Evlenmeye 3 ay kala yüzük atmak kötü müdür?

yaklaşık 1 senedir beraberdik evlenmemize bir kaç ay kalmıştı. Ve biz aylarca çok güzel gecincik. 2.5 saat uzaklıkta olmasına rağmen beni sürekli her zaman görmeye gelirdi yarım saat görmeyi bile göze alırdı. İş çıkışı da gelirdi gece 1 doğru eve dönerdi çünkü yol çok uzak git gel 4 5 saat sürüyor. Sadece yarım saat görmek için. Kıskançlığı vardı ama aşırı derecede değil ama ben aşırı derecede görürdüm. Telefonumu hiç kurcalamazdi ben musade etmediğim için. dışarı çıktığım da rahatsız etmezdi arayıp. 3 4 saat geçince yazardı dayanamayıp iyi misin diye sadece dışarıda abuk subuk insanlara çok sinirlenirdi bu yüzden sürekli onu uyardım bak böyle yapma diye. oda kendi hatalarını düzeltmeye çalışırdı. 1 aydır işsizim maddiyat olarak ondan hiç bir şey istemediğim halde bana destek bile sağlıyordu ve bunu dile bile getirmiyordu. Yani bayram harçlığı vs diye verirdi hesabıma atardı. Ama ailelerimiz hiç hır şekilde anlasamadi 1 yıldır. O ilk başta derdi beni seveceksen sadece bana odaklan aileme bakarsanız kabul etmezsiniz dedi. annem 100 gr altın ve 20 gr da kendine bilezik istedi ailesi direk karşı geldi. daha ilk dakikadan yok dediler nişanlım dedi ben yapacağım ailem zaten destek olmuyor hiç bir zaman. diğer kardeşlerim de kendi başına evlendi o yüzden siz onu dert etmeyin dedi. Ve gerçekten de 100 gr bilezik yapıp verdi. Ben Anadolu yakasında oturuyordum o Avrupa is yerinde 50 bin civarı para alıyordu sırf ben anneme yakın olmak istediğim için mecburiyetten işini bile değiştirmeyi göze aldı 1 2 ay sonra çıkacaktı. ama annemin ailesini sevmemesi biraz zorluyordu bizi. en son bayramın ilk günü onun ile Üsküdara gitmek istedim oda dedi çok kalabalıktır daha sakin yerlere gidelim ben istemedim. sonra Üsküdara gittiğimiz de hiç yüzü gülmüyordu aşırı kalabalık da insanlara sinirleniyordu gördüğü olaylar karşısında ama bunu kendi kendine diyordu karşı tarafın duymayacagi tarzda. Ben ise yeter artık insanlara laf atıp durma bıktım bu huyundan diyip son verdim
Güncellemeler
1 yıl
Sonra o 2 3 saat ne yapıyorsun ne ayrılması vs diyip sürekli Üsküdara geliyoruz sıkıldım buradan ben senin ile mutluyum ama burayı sevemiyorum sevmeye çalışıyorum ama bukadar yapıyorum vs desede ben istemediğimi söyledim oda beni yine evime kadar bıraktı ve ilişkimi bitirdim. Sizce doğru yapmadım mı
Evlenmeye 3 ay kala yüzük atmak kötü müdür?