Yardim edebilir misiniz?

1,5 senelik bi ilişkideyiz, zorluklar atlattik ama ayrilmayacagimiza soz verdik. Bu siralar işti evdi spordu okuldu cok yogun oldugu icin eskisi gibi vakit ayiramiyor. Bende bu yuzden cok ustune gidiyodum kavga ediyoduk seven insan vakit ayirmaz mi ozledigini demez mi diyodum. yine boyle bi kavga ettik ve ayrilalim ben yapamiyorum dedi. Seni artik kirmak istemiyorum dedi. Sonra sevgim azaldi dedi yemin et dedim edemedi azalmadi iste dedi, sonra ben direnmeye devam edince azaldi iste vallah dedi, ama azaldigina inanamadim ne bilim daha cok yorgunluktan kafasi karismis gibiydi herseyden sogumus bikmis bi hali var ama fazla kararliydi ayrilmaya, kendimi yok saydim devam etmek icin denemek icin ben onu ikna ettim adeta. Napicagimi bilmiyorum, ben mi soguttum? nasil düzeltebilirim? Hic cabalamadan ayrilmaya bu kadar kararli olmasi koydu. insAllah bundan sonra düzelir ama napicam bilmiyorum. Fazla rahat olsunda istemiyorum sonucta sevgilimden beklentilerim olmasi normal degil mi. (Buyuk/kucuk kavgalar disinda (aldatma vs ) gibi şeyler olmadi) ama genelde öfkesi agir basiyo ve cabalamamasi beni sinir ediyo. Bundan sonra ne yapmaliyim

Yardim edebilir misiniz?