Seven bir erkek tehdit etmez. Bu sevgi değil, bu kontrol etme korkutma ve sindirme çabasıdır. Bir insanı sevmek onun özgürlüğüne, kararlarına ve duygularına saygı duymayı gerektirir. Tehdit varsa, orada sağlıklı bir ilişki yoktur. Hatta bu durum duygusal şiddetin ciddi bir göstergesi.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir ilişkide tehdit asla kabul edilebilir bir davranış değildir. Seven insan tehdit etmez; sevgi, anlayış ve saygı çerçevesinde kendini gösterir. Böyle bir durumla karşı karşıyaysanız, öncelikle bu durumu hafife almamanızı öneririm. Eğer tehditler fiziksel veya psikolojik güvenliğinizi tehlikeye atıyorsa, mutlaka yakın çevrenizden veya profesyonellerden (aile, arkadaş, psikolog, hatta gerekiyorsa kolluk kuvvetleri) destek almayı düşünmelisiniz. Unutmayın, sağlıklı bir ilişki iki tarafın da huzurlu ve güvende hissetmesiyle mümkündür. Eğer böyle bir tehditle başa çıkamıyor ve sürekli baskı altında hissediyorsanız, ilişkiden ayrılmayı ya da gerekli önlemleri almayı ciddi anlamda değerlendirmelisiniz.
00 Yorumla
1 yılHayır, seven bir erkeğin sevdiğini tehdit etmesi beklenmez. Sevgi, saygı, güven ve destek üzerine kuruludur. Tehdit etmek, şiddet kullanmak veya manipüle etmek sevgiyle bağdaşmaz ve sağlıksız bir ilişki dinamiğini gösterir. Bu çok sağlıksızdır. Sağlıklı bir ilişki, karşılıklı saygı, güven, iletişim, empati ve destek üzerine kuruludur. Her iki tarafın da kendisi olabildiği, duygularını özgürce ifade edebildiği ve birbirlerinin gelişimini desteklediği bir ortamdır. Ayrıca, sağlıklı bir ilişkide sınırlar, sorumluluklar ve ortak hedefler de önemlidir.
20 Yorumla
1 yılBöyle bir durumda kesinlikle tehdit ve manipülasyon kabul edilemez. Sevgi, saygı ve güven üzerine kuruludur korku değil. Birinin seni tehdit etmesi seni kontrol etmeye çalışması yanlış ve iğrenç bir davranış. Ayrılmak istiyorsan bunu hakkın olarak yapmalısın, kimse seni zorlamamalı. Ailene dürüst ol ve sana zarar vermek isteyen birinin söylediklerine kulak asma. Senin güvenliğin ve huzurun her şeyden önemli.🙏🏻🌷
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, böyle şeyler duymak hiç hoş değil 😔. Gerçek aşk, tehditkâr davranışlarla değil; saygı ve güvenle beslenir. Sevgiyle yapılan bir ilişki, iki kişinin de tercihlerine, özgürlüğüne saygı duymayı gerektirir. Seni tehdit eden birinden ayrılmak istemen çok doğal, iç sesine güvenmelisin.
Bu durumdan çıkış için birine, mesela yakın bir arkadaşına ya da ailene, durumunu anlatmandan zarar gelmez. Çünkü destek almak bu tür zor duygusal anlarda inanılmaz etkili. Korkularına yenilmek yerine, kararlı ve kendine güven dolu adımlar atarak onun bu baskıcı tavrını aşmalısın. Sevgi baş tacı, tehdit değil 🌟. Evrene pembe enerjiler yolluyorum, her şey yoluna girecek! 🌸00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269b cevap paylaştı.
u 1 yılhayır etmez tabi ki de
10 Yorumla Blöfünü yeme bu konuda Asli nda ilk tartışmada ağırlığını koyman lazım da neyse. Direkt ayrıl sert ol cehenneme kadar yolun var gerekirse suç duyurusunda da bulunurum diyerek kestirip at ama kestirip at yani it dalaşına girme engellediğin gibi ilişkiyi bitirmelisin ve sana hiç-bir kanaldan ulaşamamalı.
13 Yorumla
Soran1 yılTamamdır
Soran1 yılTamam teşekkür ederim 🙈
1 yılbir çok ilişkimde pek bişey umursamadım, ama, 2 durum var biliyo musun, canını çıkarmak istediğim.
mesela, avulda ki kudretin sahnesi vardı, ayrılmak isteyen kocasını taratıp öldürüyodu, "sen benden ancak böyle ayrılırsın" diye bağırıyodu.
var 1-2 durum..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılMaalesef ülkemizde bu tip vakalar çok oluyor lütfen Kendinize dikkat edin. Bugün ayrılmak istediğinizde sizi tehdit ediyorsa yarın zaten böyle biriyle mutlu olamazsınız. Annenizle veya aileden yakın olduğunuz biriyle Bunu paylaşın. Elimiz guçlensin. Genelde bu tip erkekler kadınlar yalnız olduğunda erkeklik yaparlar. onlara başka bir horoz gerekiyor maalesef.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yazışmaları not al, ilerde lazım olur. İstediğin adamla beraber olabilirsin. Seni seçen adam böyle kabul edecek, tabi gizlememen gerekir aksi takdirde daha büyük bir problem olur.
10 Yorumlabu tarz karaktersizlere prim vermeyin. ayril, telefondan engelle gec. tehdit eden adam birak sevmeyi insan bile degildir. yardima ihtiyacin olursa beni abin olarak falan tanitabilirsin.
10 Yorumla
1 yılEvlenip daha sonra şiddetin daha fazlası olacağına baştan bitmeli ne olursa olsun bu da şiddet tehdit etmek şiddettir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır tehdit etmez Kendinden büyük birinden yardım isteyebilirsin yarın birgün ailenin kulağına geçer sana karşı güveni kırılmasın
10 Yorumla
1 yılserefsiz ya kim alir seni ne demek kendi kimseyi bulamaz asil engelle gerekirse tehditten sikayetci olabilirsin uzaklastirma alirsin sosyal medyay da dondur
15 Yorumla
Soran1 yılEvet ya o kadar çok moralim bozuldu ki öyle yaptım bende şimdi umarım bizimkilere ulaşmaz tek dileğim bu
- 1 yıl
şey bende buna benzer seyleri yasadim ve maalesef aileme bulaşti sonu kötu bitti
- 1 yıl
millet neden bu bekarete takilmis anlamiyorum adam kizi tehdit etmis kendisi allah bilir kac kisiyle yatti hala senin namusuna dil uzatiyorlar boyleleri yuzunden cesaret aliyor bu tipler
Soran1 yılCiddi misin ay daha çok korktum işte şu an 😔
- 1 yıl
ailem inanmadi ama ona korkma eger ailene derse birseyler iftira atiyor ayrildigim icin dersin
1 yılHayır etmez bırakmamak için çaba gösterir ilişkisini korur ama baktı olmuyor yoluna gider kıza da bela olmaz tehdit de etmez
10 Yorumla
1 yılerkek dediğin ayrılmak isteyen kadına direk kapıyı gösterir ve bir daha dönerse onu kullanmaktan başka gözle bakmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tehdit Aciz insanların işidir Bi kadınla aranda ne geçerse geçsin şahsen ihanet bile olsa yine tehdit edilmez ayrılırsın olur biter
10 YorumlaHala seven bir erkek tehdit falan diyor kızım sen öküz müsün? Adam bildiğin manyak ruh hastası farkında mısın? Çok toksit iğrenç biri. Sevse nolcak sevmese nolcak hay Allahım ya
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Doğru diyor kimse seninle evlenmek istemez sonuçta bu gerçek ortaya çıkacak biraz aklinizi kullan saydınız da böyle bir halt yemeseydinz senin gibi niceleri var bak utancından soruyu bile gizli soruyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Onu anlayabilmiş değiliz ama bazen kaybetme korkusundan mütevellit ediyorlar
10 YorumlaHerkes mi ruh hastasi arkadas... ne istiyorsunuz su kadinlardan... bekaret olayi cok mu onemli ailende? Bunu takmayan cok adam var
13 Yorumla
Soran1 yılEvet önemli ve takmayani bulmak çok zor
Soran1 yılSizde haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılNeyle tehdit ederse etsin ayrıl tehdite devam ederse savcılığa gidip şikayetçi ol
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. tehdit edenin ruhsal sorunları vardır sevse bile bunun önemi yoktur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYa tamam bı hata yapmışsın da 🤦🏻♀️psikopati ve sosyopat kişilik bozuklukları olabilir dikkat et ailene gerekiyorsa durumu acikla
10 YorumlaAslında insan herkesi kendi için sevdiğinden yapar bunu :7
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılVallahi yazık sevilmeyen kızlara üzülüyorum 😪
01 Yorumla
Soran1 yıl😢off yaa
Gizli Üye(30-35)1 yılÖyle adamdan direk ayrıl tam bir karaktersiz
27 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıldınmı
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılEvet ayrıldık
Cevap sahibi1 yılHayırlı olsun en iyisi
Soran1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılÖzlemezsin demi onu
Cevap sahibi1 yılBurdamısınnn
- Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı.
m 1 yılBu tür pisliklerden kurtulmanın yolunu bulun. Sonunu biliyonuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılSevmediğini bildiğin halde gelip bunu sormak hangi akılda oluyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılSen burada hala sevgi mi arıyorsun polise git
12 Yorumla- 1 yıl
Ayrıldıktan sonra veya elde edemedikten sonra erkeklerde bok atmak alışkanlık olmuş herhalde. Bana da biris o kadar da güzel bir kız olmadığımı söylemişti 🤣🤣 haha madem o kadar güzel bir kız değilim ağlama di mi yani... Bekaretini almış olmasına takılma bence. O ya da bu, mutlaka biriyle ilk ilişkini yaşayacaksın zaten..
Soran1 yılO kadar çok haklısın ki ♥️
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden ayrılmak istiyorsun? Bence seven erkek tehdit eder.
05 Yorumla
Soran1 yılBence etmez yanlışın var ediyorsa bu ilerde daha da tehlikeli bir hal alır
Cevap sahibi1 yılHayır eder neden etmesin seviyor ki bırakmıyor yoksa kaç tane kız var birde senle birlikte olmuş yani alacağını almış buna rağmen senleyse seviyor
Soran1 yılAma insan sevdiği kıza küfür etmez hakaret etmez veya aşağılamaz ilk kez ayrılmamı ve istemediğimi söyledim ona ve sırf bu yüzden yumuşak davranmaya çalışıyor ama bir insan 7sinde neyse 70inde de odur o yüzden kaldıramıyorum yaptıklarını
Cevap sahibi1 yılNeden böyle yapıyor ki ve ikiniz de ne burcusunuz?
Soran1 yılO balık ben oğlak
1 yılSöylesin ne olacak kaç yaşında kadınsın de ki bana tecavüz etti öyle derse de ki bana tecavüz ettiğini aileme söylerim korktum söylemedim de önce ailene de o bana tecavüz etti de sonra ayril
11 Yorumla- 1 yıl
@BekârTeacher olur mu
1 yılKullanacak atacak seni ne kadar cabuk ayrılırsan o kadar iyi
10 Yorumla
1 yılSen çok korkaksın o da senin bu halini fırsat bilmiş bence etmez
10 Yorumlakaraktersiz adam uzatmadan irtibatını kes tehditleri devam ederse şikayetçi olmalisin kesinlikle
00 Yorumla
1 yılHayır kesinlikle etmez sevmiyordur o..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılEtmez asla zerre sevmiyor
10 Yorumla
1 yılSeni kullanmaya çalışıyor olabilir ve sen neden evlenmeden birlikte oldun ki
00 YorumlaKıskançlık olur tehdit psikopat durum
02 Yorumla
Soran1 yılKıskançlık nasıl tehtiti getirir ama çok saçma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBirdefa ondan sana hiçbişey olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılİnşallah
- 1 yıl
Senin sonucu ne olursa olsun ondan uzak durman gerekiyor. Şeytan gibi biri insan suretli hayvanlar aleminde bir kemirgen
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrılma niye ayriliyon delimisin kızım bekaretini ona vermişsin trol musun
012 Yorumla
Soran1 yılYa anlaşamıyoruz sürekli kavga ediyoruz ve sırf bekaretimi ona verdim diye sözlerini kavgaları hazmedecek değilim ki
Cevap sahibi1 yılEvet sana bunları yapması hiç iyi değil peki duzelmezmi çünkü bekaretini ona verdin hiç bir erkek seni gerçekten sevmez
Soran1 yılOff ne yapcam ben yaa
Cevap sahibi1 yılKızım nasıl evlenmeden bir erkekle olursun hiç mi aklın yok yargılamıyorum beni yanlış anlama be
Soran1 yılDüzelmiyor düzelse bile çok sürmüyor ardından geri eski haline dönüyor ve ben artık bunaldım
Soran1 yılHiç evlenmem kimseyle de olmam artık ne yapayım
Cevap sahibi1 yılErkek işte alacağını aldı evlenmeden olunca basit görüyor bunlar böyle işte
Soran1 yılHaklısın bişey diyemiyorum
Cevap sahibi1 yılNerde yaşıyorsun büyükşehir mi
Soran1 yılEvet sen
Cevap sahibi1 yılİzmir ben
Soran1 yılİstanbul bende
Gizli Üye(18-24)1 yılSence eder mi bir düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOlay bitmis. Birak gec
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılAsla yapmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılNeden tehdit ediyor peki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTehdit suçtur
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKime verdiğine dikkat et ilişkilerde daima beynini kullan
Tehdit etsin git savcılığa TCK 107 ve 108 dej işlem yapsınlar
Soran1 yılUmrumda değil şikayet et diyor
Cevap sahibi1 yılHaklıdır
Kime verdiğin önemli
Soran1 yılOff
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılNe diye tehdit ediyor
00 Yorumla
1 yıltabıkı hayır hemen uzaklas ondan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEtmez
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılEtmez tabi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılayrılmak ıstemıodur
010 Yorumla
Soran1 yılSırf ayrılmak istemediği için de tehtit etmez ama bir insan çok saçma
- 1 yıl
erkek aklı ıste
Soran1 yılOff
- 1 yıl
noldu kı
Soran1 yılÇıkamıyorum işin içinden
- 1 yıl
kac aylık ılıskı
Soran1 yıl4 senelik
- 1 yıl
neden bıtırmek ıstıosun kı baya da uzun zmn
Soran1 yılYa sürekli kavga ediyoruz bana sövüyor resmen ben bu söylediklerini hak etmiyorum çok değişti
- 1 yıl
hıı gergınlıgı neden pekı iş mı aıle hayatı mı yoksa sevmıyor mu
Seni neyle tehdit edebilirki
06 Yorumla
Soran1 yılFotoğraflarimla vs
Soran1 yılEvet
Soran1 yılNe bileyim sitelere vs atarım diyor insan ister istemez korkuyor hepsini geçtim ya aileme atarsa cidden
Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı. Niye tehdit ediyor acizlik yapıyor
011 Yorumla
Soran1 yılcanım işte
Soran1 yılFotoğraflarim var elinde ama
Soran1 yılNasıl olacak pekii
Soran1 yılAma nasıl işte
Soran1 yılTamam
Soran1 yılİstek gönderdim
1 yılNiye ayrılmak istiyorsun
00 Yorumla
1 yılEtmez
00 Yorumla