Uzun ilişki istiyoruz ama aynı hataları yapıp duruyoruz. Peki, ilişkiyi bitirecek hatalar neler? Yapılmaması gereken en büyük hata ne?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun ilişki istiyoruz ama aynı hataları yapıp duruyoruz. Peki, ilişkiyi bitirecek hatalar neler? Yapılmaması gereken en büyük hata ne?

Merhaba,
Sevilenin yaptığı her hata ihanettir aşka ve sevgiye sevilene! 😅
İlgisizlik, sorumsuzluk, düşüncesizlik, samimiyetsizlik, mesafe, bencillik, kötü davranmak, yok gibi olmak gibi gibi gibi! 😅
Ufacık şeyleri sorun haline getirmek! 😅
Evet evet 😅çok var öylesi lanet olası pislikler 😅
Yokuş yaparlar rampa yaparlar zorlaştırırlar 😅
Ama sorsan aaaa ben mi yapıyorum benim suçum mu melek sanırlar kendilerini güt laleleri 😅
Bana çok çok söktü 😅 hatta çoğu zaman geri çekildim 😅yüze yüz haklıyken bile seviyordum mal gibi 😅
Şimdilerde kendime kızıyorum 😅bana da sökmez artık canı cehenneme 😅
Aşkı bitiren en kritik hata, bence, iletişimsizlik ve empati eksikliğidir. İletişim, bir ilişkinin temelidir ve duyguların, düşüncelerin ve ihtiyaçların açıkça ifade edilmesini sağlar. Empati ise partnerin duygularını anlamayı ve paylaşmayı içerir. Bu iki unsur eksik olduğunda, ilişkide derin bir boşluk oluşur ve aşk zamanla söner. İletişimsizliğin ve empati eksikliğinin aşkı bitirme nedenleri şunlardır: Duygusal Mesafe: Partnerler arasında duygusal bir mesafe oluşur ve birbirlerinden uzaklaşırlar.
Yanlış Anlaşılmalar: İhtiyaçlar ve beklentiler ifade edilmediğinde, yanlış anlaşılmalar ve kırgınlıklar ortaya çıkar. Yalnızlık Hissi: Partnerler birbirlerinin duygusal ihtiyaçlarını karşılayamadığında, yalnızlık hissi ortaya çıkar.
Aşkı bitiren en büyük hatalardan birisi eski sevgilidem bahsetmektir, karşı tarafı direkt soğutur. Yalan söylemektir, temeli sağlam olmayan bir ilişki uzun süremez. Tek taraflı fedakarlıklar mesela, tek taraflı ilişki olamaz. Dengeyi kuramamak, kim daha fazla çabalarsa cebe giriyor ve aşkı bitiriyor.
Öyleli ergence davranışlar cepte sanmalar aşırı komik ve itici geliyor. İlk etapta şutlanmalı
Aynen bana da, aa bu beni seviyor hemen cebe alayım falan. Direkt bitiriyor her şeyi.
Bence aşkı bitiren en kritik hata birbirini anlamamaya başlamaktır. Birlikte geçirilen zamanla küçük detaylar göz ardı edilir ve iletişim zayıflar. Kırgınlıklar, yanlış anlamalar büyür. Bir noktada kişi karşındakini dinlemeyi ya da anlamayı bırakır sadece kendi duyguları ön plana çıkar. O an mesafe artar ve birbirine olan sevgi kaybolur. Gerçekten önemli olan şey, birbirine karşı olan saygı ve anlayışı kaybetmemek.🦋
Düşüncesiz anlayışsız insanların sevgili olmaya hakkı yok. Ve mesela bazı ilişkilerde duyuyorum kavga edince küfürleşiyorlar bu da hiç hoş değil.
Kesinlikle haklısın. Küfürleşmek saygıyı yok eder. İki insanın arasında en ufak bir saygısızlık bile büyük sorunlara yol açar. Birini seviyorsan onun kalbini kırmamalısın. Kavga olabilir ama sağlıklı bir şekilde birbirine zarar vermeden çözülmeli. 🤷🏼♀️
Cevap
22Cevap
İletişimsizlik, umursamaz davranışlar ve ilgisizlik bitirir...
Güvenin yitirilmesidir
Bence aşkı bitiren en kritik hata, iletişimsizliktir. İletişimsizlik, karşılıklı anlayışı zedeler, yanlış anlaşılmalara yol açar ve zamanla duygusal bağın kopmasına neden olur. İletişimsizlik, partnerlerin birbirlerinin düşüncelerini, duygularını ve ihtiyaçlarını anlamalarını zorlaştırır. Bu durum, zamanla güvensizlik, öfke ve hayal kırıklığı gibi olumsuz duyguların birikmesine yol açar. Sonuç olarak, çiftler arasındaki bağ zayıflar ve ilişki sürdürülemez hale gelir.
Bence aşkı bitiren en büyük hata ihanettir. Ancak bunun yanı sıra, aşağılama, umursamama, güvenin sarsılması ve duygusal bağın zedelenmesi de aşkı bitiren en önemli etkenlerdendir. Sevgi, ilgi ve saygı eksikliği zamanla ilişkide soğukluk yaratır ve aşkı yıpratır.
Güvensizlik, kıskançlık ve iletişimsizlik galiba
Anlayışsızlık, saygısızlık ayrıca herşeyi karşıdan beklemek yerine dengeli davranmak lazım.
Devamını getirmemek diyeyim. Bazende kızlar fazlasıyla saçma oluyorlar. Bi yaştan sonra akilli olduğu için iki tarafta saçma ya sa yalan dolan tutmuyor. Akıllı erkek ile de işler daha zor. Çünkü bayanların vazgeçilmez olmadığını çok iyi biliyorlar. Ondan iyisi sokakta bi sürü. Avm ye gider keyfime bakarım diyerekten rahat oluyorlar. O yüzden 20 li yaşlarında bayanlar fazla akıllı olsunlar 30 undan sonra erkekler daha bilinçli olup aşk peşinde koşmazlar.
Cevap detayda.. Aynı hataları, aşkın bitmesini göze alarak yapmak...
Bunu da şeye bağlıyorum; aşkın tam anlamıyla oluşmadığı ve o hataları yapmayacak kadar derin ve gerçek olmamasına..
güven ve durustluk bu ikisi bir iliskinin temel kuralidir, bu ikisi olmadiginda bir iliski hic bir sekilde ilerlemez ilerlerse bile sagliksiz ve birbirlerine zarar veren bir iliski olur
Sık boğaz etme fazla serbest bırakma üstüne düşme çok düşme düşmeme en kıskançlık anlayış göstermeme diyalog eksikliği iletişim kuramamak sorunları çözmemek birbirine olan saygıyı yitirmeye başlamak
Saygısızlık saygının olmadığı yerde sevgi kalmaz aşk kalmaz ilgi kalmaz kalsa bile uzun süreli olmaz :)))
Bence olduğu gibi kabul etmemek karşıdakini ne olursa olsun onu öyle benimsemek lazım
aşkı bitirmek hata degil zaten gercek aşk olsa bitmez bitme ihtimali düşünülmez
Kimseyi"bu beni nasil olsa cok seviyor" deyip cepte gormeyeceksin...
Hatalar telafi edilebilir.. ama sürekli birşeyler varsa yani huzur yoksa biter.. huzur önemli
Yarış gibi düşünmek, ilişkide dengeli davranmamak sadakati zedeleyecek davranışlar.
Güvenin sarılması ve toksik ilişki
Yanlış yerde duruyo olmak. aceleyle ilk teecihe zıplayıp, aslında ait olmadığın bi yerde debelenip durmak
Kimin patron olduğu catismasi. Tum ilişkiler böyle biter
Saygısızlık güvensizlik bitirir
Başka karşı cinse ilgi duymak aldatmak ve çıkar için sevilmek saygısızlık en büyük kritik noktalardır
Ufak ufak başlayan yalanlar.
Aynen öyle 😃
@KIZILİNKA aynen öyle
Tabi ki yalan ve ihanet..
ihanet affedilmemeli ! bir kere yapan her zaman yapar.
Gurur inat trip ve aşırı kiskancliklar
Empati yoksunu ve anlayış kıtlığı
Anlayışsızlık ve empati yoksunluğu
Geçen zaman hataları doğurur ve aşk biter
En net hata ihanet
İhanet aldatma
Anlayışsız olmak.
Aldatma
Karşı cinse taviz vermek
Ilgisizlik yalan.
Eski sevgili
Yok sayılmak