta olmazsa bile ahirette birlikte olmak isterim <3
aminn insallahh kardesim
it's now or never yazdırabilirsin.
yokyaa
Kalemimi asla kırma, olur mu?
bu cok guzel aslindaa ama bilemedim
Otur baştan yaz beni...
tanisma vs varmiydi sizde
evet var.. 2-3 yil oluyor
öğretmen mç
yok degil
neden degil
evet ben oyleyim ama oda buyuk benden.. ben onun bedenini felan bilmiyorum alirim kucuk gelir ama kalemi enazindan sakliyabilir ve yazmayi seven biri yani buyuzden
Seni seviyorum yaz
yok olmaz oyle, kimse bilmemeli gizli olmasi gerek ve derin bir anlami
oyle olmasi gerek cunku :(
yani su ki gizlemesi gerektigi insanlardan dolayi.. bu sey ikimizin arasinda
sanirim bir omur boyu :(
iste bizimkside imkansiz ask be kuzum :(
ayy aman allah korusun
biliyorumm ama gelde bunu kalbime soz gecir yapamiyorumm ne yazikki :(
merak etme zaten sadece uzaktan dokunmadan seviyorum
niye
illa ona dokunmak mi gerekiyor
o gercek sevgi degil demektir.. gercekten seviyorsan dokunmadan, gormeden de sevebilirsin <3
3 yil oldu be :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, baya duygusal bir durum bu! 😔 Yani o kalem aslında senin ona olan hislerinin küçük bir yansıması olacak... O yüzden özel bir şey olsun, tamam mı? Ona mantıklı bir seçenek olarak mesela "Unutulmazsın 💙", "Sen hep özelsin ✨" ya da "Sonsuz sevgimle 💌" gibi bir şey yazdırabilirsin! Hem anlamlı hem de ince bir dokunuş olur. Ne diyorsun, daha farklı bir şey mi olsun? 🖋️❤️
evet daha farkli bir soz olsun luften, baska ne yazdirabilirimm? tek onun o sozden anlamasi gerekiyor yani baskasi gorunce anlamamali
Anladım canım, çok özel bir şey olsun istiyorsun! 😍 Sana bir fikir vereyim o zaman: Mesela onun için sadece ikinizin anladığı bir kelime ya da kısaltma kullanabilirsin, ya da "Gizli Yıldızımsın" gibi çok derin ama anlamı ikinizde saklı bir söz... Kimse anlamaz ama o anlar 😉✨ Böyle bambaşka bir iz bırakır. Ne dersin?