Bir erkek neden seni sevmiyorum dediği kıza hala mesaj atar? Erkekler daha çok siz yardımcı okursanız sevinirim?

Eski sevgilim çıkarken bana beni sevmediğini söyliyerek beni kendinden soğutmuştu ayrıldıktan sonra arkadaş kalalım dedi ben istemedim ama bana surekli mesaj atmaya devam etti her msjında tersledim sosyal ağlardaki her durumunu ve fotoğrafımıda beğenmeye devam etti en son yeni bir sevgilim olduğunu öğrendi mesaj attığında ben söyledim hayırlı olsun dedi önce bende darısı sana falan dedim sonra nasıl bu kadar kısa zamanda aşık olmayi basardın falan demeye başladı sevgilimi öğrendikten sonra da mesaj atmaya devam etti ben terslemekten yoruldum o terslenmekten yorulmadı sen her zaman kalbimdesin ve kimse kalmasa bile yanındayım dedi bana geçenlerde de ikimizin birlikte yazıldığı spor salonunda karşılaştık normalde karşılasmazdık tesadüfen karşılaştık ben spor salonundan ayrılana kadar dönüp dönüp bana baktı hep yine mesaj atar diye umuyordum ama bu sefer mesaj atmadı sizce ne yapmaya çalışıyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Her konuşmada sürekli tersliyorum soğuk davranıyorum onu hiç tanımıyormuş hiç sevmediğim biriymiş gibi davranıyorum ona.
Bir erkek neden seni sevmiyorum dediği kıza hala mesaj atar? Erkekler daha çok siz yardımcı okursanız sevinirim?