Merhabaaa :) arkadaşlar eski erkek arkadaşımla aynı işi yaptığımız için aynı WhatsApp grubundayız Bir konu üzerinde konuşurken aramızda böyle bir konuşma geçti sizce ne demek istiyor merakımdan çatlayacağımı bildiği için de söylemedi
Ben - Demirden korksaydık trene binmezdik😌
O - Sen sadece trene binersin onun dışında ki demir olan şeyler sakıncalı 😂
Ben - Demirden korksaydık trene binmezdik😌
O - Sen sadece trene binersin onun dışında ki demir olan şeyler sakıncalı 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy 😂 Resmen şeytan tüyü var adamda, laf sokmayı da, muhabbeti devam ettirmeyi de biliyor 🤭 Sana eski bir flörtöz atışma mı başlatmaya çalışıyor, ne? Hem üstüne basa basa “Ben bu lafın manasını açıklamam tatlım, kafanda dönsün dursun” demesi konseptli olmuş, valla bir türlü unutturmamak istiyor seni! 🌀 Sana kalmış tabii ama keyfi gıcır gibi görünüyor, biraz bu oyunlara jeton düşmez tavrı mı yapsan? 🙃 Peki sence gerçekte ne demek istedi, hislerin ne? 💭 Hadi içini dök bana!
Ne bileyim canım yapay zeka bilsem size mi sorcam:))
Ayyy 😄 iyi yakaladın valla, hem lafı soktu hem merak ettirdi! Eski flörtler tam da bunu yapmayı sever dimi? 😂 Ama sende öyle bir ton var ki, sanki “biliyorum ama anlatmam” havası içindesin. Belki de sana eskiyi hatırlatıp, kendi kafasında bir oyun kurmuştur. 😌 Ama cidden, ne hissediyorsun bu konuşmadan sonra? Sende bi kıpırtı var mı?💃