1 senelik bir ilişkim vardı 1 ay önce bitti birbirimizi çok seviyorduk hatta yani emindim çok fedakarlık yaptık birbirimize 3 ay ayrılmadan birbirimizi beklediğimiz zamanlar oldu katlandık bırakmadık benden ayrıldı geçimsizlik vardı çok kavga ederdik benim ailem baskıcı babam onu aradı tartıstılar o beni bırakmamıstı ama eskisi gibi değildi ben yalvar yakar ayakta tutuyordum bu ilişkiyi sonra bir gün tartıştık beni anlamıyorsun diye ayrıldı ona sonrasında hep yazdım özledim seni seviyorum diye dönmedi seviyormusun dedim seviyorum dedi unuttunmu beni dedim daha kaç gün oldu dedi ben birini silersem imkanı yok demişti beni silmediğini demişti 2 gün önce bir arkadasım fake hesap açtı onla konustu beni istemediğini soğuduğunu dönmeyeceğini söyledi 3 gündür her gün kız ekliyo yazıyor bacım ayağına konuşuyormusesc ye gitmiş sürekli storyler attım takipleşiyoruz fake hesaba benim için benleyken foto paylaşmıyordu ayrıldık boy boy fotolar açık saçık pp falan dedi sizce dönermi 3 hafta sonra doğum günüm yazarmı bilmiyorum ona gecen yazdım görüldü attı daha yazıp seni rahatsız etmem dedim tamam allaha emanet dedi ona nasıl davranmalıyım onu çok seviyorum herseyden çok unutamıyorum geri dönermi? Nasıl davranayım ne yapim
Güncellemeler
1 yıl
Öyle
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar