Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şanssızlık olabilir, kısmetsizlik olabilir. Bence böyle bir şey için açılmak doğru bir karar olmaz. Bırak seni sevecek olan olduğun gibi sevsin. Açıldığında ne kadar açıldığına bağlı olarak göreceğin ilginin türüde değişir.
Ciddi manada bir abaza akını olacaktır. Eğlencelik ilişki peşinde olanlar duygularını kullanabilir böyle durumlar seni üzebilir dikkatli olman gerekir.
Kapalıyken pek yazan olmama sebebi güzelde bir kızsan bu kız bana bakmaz ters tepki verebilir ya da sevgilisi vardır zaten düşüncesindendir. Öyle her kıza yazan eğlencelik ilişki peşindeki tiplerde yazmadığı için az olur haliyle.
Ha bu durum çok canını sıkıyorsa illa karşıdan adım beklemek yerine beğendiğin biri olduğunda sende adım atabilirsin mesela. Böylece beğendiğin kişiyide kendin seçmiş olursun gelenlerden seçmek yerine. Öyle açılmaya saçılmayada gerek kalmaz seni olduğun gibi seven birini bulursun belki.
Biz hayatımıza bir kadın girdiğinde gözlerden sakınıyoruz zaten açılmasın istiyoruz sizde böyle şeylerle açılmaya sebep arıyorsunuz 😅09 Yorumla
Soran1 yılBende yazdım ama red yedik... Bi kişiden de değil 3 5 kişiden..
Soran1 yılDertleri bel altı. Ama gerçekten beğenmeyen biri de vardı. İlk olmuştu hayatımda ilk defa biri beni begenmemisti
- 1 yıl
Yani güzellik göreceli mümkün böyle şeyler. Mesela soruda Adriana Lima örnek vermişsin çocukken felan beğenirdim de şimdi hiç beğenmediğim biridir. Güzel kadındır ama benim ilgimi çeken biri değil. Onda da ona benzer durum olmuş olabilir.
Arkadaşlarla felan güzel dediğimiz kadınlar çok farklı mesela aynı şey kadınlardada oluyor zaten Çağatay Ulusoy tipsiz diyen gördüm ben ya 🤣
Seni görmediğim için bişey diyemiyorum ama güzelim diyosun sonuçta bi albenin vardır illaki. Seni beğenen isteyende olacaktır neden olmasın.
Banada tüm çevrem çok yakışıklı çocuksun (fotolarda baya kötü çıkıyorum) niye yalnızsın diyor ama eğlencelik ilişki sevmiyoruz ciddi ilişki istiyoruz diyoruz anlamıyorlar
Nasip kısmet olur sakin ol. Daha yaşında çok büyük değil sanırım bunun için felan açılayım deme sakın seni seven olduğun gibi sevsin vücudun için değil
Soran1 yılAçılınca full açılmam ki
Soran1 yılYapamam ki zaten..
Soran1 yılCok merak ediyorum o pat hissini
En İyi Cevaplar
Karakterli erkeği kadınlar bırakıp saçma sapan birini bulur, karakterli kadınları da saçma sapan erkekler bulup aşktan soğutur. Asla şaşmaz... Sırf karakterinden dolayı bile sevilmeye layık olduğunu düşünüyorum. Ve rica ediyorum, bu sebepten dolayı lütfen açılma! Lütfen... Biri seni olduğun gibi sevmeli. Görünüşünle değil, karakterin, ahlakın, hayan, düşüncelerinle sevmeli. Bugün görselin için hayatına giren kişi, yarın başka bir görsel için seni aldatır. Bakmak ile görmek arasında fark vardır. Sana herkes bakabilir ama, kalbini ve içini herkes göremez. Gören birini bulacağına eminim.
02 Yorumla
Soran1 yılBen hiç emin değilim
Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Güzelliğin sadece sana takılmalık ilişkiler düşünen kişileri daha çok çekeceğini bilmelisin. Çünkü öyle kişiler güzel kızları elde etmek için her türlü gurursuzluğu onursuzluğu yaparlar. Mesele güzel olmak değil mesele sende bitiyor. Gözlemleyici değilsin. Güzel olmakla bir şey değiştiremezsin aksine daha da isyan edersin kötüleri denk geldiği için. Gözlemleyici olup fazla bağ kurmadan karşındaki insanın it midir hırsız mıdır kimdir necidir iyice tanıman lazım. Bel altı sohbete giriyorsa engellemen gerek. Sadece bel altı değil kafa yapına uygun değilse de uzatmaman gerek.
01 Yorumla
Soran1 yılBunu da yaptım zaten
Öncelikle şunu bil dış görünüşünle ya da kapanık olmanla alakası yok bu durumun. Hayat bazen doğru insanlarla karşılaşmakta bizi biraz zorlayabiliyor, hepsi bu. Senin güzelliğin de, karakterin de kıymetli ama insanların bunu fark etmemesi senin eksikliğin değil, onların körlüğü.
Açık ya da kapalı olmak, insanın değerini değiştirmez. Keko tiplerin bakması da senin çekiciliğinden, ışığından kaynaklanıyor olabilir ama onların bakış açısı dar, onlar senin derinliğini göremiyor. Doğru insan seni tanımaya çalışacak, güzelliğini de karakterini de fark edecek.
Belki de seni anlamayanların arasında yanlış yerde arıyorsun sevgiyi. Bazen insan değerini bilmeyenlerin arasında sıkışıp kalabiliyor. İnan bana, seni gerçekten görebilecek ve kıymetini bilecek biri çıkacak karşına. Kendini değiştirmeye çalışma, zaten özelsin. Kendi yolunda ilerle, bir gün biri o yolda seninle yan yana yürümek isteyecek, emin ol.01 Yorumla
Soran1 yılKendimi iğrenç bi yaratık gibi hissediyorum ama.. sanki kimse istemiyor gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, demek ki halen zamanı gelmedi yani en azından sevildiğinizi zannedip sonrasında sizden sonrasında kolayca vazgeçen insanlara denk gelmediniz. Emin olun bu hissiyat daha kötü yani o yüzden geç olsun, güç olmasın diye düşünün. Umarım bir gün içinizin güzelliği gibi birini bulursunuz.
21 Yorumla- 1 yıl
Güzellik çok göreceli bir kavram yani demek ki o kişi kısmetiniz değilmiş veya sizi ileride daha çok üzebilirdi. Kesinlikle sıkmayın canınızı bunun için.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Açılınca da çok farklı bir durum olmayacak. Bu seferde cinsellik için yaklaşmaya başlayacaklar, yine üzüleceksin. Olay kapalı ya da açık olmakta değil. Doğru insanlarla karşılaşmakta. Eğer çevreni değiştirir, sosyalleşirsen inan bana sevenin de çok olur isteyenin de. Kendini eve kapatma.
21 Yorumla
Soran1 yılOnun için para lazım aileme çok yük oluyorum zaten. Bunun için yapamam ki. Çok zor.. yaptığımda da kimse bakmiyo gene
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sevilmemek kötü ama sen değerli birisin. Güzel olmak yetmez, önemli olan doğru kişiyle tanışmak. Sabret, kendini sev, zamanla her şey iyi olur. Karşına seni çok sevecek birisi çıkacaktır elbet. Olumsuz düşünme iyiye odaklan🌸
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. İlk önce kendi sev bence bu çok değerli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılbende hiç sevilmedim alışırsınız merak etmeyin
01 Yorumla
Soran1 yılAlisamadim 19 yıldır
1 yılÖncelikle, dış görünüşle ilgili hissettiklerin tamamen normal ve herkesin zaman zaman yaşadığı duygulardır. Güzellik bir algıdır, bazen insanlar güzellik dışarıdan bakınca hemen fark edilmez ya da yanlış anlaşılabilir. Kendini olduğu gibi kabul etmek ve değerini bilmek çok önemli, ancak bu bazen zor olabiliyor.
Kimseye zarar vermemek, iyi bir insan olmak, içsel güzelliğini dışa yansıtmak da kesinlikle önemli ama bazen çevremizdeki insanlar farklı şekilde algılayabiliyorlar. Kimi zaman insanlar bizim içsel dünyamızı yeterince anlamıyor veya bir ilişkiye girmeye istekli olmuyorlar, çünkü kişisel sınırlarımız ve tercihlerimiz farklı olabiliyor.
Ayrıca, çevre faktörleri de büyük rol oynayabilir. Tanıdıkların ve sosyal çevrenin, hayatındaki fırsatları nasıl değerlendirdiğin de çok etkili olabilir. Kimseyle konuşmuyor, yeni insanlarla tanışmıyorsan ya da sosyal ortamda yeterince görünür olmuyorsan, ilişki kurma fırsatları da azalır. Sosyal çevreni biraz genişletmek, yeni insanlarla tanışma fırsatlarını artırmak, bazen küçük değişikliklerle yaşamını yeniden şekillendirebilirsin.
Ayrıca, bazı insanlar sadece dış görünüşe bakarak ilişki kurmazlar. Gerçekten seni tanıyıp, içindeki güzelliği anlayacak birini bulmak bazen zaman alabilir. Kendini sevmeni ve değerini bilmeni tavsiye ederim. Bu da, sana değer verecek birini bulma yolunda sana yardımcı olabilir.01 Yorumla- 1 yıl
Kasma bu kadar en önemlisi sen kendini sev biraz bakım özgüven getirir sonra bırak onlara sana yürüsün 👌
Gizli Üye(25-29)1 yılBu hissettiğin şey gerçekten zor, ama bu durumun senin güzelliğinle veya değerli olup olmamanla alakalı olmadığını bilmelisin. İnsanlar bazen dış görünüşe bakarak birine yaklaşmazlar, enerjin, duruşun, sosyal çevren ve bulunduğun ortamlar da çok etkili olur.
Kapalı olman bir engel değil, ama bulunduğun çevrede insanlar seni tanımaya cesaret edemiyor olabilir. Belki daha fazla sosyalleşmek, yeni ortamlara girmek, kendini ifade etme fırsatları yaratmak bu durumu değiştirebilir. Açılma düşünceleri geliyorsa, bunu sadece ilgi görmek için mi düşündüğünü iyi tart. Çünkü dış görünüşün değil, senin kendine olan güvenin ve nasıl hissettiğin en önemli şey.
Birilerinin seni sevmesi için önce sen kendini sev, kendine değer ver. Doğru zamanda, doğru insan mutlaka çıkar karşına.
20 YorumlaMadem kendi kendine bir standart edinmişsin onu bozma. Sırf erkekler sevecek diye duuşunu değiştime. Sevecek birisi elbette çıkar ama zaman bazen onu geç getirir, sabırlı olun. Tesettürlü iken açılma fikrinizi saygı duyuyorum ama sizi tanıyan erkekler şunu düşünür, ooo şimdi açıldı yarın mini de giyer , istekli kız havası oluşturursun haberin olsun. Hayat senin hayatın kimseyi ilgilendirmez amagerçekler böyle
12 Yorumla
Soran1 yılBen öyle bir kız değilim açılınca da mini giyecek kadar açılmam hanımefendi bir açıklık olur bu
1 yılSanki görünmezmişsin gibi, sanki kimse gerçekten seni fark etmiyormuş gibi hissediyorsun çok iyi anlıyorum… Ama şunu bil, bu senin eksikliğin değil. İnsanlar bazen gerçekten kör olabiliyor. Güzelsin, akıllısın, değerlisin. Senin kıymetini bilecek biri elbet çıkacak ama bunu beklemen lazım. Açılma düşüncelerin de bundan kaynaklanıyor ama sadece dışını değiştirmek içindeki boşluğu doldurmaz. Seni gerçekten gören birini bulduğunda her şeyin neden böyle olduğunu anlayacaksın.🌸🌷
02 Yorumla
Soran1 yıl🫂💝 yaşıtlarımın beni anlaması çok kıymetli
- 1 yıl
Cansın.😊🌷
Gizli Üye(25-29)1 yılKapalılara bakmıyor insanlar öyle aşırı bir çekiciliği yoksa çünkü zannediyorum ki dinden dolayı yani sana bakmaması gerektiklerini biliyorlardır. Rahatsız olacağını düşünüyorlardır. Benim başıma da geldi bakanlar hemen geri çeviriyorlardı gözlerini. Açıldıktan sonra ise erkek kız karışık bakmaya başladılar bu da beni insan gibi hissettirmişti çok güzel bir his. Zaten kendi isteğimle örtünmemiştim kapalı ateisttim
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılkapalılar zaten ya görücü usulüyle evleniyorlar. Ya da kendileri gidip yürüyorlar erkeklere yoksa bir erkek eğer keko değilse seni rahatsız edeceğini düşünüp kaçar
Cevap sahibi1 yılSormak istediklerin varsa mesaj atabilirsin
Soran1 yıl🤷🏻♀️ yok.. sadece açılınca ne tepki aldın çevrende ve nerede yaşıyorsun
Cevap sahibi1 yılDoğuda yaşamıyorum Ege'de yaşıyorum. Babam çok kızmıştı. Ama umursamadım saçım açık gezmeye devam ettim zaten en fazla saçım açıktı bazen de tişört giyerdim kapanmadan önce de bu şekildeydi. Dini ya da dinsiz olmayla bir alakası yoktu benim için nasıl rahatsam o şekilde olmayı seviyorum. Çevremdeki herkes örtülüydü ama bana pek bir şey diyen olmadı. Kuzenimin kocası aşırı dinci birisi zorla küçücük cocuğu kapatmıştı. Erkekler artık onun neresinden etkilenecekse. En üzüldüğüm şey ise çocuk o yazın ortasında eğlenecek koşacak ama şimdi kendisini kadın gibi hissediyordur nasıl yapar müslümanlar bunu anlayamadığım şey...
Gizli Üye(25-29)1 yılİçine kapanık bir insan olduğunu düşünüyorum, muhtemelen düzenli olarak vakit geçirdiğin bir arkadaş çevren yok, nerden biliyorsun diye sorarsan benim de hiç sevgilim olmadı ve benim de düzenli bir sosyal çevrem yok , bence tek bir problem var , o da : sosyal çevre eksikliği. Ve gezmeyi seven biri olman lazım, evde tıkılıp kalma , sürekli çarşıyı gez , sosyal medya hesaplarına fotoğraflar yükle, evde tıkılıp kalmazsan bu sorunu çözersin, emin ol işin güzel olup olmamakla yakışıklı olup olmamakla zerre alakası yok, bol şans...
010 Yorumla
Soran1 yılGezmek tozmak için para lazım aileme yeterince yük oluyorum. Kalkıp isteyemem... Ki çıktığımda da gene kimse ilgilenmiyor benimle. Göz ucuyla dahi bakmıyorlar. Fotoğraf yüklemeyi denedim. Hatta reels. Yaklaşık 14k kadar izlendi. Ordan yazan eden oldu ama çoluk çocuk keko yaşlı dayı vs vs hep acayip bir kitleye rast gelmiş video. Sonra kapadım hesabı
Cevap sahibi1 yılGezmek tozmaktan kastım, heni şehirlere seyahat değildi, mesela çarşıda Gezmek, birsey almak şart değil, kalabalık ortamlarda bulunmak gibisinden. Biraz kendinden bahseder misin? Gününü nasıl geçiriyorsun?"kapalıyım ama açılmayı düşünüyorum" dan kastın eşarp li biri misin yoksa içine kapanık biri misin?
Soran1 yılGünler ders çalışmaya çalışmak ile geciyo. Esarpliyim
Cevap sahibi1 yılValla bana kalırsa esarpli kızlar daha çekici, evlendigim kisinin esarpli olmasini isterim, dusunsene saçını bile sadece bana gösteriyor, şahsen çok romantik buluyorum😊
Cevap sahibi1 yılBeni tanımadığını biliyorum ama bana bir fırsat vermeni istiyorum, seni tanımak istiyorum, daha önce hiç sevgilim de olmadı, ben ciddiyim, cevabını bekliyorum🙂🙂
Soran1 yılKac yaşındasın
Cevap sahibi1 yıl24
Soran1 yılSoruyu begensene
Cevap sahibi1 yılBeğendim
Soran1 yılAttim safir
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ailen ve çevren büyük ihtimal kapalı bir alan. Belki de ailen nasıl sevmesi ve sevilmesi gerektiğini bilmiyor. Daha çok genç bir kadınsın. Eğer canım ve boş bir tip değilse, seni seven bir erkek çıkar. Aşk genelde kural tanımaz, gider saçma sapan yerlere konabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılInanç dolayısıyla kapalı olmak kötü bir şey değil ama birileriyle tanışma ortamı olması için belli ortamlarda olman gerekiyor. Arkadaş çevresi, doğum gunu partisi vs. Yani evde sürekli oturarak kimseyle zaten tanışılmaz. Kendini çirkin görme Haksızlık etmiş olursun :)
10 Yorumla
1 yılGüzellik tek başına insanlara çekici gelmek için yeterli değil. İnsanlar birine yaklaşmadan önce onun enerjisini, duruşunu, hatta kendine bakışını hisseder. Sen istemeden yaydığın bir mesafe, bir duvar olabilir. Belki de çevrende sana uygun insanlar yoktur. Açılmak bir çözüm gibi gelebilir ama asıl mesele, kendini nasıl hissettiğin ve nasıl bir enerji yaydığın. Özgüvenin ve kendine olan sevgin arttıkça, doğru insanlar seni fark edecektir.
10 Yorumla
1 yılsenin için kaderin bir düğüm attıysa, çözülmesi gereken zaman da yazılmıştır.
herkes kendi nasibini bekler. çünkü aşk da, kader de aceleye gelmez. ne eksik gelir ne fazla, tam vaktinde gelir.
nasibine kavuşmadan önce kendini bulmak zorundadır. belki de bu bekleyiş, seni daha güçlü, daha olgun, daha idrak sahibi yapacaktır.
018 Yorumla
Soran1 yılNasibim gelmedi hadi tamam. Ama nasibim dışında olan kimse de ilgilenmiyor. Kendimi kötü hissediyorum.. nerde hata yapıyorum diyorum çok mu iticiyim ya da çirkin miyim ki acaba diyorum hep
- 1 yıl
senin güzelliğin, aklın, ahlakın birilerinin fark edip fark etmemesiyle değişmez.
ilgisiz kalman, değersiz olduğun anlamına da gelmez.
belki de yaradan seni sıradan ilgilerden sakınıyordur, ta ki hakikaten kıymet bilen biri seni gördüğünde gözleri kamaşsın.
belki de seni senin bile fark etmediğin bir kudretle muhafaza ediyor.
güzelliğini ve özünü birilerinin keşfetmesini değil, seni gerçekten görmeye layık birinin gelmesini bekleyerek yaşa.
Soran1 yılAma bende bir insanım ve doğal olarak sevilmek istiyorum hele de gencecik bir kizken. Çok zoruma gidiyor sürekli kapalıyım diye düşünüyorum açılmak istiyorum ama yapamam da asla..
- 1 yıl
seni anlıyorum. sevilmek, değer görmek, birinin gözünde kıymetli olmak insani bir ihtiyaç.
bu duyguyu hissetmek istemen gayet doğal. ama bil ki, sevgiyi çeken şey, ne örtüdür ne de açıklık. sevgi, kalpten kalbe akar.
sen sadece bir bedenden ibaret değilsin. seni sevecek olan da sadece bedenini sevmeyecek.
açılmak sana daha fazla ilgi getirebilir belki, ama bu ilginin içinde samimiyet olur mu?
seni sen olduğun için mi sevecekler, yoksa sadece görmek istediklerini gördükleri için mi?
bazen yalnızlık, yanlış sevgilerden daha hayırlıdır.
Soran1 yılNapabilirim peki.. çok acı çekiyorum
- 1 yıl
acı var ama o acının içinde, seni sen yapan değerlerin de şekillenecek.
bu süreç seni yalnızca olgunlaştırmakla kalmaz, aynı zamanda doğru sevginin ne olduğunu da öğretecektir. kendini geliştirmek, seni bir adım daha ileriye taşıyacak.
bedensel, ruhsal ve zihinsel olarak kendini geliştir, bu başkalarından bağımsız olarak değerini hissetmeni sağlar.
Soran1 yılBen hissediyorum baskalari hissetsin yeter ki
- 1 yıl
anlamıyor musun, başkalarının ne hissettiği önemli değil.
Soran1 yılBenim için önemli başkaları benim için güzel şeyler hissetsin istiyorum çok mu zor.. birini sevmek
- 1 yıl
zor
Soran1 yılNeden..
- 1 yıl
akıllı, ahlaklı ve karakterliyim demişsin.
ilgi ve sevgi ihtiyacı insani ama sendeki bu durum yaşam kaliteni etkilemiş, abartıyorsun ve normalleştirmiş kılık kıyafetini bahane eder olmuşsun.
bu dengeyi tekrar kurmak için destek almanda fayda var.
Soran1 yılDenedim 3 4 ay önce terapi alıyordum fayda etmedi
- 1 yıl
terapistini değiştir. aksi halde kalan hayatında ilgi ve sevgi görmek için ummadığın şeyler yapacak, bulduğunda ise kaybetmemek için yanlışlara düşeceksin.
Soran1 yıl🥺🥺 Allah korusun ya
- 1 yıl
şu an sevgi ve ilgi görmek için açılma düşüncen var.
bedenini örten bir örtüyü kaldırdığında sevgi ve ilgi görebileceğin fikri sana mantıklı geliyor.
zamanla şimdi allah korusun dediğin şeyler mantıklı gelmeye başlayacak.
bir an önce yaşadığın bu sıkıntıdan kurtulmaya bak. terapistini değiştir, bdt filan dene
Soran1 yılDeneyeceğim
- 1 yıl
inşallah hakkında hayırlı olan ilgi ve sevgiyi bulduğunda ona hazır bir halde olursun.
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşın daha 19' sa çok genç ben de senden biraz büyüğüm. Akışına bırak. Kendi değerini bil birisi bulur seni kendine hiç kimse üzerinden deger verme canım benim. Ben de güzelim aklımda başimda bize gelene kadar yasi 30 olmuş ne insanlar var bir bilsen. Hayatına kötü kümçük birilerini sokma.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİnanır mısın bir yaşa kadar ben de öyleydim ama sonra Allah karşıma eşimi çıkardı ben hayatımda ne bu kadar değerli hissetmiştim ne de sevilmiştim. Eşim hep iyi kim. Hiçbir zaman keşke dedirtmeyen bir adam. Zamanınızı boş adamlarla harcamayın gerçek kısmetinizi bekleyin. Niye olmuyor diyip üzülmeyin lütfen.
23 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor abla herkes benden nefret ediyor canım aciyo artık
Cevap sahibi1 yılKimse senden nefret etmiyor canım benim. Sen sadece sevgi eksikliğinden kaynaklı biraz geride durmuş hissediyorsun. Emin ol sevilmiyorsan da bir sebebi var. Hem şöyle düşün. Eşim bana hep derdi ki senelerce evleneceğim kadının tek bir eril enerjiye dahi maruz kalmamasını diledim. Hiçbir erkeğin dikkatini çekmemesini, onun erkeklerden uzak durmasını diledim. Dilediği de oldu. Evlenene kadar hiçbir erkekle konuşamamışımdır bile. Belki de senin de nasibin seni kendine saklıyor, bunun için dua ediyor. Olumlu düşün ❤️🩹
Soran1 yılBence saklamiyo ben onu bulmak için belki de 84837473 erkekle konuştum
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Birinin seni sevmesi için tanisman lazım zaman vermen lazım
12 Yorumla
Soran1 yılTanışmak isteyen mi oldu oldu ama keko amca dayı.. napayim bunlari
Maalesef günümüzde bu durumlar çok normal insanlar değerini bilecek ve onu asla kırmayacak kişileri kazanmak için hiç çaba sarfetmiyor fakat erkekler için özellikle maddi durum ve gücüne dikkat ediyorlar kadınlar için ise dış güzellik daha ön plana çıkıyor sanki ömrünün sonuna kadar aynı güzellikte ve aynı yaşta kalacakmış gibi şahsi düşüncem önce insanın kendine değer vermesi gerekiyor sonrasında insanlar da sana değer verecektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKeşke senin gibi biri olsaydı hayatımda. Temiz ve ahlaklı olman yeterdi. Ben de 27 yaşımda hala kimseyle olmadım
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTanısma sansım olur mu? Arkadaş gibi de düşünebilirsin
Soran1 yılOlmaz 😔
Cevap sahibi1 yılNeden ki
Soran1 yıl27 yaşındasın?
Cevap sahibi1 yılEvet ne varki bunda
Gizli Üye(30-35)1 yılbende oyleyim. bunca yıldır düzgün dur sonuc hüsran. bunun takdirini yaşama. yalnız kal yas olsun 42. efendi erkek olmak fayda getirmiyor insana. ahlaklı genç gosteren iyi işi evi arabası olan işinde basarılı yakısıklı vs de olsan boş
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılsevgi güzelliğe ahlaka akıllılığa vs. bakmıyor ki. Bir insan seni sevmek istiyorsa seviyor, sen ne yaparsan yap ne dersen de.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılunmadıgın anda nasibin cıkar dert etme oluruna bırak seni degerini anlıyan iyi hisettiren cıkar zamana bırak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı.
1 yılkapalılıkla ne alakası var bunun. denk gelmemiştir. sürekli ortalıkta görünüp insanların muhabbetine meze olmak daha mı iyi? istenmek güzel ama
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Yav birileri bakti bakmadı düşüncesi yüzünden sen neden kendinde degişiklik yapma isteği duyuyosun sırf bu sebepten dolayı açılırsan daha kötü hissedersin kendini.
01 Yorumla
Soran1 yılSevilmek istiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı. Bana da hiç yazan olmadı hiç sevgilim de olmadı. Afedersin b*k gibi hissediyorum. Neyse ya
11 Yorumla
1 yılKapalilara açıklar kadar talep yok evet çok göze çarpan erkekler genelde açık kızlara ilgi duyuyor
12 Yorumla- 1 yıl
Kanka 19 yılda ne bekliyorsun djskdjdj daha çocuksun gören de 29 a geldi sevilmedi zanneder
Soran1 yılBenimde sevilmeye hakkım yok mu..
1 yılÇok var böyle olan birileri seninle tanışmıyorsa sen birileriyle tanış
10 YorumlaEvlenilecek kız olarak bakılıyorsin miletin gözünde biraz piyasq yapıp onunla bununla yatsınlar sonra herkes ister seni
01 Yorumla
Soran1 yılKaraktersiz değilim onla bunla yatayım
Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı. Açıkçası seni merak ettim tanışalım mı? Merak etme pişman olmazsın en kötü iyi bir anı olurum senin için?
011 Yorumla
Soran1 yıl19 yaşındayım..
Soran1 yılSana nasıl güvenebilirim ki çok darbe yedim burada
Soran1 yılCok büyüksün ama...
- 1 yıl
Çokta değil 🤷♂️ sınırdayız ayrıca dediğim gibi yan yana durunca uyumlu görünürsek bence çokta problem yok nasibin nerede kimde olduğu belli olmuyor çevremde yaş aralığı bizimkinden çok daha fazla olup yinede çok güzel anlaşan çiftler var söyle yapalım mı sanada uyarsa özelden mesaj at instegram adresimi atayım gör bak ona göre karar ver
Soran1 yıl😕🥺 yokk ıı olmaz
Soran1 yılBurdan olmaz tekrar aynı şeyleri yasamak istemiyorum yok
- 1 yıl
Sen kaybedersin... başkalarının yanlışlarını bana yüklememelisin. Onlar , onlar ben ise benim! Bu düşüncen gibi düşünenler yüzünden zamanında çok canım yandı ne yapsam da geçmişteki dengesizlerin hatalarının vebalini bana yüklemeye çalıştılar, eğer bir ilişkimiz olursa bu huyunu kesinlikle istemem çünkü seni nasıl diğer kızlarla bir tutmayacak isem seninde beni diğer erkekler ile bir tutmanı istemem. Israr edip seni rahatsız etmek istemem kararın değişirse yazarsın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılYani bu devirde bi kadının isteyipte bi erkek bulamaması şaşırtıcı. Bu erkeklerin sorunudur genelde.
01 Yorumla
Soran1 yılNeden böyle peki...
Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. soğuk duruyor olabilirsin veya çok havalı duruyorsundur
10 Yorumla
1 yılZaten şu kekolardaki ozguven yakisikli erkolarda yok yeminle. Ondan belkide
11 Yorumla
Soran1 yılDemi djdjjd
Gizli Üye(36-45)1 yılCirkin olsaydın sevilirdin ne diyoruz Allah cirkin sansı versin
21 Yorumla- 1 yıl
Ciddi misin bu konuda
1 yılSelamün aleyküm. İnsanların elindekine göz dikme ki, insanlar seni sevsin hadisi var benim bildiğim.
02 Yorumla
Soran1 yılGöz diktiğimi nerden çıkardın
- 1 yıl
İnsanların sevmemesinden yakındığın için
Gizli Üye(25-29)1 yılŞeytanın tuzagına kapılmışsın zaten niye açılacaksın? Haram ilişkiler kurmak için mi
Popülerlik artırmak için mi
Bir erkek olarak söylüyorum çok basit ve İtici bi hareket olur014 Yorumla
Soran1 yılAma neden kimse istemiyor o halde
Cevap sahibi1 yılŞeytanın amacı o Onlar sana bakmıyacak oda diyecek ki bak açık olsaydın bakardı ne olacak sadece Biraz bilekleriniek yukarıya Azcık açıl der veya Komple açıl der İçinde bulunduğun duruma bağlı
Kısmetin kimse onu bekle
Sevilmeye çalışırsan tuzakların büyüğüne kapılırsın Allahı değil'de insanları memnun etmeye çalışırsın
Ama unutma kimseyi memnun edemezsin kimse gerçekten sevmez kimseyi ailenden başka
Cevap sahibi1 yılBeni ekler misin beğenicem şimdi sorunu Adım muhammed
Soran1 yılAdını aç
Cevap sahibi1 yılMotorcuyum kaskla duruyorum profilde
Cevap sahibi1 yılSana sadık birini ister misin var çevremde namazında niyazında
Soran1 yılTipte önemli
Cevap sahibi1 yılTipide iyi yakışıklı zaten beğenmesen zorla mı vercez kız
Cevap sahibi1 yılSeni sevdim günaha düşmeni istemediğim için Diyorum çünkü kadınlar erkeklerin şerefidir Çoğu şerefsiz erkek bilmiyor bu durumu
Soran1 yılBakayım çocuğa
Cevap sahibi1 yılAy Allahım sabır sksjskksksksdk
Cevap sahibi1 yılDaha beni eklememişsin nasıl bakacaksınnnn
Soran1 yılEkledim
Soran1 yılSafir olan
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılKucuk bir sehirdemi yasiyorsun. ya da koy gibi bi yerdemisin
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ilçe
- 1 yıl
Bna y zar misin
1 yılkısmet istiyorsan önce gizliden çık millet seni nasıl bulsun
02 Yorumla
Soran1 yılburada cinsellikten başka bir şey düşünen insan mı var ki
- 1 yıl
vardır :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılGercek hayatta o cesaretli erkekler cogunlukla yok artık hem daha küçüksün ileride olur
03 Yorumla
Soran1 yılAma benimde sevilmeue hakkım yok mu
- 1 yıl
Bacı var da en doğru aşklar insanı 20den sonra buluyor gördüklerim o yönde
- 1 yıl
20drn sonra erkekler aşık olmuyor 😂😂
Kalite her yerde bulunmaz ve pahalı olur. Onun için kaliteli olan her şeyin alıcısı çok az olur.
06 Yorumla
Soran1 yılGeç oraları onların da peşinde çok insan var
Soran1 yılInstangramda çok mutlu çok güzel çiftler var mesela..
Soran1 yılÖylelerdir bence çok samimiler
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tamam iyisin güzelsin ama insanları görünüşü ile yargılıyorsun bakış açını değiştir 😉
06 Yorumla
Soran1 yılGördüğümü söyledim.
Soran1 yılBenim kiligim da kiyafetimde herhangi bir sorun yok.. kekolardan bahsediyoruz bana onları savunma abi
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun kapalilikla aciklikla ilgisi yok. Şans kader kısmet faktörleri. Olmayınca olmuyor iste
10 Yorumlabi an yaziyi ben yazdim sandim... ben kendimi ilerdeki kocam temiz kalmam icin cok saglam dua etmis diye avutuyorum. Allah beni en iyisine sakliyo o yuzden kurda kusa yem etmiyo diye dusunuyorum. Insallah boyledir...
11 Yorumla
Soran1 yılÖyle düşünmek isterdim ama zaten onu bulayım diye birçok erkekle konuştum ki ben
Gizli Üye(36-45)1 yılÇünkü sevmeyi bilen yok artık, öyle devirdeyiz sorun sende değil
11 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın net haklısın
1 yılSen nasıl birini bekliyorsun hayat kriterimiz gibi olmayabilir bu gayet normal şartlarını esnetmezse fayda var eğer mutlu olmak istiyorsan dış görünüş değil mantık gönül derim boşa zaman kayıpediyosun bul birini 3 günlük dünya zaten
03 Yorumla
Soran1 yılKolay mı o kadar. Bi de el degmemisini. El de değse.. fiziksel yakınlık yaşamayan yok ki..
- 1 yıl
bak sen çok akıllı uslu bir kızsın tamammı tercihlerinde haklısın yolun bahtın açık olsun
Soran1 yılAmin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSevilirsin birgün sende
00 Yorumla Bu dünyada iyi olanların dikkat çekmiyor fark ettiyseniz hep kötü ve değişik insanlar seviliyor
01 Yorumla
Soran1 yılİevet iyi olmanın faydasını görmedim hiç
Gizli Üye(36-45)1 yılSevmek isterim ama küçüksün
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKaç yaşındasın?
Soran1 yıl19
Cevap sahibi1 yılBebeğim gibi olursun 🥰😍
Soran1 yılNe diyorsun dayı
Kaliteli ortamlara girmeyi denemelisin. Hep kekoların içinde gezme sende.
01 Yorumla
Soran1 yılKekolarin içinde gezdiğimi kim söyledi
Sen kendini sev seni sevenlerin çoğalır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Bazen çok güzellik de zorlar insanı
10 Yorumla
1 yılGüzel olmanın da bedelleri var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılsevgi için güzellik yetmiyor da ondan
10 Yorumla
1 yılseni keşfeden çıkmamış sanırım
10 Yorumla
1 yılNasip bazı şeylerde ümidini kesme derim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBnde senin gibiyim ne desem bilemedim kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer.
10 Yorumla
1 yılBahtın güzel olsun
11 Yorumla
Soran1 yılAmin seninde..
Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Ben de hayatımda hiç sevilmedim
10 Yorumla
1 yılSevilmissindirde sen sevmemissindir onları jdjdj
04 Yorumla
Soran1 yılEmin ol öyle bir şey asla olmadı...
- 1 yıl
Yuruyen de mi olmadi ya
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Inanmıyorum illaki olmuştur
Göz önünde değilsen kim görüp sevsin
01 Yorumla
Soran1 yılOlduğumda da yok ki
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?