onun iş yerinin önünden geçerken bana aşık olmuştu oraya gittiğimizde arkadaşları hep bakıyodu ben onu buldum o beni çok aramış bütün arkadaşları beni biliyomuştu ama bulamamış beni neyse ben buldum bana yazdı ilk buluşmaya çiçekle geldi çok güzeldi kendinden emindi beni sevdiğini benden daha çok sevdiğini söylüyodu bileklikler hesaptan kız çıkartmalar hep buluşmak istemeler bulamadığım kitabı bana almalar annesine ablasına beni anlatmalar hepsi çok güzeldi bende zaman geçtikçe sevmiştim onu iyi biriydi planlar yapıyoduk beraber sonra bir gün sabah beni sevdiğini söyleyen kişi akşamına ayrıldı artık sevmediğini farkettim dedi soğudum dedi karakterimiz uymuyo dedi çok üzüldüm bi kere daha konusalım sans verelim dedim o an üzülmüş halimle yok dedi şu an başkasıyla konusmasından şüpheleniyorum kafa da da kuruyo olabilirim sizce gerçekten sevmekten vazgeçmiş midir beni
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bir Türkiye klasiği daha ... Bu yukarıdaki hikayeye bakınca ne görüyorsunuz?
ERKEK sürekli kadın için çalışmış tavizler yağcılıklar gereksi zaşırı ilgi , erkek tek taraflı olarak sürekli kadınla ilgilenmiş. PEKİ BU NORMAL Mİ? HAYIR.. Bu ülkede erkeklere presnses vs diye hakaretler eden anlayışla aynı mantık. Erkek sevecek erkek güldürecek erkek hediyeler alacak erkek gezdirecek erkek ödeyecek erkek şunu yapacak erkek bunu yapacak !!! iyide arkadaş SEN NEYAPARSIN bu ilişkide SENİN vasfın NE? Senin ona ne faydan var? İşte aklı olan erkek bu sorunu cevabını farkettiği zaman ozaman KArşısındaki kadının NEKADAR GEREKSİZ ve ZARAR biri olduğu olrtaya çıkıyor.
İlk buluşmada kimseye çiçöek falan AL-MA-YIN ! karşınızdaki kız kimdir nedir? belki sizi 2dk. sonra satacak başkasıyl abuluşacak? Eskiden çiçek birlikte uzun uzun vakit geçirdiğin özel insana alınırdı, şimdi önüne gelen merhaba der demez çiçek almadın mı vs acaip kibir ego triplere giriyor ? dah amerhaba der demez çiçek isteyen bir kadın 2. 3. buluşmada altın kolye ve araba mı isteyecek böyle BEYİN MANTIK OLUR MU?Taviz vere vere bi kadına kendini sevdirmeye çalışan betanında altı eziklerin aşKı pazara kadardır. Verecek tavizi kalmayan , yapacak yağcılığı boyacılığı yalakalığı kalmayan erkek 5para etmez adam döner. Bu arkadaşta o duruma düşmemek için durumu farkedince FRENE BASMIŞ NEYSE Ki.. yoksa önündekisüreçte duvara toslayacak ve verecek birşeyi kalmayınca terkedilecekti.
Erkekler !
karşınızdaki kızı ,
sizinle tanışmak için hiçbir çaba göstermiyorsa kendiside sevmiyorsa , sizin yalakalık yağcılık boyacılık yapmanızı ve köpek olup onu peşinde koşmanızı istiyorsa o işten o ilişkiden biB*K olmaz ve o ilişki erkeğe büyük bir zararla biter.Ve konyua geri dönelim , Hikaye aynen çoğunluk kadınların yaptığı gibi..
Konuya sonundan başlayıp erkeği kötüleyen bir hikaye..Bu erkek DELİ Mİ durup duruken mi ayrılmak istemiş? SEBEP? DETAY YOK?
Sen ne yaptında bu erkeği KENDİNE KÜSTÜRDÜN kendinden SOĞUTTUN?Kadınlar sürekli aynı şeyi yapıp buraya gelip aynı soruyu sorarlar, ERKEK kötü beni terketti, iyide SEN NEYAPTIN? herşeyin bir sebebi vardır.. bunu anlatmadan klasik şekilde erkek beni istemiyor erkek kötü demek.. KOMİK :-)) Zekayla ilgili bi konu.
Karakterimiz uymuyor tanımı benim yukarıda bahsettiğim konularla 1-e-1 uyuyor ! Sürekli onu sömürmüşsün = aşkını , sevgisini , ilgisini zamanını , sürekli o seni mutlu etmek için çalışmış, Sen onun için NE yaptın? sende onu mutlu ettin mi? sende ona hediyeler aldın mı? Sende onu arayıp sordun mu? O sana çiçek aldı sen ne aldın? ? HİÇ.. O seni aradı sordu ilgilendi , sen ne yaptın? HİÇ aramadın sormadın o öldümü kaldımı yaşıyor mu? kazamı yaptı? hastamı? bir sorunu var mı? önemi YOK.. kadın mutlu gerisini boş ver erkeğin canı YOK nasılsa :-)) ne güzel dünya bizlerde disneylandda yaşıyoruz zaten..
Bu soruyu kendini bir SOR , "Sabah seviyorum deyip akşam ayrılan erkek neden değişir?" BEN ONA NE YAPTIM DA DEĞİŞTİ ? ya da SEN ONU MUTLU EDECEK NEDEN HİÇBİRŞEY YAPDIMDA SÜREKLİ ONDAN ALDIN? ONA HİÇBİRŞEY KATMADIN? ve ONU SOĞUTTUN KAYBETTİN.. BUNU BİR DÜŞÜN.. Sonra tekrar sor bu soruyu = "Sabah seviyorum deyip akşam ayrılan erkek neden değişir?"
Bukadar şey yazdım.. SENCE NEDEN DEĞİŞİR? IQ SORUSU :-)
Erkek akıllanmış ve tek taraflı sadece kendisi boşa kürek çektiğini anlamış olabilir mi?04 Yorumla- 1 yıl
Erkek çaba göstermiyorsa kız neden çaba göstersin saçmalığa bak
- 1 yıl
@Kalplivceld
>>>
" o beni çok aramış bütün arkadaşları beni biliyomuştu ama bulamamış beni neyse ben buldum bana yazdı ilk buluşmaya çiçekle geldi çok güzeldi kendinden emindi beni sevdiğini benden daha çok sevdiğini söylüyodu bileklikler hesaptan kız çıkartmalar hep buluşmak istemeler bulamadığım kitabı bana almalar annesine ablasına beni anlatmalar hepsi çok güzeldi "
>>>
Sen şimdi bu yazıdan erkek hiç çaba göstermemiş yorumunu çıkartıyorsan?
ozaman sende bi sorun var demektir.. ya da sende aynı kafadasın ki aynı şeyleri yapıp aynı sonuçlara varıyorsun.. - 1 yıl
Sen genel konuştun yorumunda bende genel konuştum. Sen genel olarak kızlar çabalasın demişsin
- 1 yıl
Hiç çevirme boşuna
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılSen bir idaasindir
Senin etinden sütünden faydalanmıştır
Sen onu terk etmeden o terk etmiştir
Senin davranışların onu yormustur
Hergun pilav yenmez deyip başkalarına kaymıştır
Senden daha iyisini bulmuştur veya sen ondan daha iyiysen senden daha aşağısını bulmuştur
Sen ona senden vazgeçemem beni bırakma gibi davranışlarından ötürü seni cepte görüyor olabilir
Senin ile onu n arasını açan birisi vardır
Evlilik düşünmüyordum
Düşünse bile evlenmeden el ele tutusman sarilman opusmen sevismen onda su dusunceyi uyandırmıştır evlenmeden bu kadar veriyorsa evlenmeden beni boynuzlar korkusu vardır
Evlenince esaret altind kalırım düşüncesi vardır
Çok var aklıma gelen su ilişki dinamigine göre ölç tart Bic ona göre rota ciz haytina
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılLovebombing nedir öğrenmiş oldun. Kimse zaten ilk görüşte aşık olmaz, o en baştan sahteydi. Duyguları ve hormonları arasındaki dengeyi kuran her olgunlaşmış birey ilk önce tanımaya odaklanır. Böyle senin yazdığın gibi " seni çok aradım bulamadım " diye konuşmaz seninle ilk günden. Bu lise ergenimi de ilk görüşte kafasına kurduğu profili senin karakterinin yerine koyup, kendi kafasındaki hayale aşık oluyor? Bu tiplerden her zaman uzak durdum. Zaten tanıştığım çoğu erkek senin bu erkek arkadaşın gibi çıkıyor. Daha dün benzeri başıma geldi ve tabi ki bu tiplerin her zaman bir yedeği vardır, ki seni hiç düşünmeden etmeden sorgulamana bile fırsat vermeden terk etmekten çekinmiyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Özellikle cinsellik istediği ise veya buna gönderme yaptıysa, hemen evlilikten falan bahsettiyse ( muhtemelen aile baskısı ya da çevreden görüyor diye istiyordur ), ya da başka herhangi bir şey de istemediği bir tepki verdiysen de senden ayrılmıştır. Zaten böylelerinin niyeti her zaman kullanmaktır.
Bazı insanlar duygusal olarak kararsız olabilir. Sabah seviyorum deyip akşam ayrılmaları, genellikle anlık heyecan ya da duygusal dalgalanmalardan kaynaklanır. Başta bir şey hissedebilirler ama zamanla bu hisler değişebilir. Bir de bazen, gerçekten sevmediklerini fark etmeleri ya da bir ilişkiye hazır olmadıklarını anlamaları da olabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, seni böyle üzgün görmek içimi burktu doğrusu 🩵 O kadar tatlı bir hikaye başlangıcı var ki, nasıl böyle bir son oldu anlamak başlarda zor geliyor. Ama hani derler ya "bazen sebep biz değilizdir", işte bu da öyle bir şey olabilir.
Onun kafasında çözemediği başka şeyler olabilir ya da bir anda kendi duygularına karşı netlik kazanmış olabilir, ama bu senin eksikliğin ya da değerini azaltan bir şey değil! Tabii ki kafan kurmuş olabilir çünkü böyle bir durumda insanın aklı binbir çeşit soruya takılıyor. Ama kendini üzmek yerine, bir adım geri çekilip rahatlamaya, kendi mutluluğunu düşünmeye odaklanmalısın 🌸 Etrafında seni gerçekten seven insanlar var, onların sevgisine sarıl.
Peki ya sen ne hissediyorsun, senin bu olayda en çok aklına takılan ne oldu? 🦋 Burada anlatmak iyi gelebilir.24 Yorumla
Soran1 yılben onu seviyorum sonuçta biranda olucak bir sey değildi buluşmalarda falan görseniz bu çocuk nasıl dedi bunları dersiniz cok kötü hissediyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılOf canım ya, içim cız etti yazdıklarını okuyunca 💔 Sevgi böyle tepeden inme silinip gitmez haklısın, ama biliyor musun? Hisler bazen kafa karıştırıcı olabiliyor ve karşındaki insanın senin kadar net olmadığını görmek, bu yüzden bu kadar can yakıcı. "Nasıl böyle biri dedi bunu?" diye düşünmek doğal ama unutma, senin değerini hiç kimse bir anlık hisle belirleyemez. Şimdi biraz kendine dön, nefes al ve yaşadıklarının seni güçlendireceğini hatırla 🌸 Sen o kadar güzel sevmişsin ki doğru kişi kıymetini anlayacak, buna inan 💪✨
Soran1 yılkandırdım seni sevgim yalandı dedi ama ondan uzaklaşıyım diye demişte olabilir doğruda olabilir ama o kadar seyi yalan yapamaz dimi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u 1 yılHayatında biden fazla flört ve yedek vardır. Klasik seviyorum yalanlarıyla av pesinde koşuyordur. Canını sıkacak en ufak bir şey yaptığında seni siler digerleriyle ilginmeye devam eder.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin her dediğine inanırsanız koşulsuz şartsız sizi ortada böyle bırakırlar işte
22 Yorumla- 1 yıl
Bunu diyene bak hele 😄😄😄
- 1 yıl
Haksız mıyım mimit😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl500% bak o kadar net diyorum o erkeğin hayatında bașkalarıda var. Diğer kız șu an daha fazla ağır basıyor o yüzden sana yol vermiṣ.
Bir arkadaṣımada aynısı oldu. Aynı çicek alıyor, sevdiği çikolatayı alıyor, ailesine söylemiṣ, lüks restoranlara falan götürüyor sürekli görmek istiyor, konuṣmak için geceleri uykusundan oluyor falan sonra birden ortadan kayboldu. Love bombing deniyor bu duruma. Yüksek ihtimal senden beklediği birṣey vardı (genelde seks) sende vermedin hemen 2. planı devreye soktu o da askısa bekleyen bașka kız. Onada sevginin kırıntısını veriyordur kesin ki ayrılmasın diye, ṣimdi sen gittin ya o kıza love bombing yapılacak 😄
42 Yorumla
Soran1 yılöyle deme ya
Soran1 yılallahından bulsun
Bu işin doğasında sevmekten vazgeçmek diye bir şey yok. Bir insan bu kadar kısa sürede bu kadar keskin bir dönüş yapıyorsa bunun tek bir sebebi vardır. Zaten size saf ve halis duygularla yaklaşmamıştır. Size menfaat için yalan söylemiştir, sonra da söylediği yalanın süresi dolunca geriye çekip gitmek kalmıştır...
31 YorumlaAranızda sorun yokken birden yapması bence daha iyisini buldum kafasına girmiş ama asla öyle bir şey yok hepimiz çok güzel iz bundan başka bişey olamaz yani başkasını bulmuştur iyi ki erkenden gitmiş arakdaşlari yüzünden dicektim ama yok yani boş ver evlenme derecesine girmeden kurtulmussun bazen ALLAH KURTARIR üzülme
10 Yorumla
1 yılYa ne denilir ki böyle bir durumda şundan 3 yıl önce git konuş, seviyorsan uğruna uğraş derdim ama yaşadıklarımdan sonra sana sukretmeni tavsiye ederim belkide Allah seni koruyordur çünkü eşim benim içinde böyleydi nişanlılık ve sevgilimin sürecinde hamileligimde tüm kötülükleri bana yaptı insan bazı şeyleri Yani zor şeyleri yaşamadan anlamiyo belkide bir zaman sonra bir şeyi duyup goruceksin ve iyi ki olmamış diyeceksin her şey senin için güzel olur inşallah
10 Yorumla
1 yılBence bir insan sabahtan akşama sevgisini kaybetmez, hele bu kadar şey yaşadıktan sonra. Ya uzun zamandır içinde bir şeyleri sorguluyordu ama söylemeye cesaret edemedi ya da başka birine kaydı kafası. Karakterimiz uymuyor falan biraz bahane gibi geliyor. Çünkü uymayan bir şey varsa bu bir günde fark edilmez. Başkası olup olmadığını bilemem ama kesin olan şu ki, sevseydi gitmezdi. Sen de kendini bu kadar üzme, değerini bilen biri illaki çıkar karşına.🦋
00 Yorumla
1 yılBu durumun birçok nedeni olabilir. Belki duyguları zamanla değişmiştir, belki de ilişkiyle ilgili farklı beklentileri vardı veya başka birini tanımıştır. Kesin nedeni bilmek zor, ancak bu tür bir davranışın altında genellikle karmaşık duygusal faktörler yatar. İlişki içinde iletişim eksikliği yaşanmış olabilir, beklentiler karşılanmamış olabilir veya kişi kendi içsel sorunlarıyla başa çıkmakta zorlanıyor olabilir. Bazen de, kişi henüz ne istediğini tam olarak bilmiyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKural bir asla bir erkeğin aşkından ölüyorum lafına inanama biri vardı ilk günden aşkından ölüyorumlar senle evleneceğim vs. Falan ben ona karşı bir şey hissetmiyordum ama duygularında samimi olmadığının farkında ve yüzüne vuruyordum ki dediklerim doğru da çıktı kuzenimi gördüğüne onu bana ayaralasana demişti ve bir kaç mesaj üste sana hislerim doğru seni nasıl inandiricam falan diyordu Vel hasıl kelam bu erkeklerden bir bok olmaz
30 YorumlaBence de baskasi var gibi geldi. yani bi konusup duzeltmeye calismadan direkt silmesi normal degil. ben sevgilimle cok kavga ediyorum mesela ama bu bile bir seyleri cozmeye calistigimizi gosteriyor. oturup sunlari sunlari duzeltmeliyiz diye kac defa konustuk. bu boyle olmali bence
25 Yorumla
Soran1 yılöyleydi zaten bu zamana kadar daha da dün bu saatte ayrıldık yani 24 saat oldu biranda yalnız kalmak istiyorum sevmiyprum dedi bilmiyorum ya var mıdır
Soran1 yılsosyal medyası yok zaten sadece wp
Soran1 yılbeni niye siliyosun dediğimde silmiyorum diyodu
Soran1 yılya kafasında başka bir sey var ya da gerçekten sevgisi yalandı
Gizli Üye(18-24)1 yılHerkes sevemez. Sevmek aşık olmak her yiğidin harcı değildir. Hediyeler kuru laflar sevgi aşk değildir. Seven insan ölene kadar yanında olacağını sana hissettirir. Herşeyde arkanda olur. Kim için olursa olsun ne pahasına olursa olsun asla senden vazgeçmez. Ayrılmaz, aldatmaz ve seni kırıp üzmez asla. Evet bakılınca herkes seviyor herkes aşık oluyor sevgi aşk basit şeyler değil. İnsanlar daha ne olduğunu bilmeden oyununu oynuyor. Evcilik gibi oldu her şey artık. Değeri yok işte
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÇoğu ilişkileri çıkarlar üzerine kurup adına aşk veya sevgi derler. O yüzden emin olman lazım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBirçok sebebi olabilir bir sebepten dolayı Mecburiyetten veya başka biri olabilir bilemiyoruz. bunların Cevabını verecek en doğru kişi karşındaki kişi. Iletişim kurmayı ve oturup konuşmayı teklif et
00 Yorumla Klasik erkek hareketleri ilişkiye başlarsın çok seviyor gibi yapar kız baglanir sonra yapamadım der yalan başka birini gözüne kestirmiştir. Ben artık yapılan hiçbir güzel hareketi samimi ve kalici bulmuyorum. Çünkü insanlar duygusu çok yokken bile çokmuş gibi davranabiliyorlar. Kendini bozma sen de ona yol ver.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılHemen yüz verdiğin için senden sıkılmış ulaşamadığı ona tatlı geliyo ki tanımadığı biri için çabalamış sen ulaşılabilir olduğun için sana ilgisi sönmüş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızları çıkarana inanma hiç biri çıkarmaz o kızlara başka hesabını vermiştir kandırmak için yapar erkekler bunu hiç bir erkek yek bir kadına sadık olmaz. Kesin daha güzelini buldu veya seni sıkıcı bulup başka her konuya açık bir kızda bulmuştur
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBurcu ne
Cevap sahibi1 yılDiğer kız için bunu yaptı o kız ilgisiz davranınca yüzde yüz sana yazmak kızlar enayi olmayın her erkeğin yedekte tutuğu konuştuğu bi kız vardır erkekler sadece flört ermek için yaşıyor
Belki kötü niyetli biriydi ve akşama doğru daha rahat faydalanabileceği birini buldu. Ya da henüz karakteri oturmamış biri, aklınca bilmediğimiz birşeyler yapmaya çalışıyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılAynı durumu yaklaşık 3 ay önce ben de yaşadım sabah hiç bir şey yoktu konuştuk akşamına sebepsiz yere terk etti beni bir mesajı bile çok gördü bu tarz erkeklerin huyu böyledir
00 Yorumla 1. İhtimal başka birisi vardır.
2. İhtimal sizi zor gördüğü için tavlamaya çalışıp elde etme çabasına girmiştir ve heyacan bitince gitmiştir.
3. İse ceptelik olmuş olabilir.
Not ; ilişki koçuyum en olası ihtimalleri verdim. Keskin bir cevap için ilişkinizi detaya kadar öğrenmek gerekir. Sayfamızi takip edebilirsiniz iliski. notlari_🩷00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHayatını birinin sana olan sevgisine göre şekillendirme. Bırak ne halt yerse yesin. Ayrılanın ardından koşma zaten. En az 20 gün hiçbir irtibat kurma. Yazarsa geri çevir, sen de yazma.
00 Yorumla aynisini yasadim gercekten supheleniyosan gercekten biriyle konusuyo olabilur ya da sana bahsedemedigi bi durumdan ayrilmis seni unutmak icinde baskasiyla konusuyo da olabilir ya da sogumustur ama icten ice seviyoda olabilir ama birden sogumasi acikcasi biraz garip bence isteyerek ayrilmamis olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılErkek sabah seviyorum deyip akşam degiştiyse ya bişey görmüştür ya bişey duymuştur ya da senden bişeyler almak için peşinde koşmuştur. Vardır bi sebep Bazen her sebep açık açık söylenmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDeğişmedi hep oydu her şeye inanıp durmayın aw. şu an bir kıza onu çok sevdiğimi söyleyebilirim ama eskiden aşık oldugum kız dönse öğleden sonra nefret te edebilirim o kişiden.
36 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Suaayy banada eski sevgilim bunu yaptı muhtemelen. Zaten bunun cinsiyetle alakası yok insanlar olarak bu tür huylarimiz var kimseye guvenmeyeceksin
Cevap sahibi1 yıl@Suaayy herkese aşık olmada. Aşk zaten 1 kişiye olunan bir şey bence
Cevap sahibi1 yıl@Suaayy amaan boş ver dünya boş beleş bir şey zaten yaşayıp keyfine bak takma kafana
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılSevmiyordur kısacası. Bunu sorgulamak zaten saçma. Bu kadar dengesiz birinden kurtuldum diye şükretmek lazım ahdhd
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Dengesizlik. Çok duyuyorum son günlerde böyle şeyler. Güvensiz bir toplum olma yolunda istikrarlı gidiyoruz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSevgi sabahtan akşama değişen bir duygu değildir. Seni sevdiğini sanmış belli ki. Zaten karakterimiz uymuyor derken de anlatmak istemiş.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Duyguları hisleri oyuncak haline getiren bir durum sanki
Gerek var mı
Tekrarlıyorsa sık sık filan00 Yorumla
1 yılDengesiz, kararsız ve bencil kişiler yaparlar böyle. Bunlar bize lâyık değil canları cehenneme, üzülmeye değmezler..
00 YorumlaNerden de böylesi çıkıyor karşınıza. Adam ruh hastası narsist yani kalbi kötü. Sen sadece kurbansın ona göre. Sil at aklından bir daha da bulaşma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSabah da sevmiyormuş anlaşılan.
Ne yazık ki herkes kalbinden geldiği için gerçelten sevdiği için seviyorum demiyor. Bazılarına göre çok kolay bir cümle oldu maalesef. O yüzden buna takılmayın
00 Yorumla
1 yılYazıyı okumadım
Ya Libidosunu dindirmiştir
ya da Senden çok vardır onda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılÇok masumsun.. Senin farketmediğin veya görmezden geldiğin detaylar vardır iyi düşün sinyal gelmiştir mutlaka.
00 Yorumla Devam et hayatına. Seni istemiyorsa sen onu hiç istememelisin. Daha iyisi gelecek
01 Yorumla
Soran1 yılilk sıcak sıcağına sevdiğim için gitmesini istememiştim ama anladım artık
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bu biraz benimkini anımsattı gerçi hakkını yemeyeyim bizde yine bi gün vardı arada…
10 Yorumla
1 yılYurusun gitsin ugrasmayin boyle tiplerle degmez
00 Yorumla
1 yılAkşam olasiya kadar başkasını görmüştür. Aklı ona kaymıştır..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılDengesizdir bacımm, uzak dur. Daha "net" olanları var onlarla olun napacaniz ergenleri.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu zamandaki ilişkileri anlamıyoruz ki zaten en uzun süreni bir hafta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılYani dediğiniz gibi bir anda olması çok garip... 🙄
00 Yorumla
1 yılOnun kafası hep karışıkmış ve gözü de hep dışardaydi muhtemelen
00 Yorumla
1 yılbunu öğrenmeye çalışmak yerine daha seçici daha ağır başlı olursan bunları düşünmez sormazsın bence
00 Yorumla
1 yılDengesiz pzvngin tekidir bırak onu ne tamam yesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı.
1 yılBunlar seviyorum deyince sizde hemen inanıyorsunuz ya aşırı komik geliyor
00 Yorumla
1 yılErkek cinsiyeti olarak doğmuş ama adam olamamıştır...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılGün içerisinde bir aydınlanma yaşamış olmalı.:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu dediklerin tanismaniz konusmalariniz seni seviyorum demesi sirayla bunlara ne kadar oldu sure olarak ne kadar zaman icinde bu noktaya geldiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 yılŞükretceğine üzülüyorsan bir şey diyemiyorum
119 Yorumla
Soran1 yıldoğru diyosun daha kötüsü olmadan bitti üzülmenin anlamı yok
Soran1 yılama neden böylr düşündün ki
- 1 yıl
Kuzen şöyle anlatıyim sana durumu bu adamla evlenseydin diyelim sabah yanında uyanıp akşama sana kötü davranıp hatta seni terk eden biri olurdu sırf sevgili olmak için olmamak lazım bir ilişkide bağlılık çekim sadakat vefa çok önemli kavga etseniz bile ayrılmıcağınızı bilceğin bir ilişkin olsun her anında şüphe kuşku yerine sonsuz bir bağ olsun ozaman gerçek aşk ortaya çıkar. Değer bilmeyenle yola çıkmak bilinmeyen bir yere gitmek gibidir sen seni bileni seninde kendini bilmeni sağlıcak erkek bulmalısın zaten öyle birini buldunmu emin ol sana nefes olur yaşadığını anlarsın benim şu an sevgilim var belkide dünyanın en sinirli insanlarındandı şu an benimle tatlı oldu değişti seni sen olmanı sağlıcaklarla temel at
Soran1 yılya şöyle evet haklısın ama biz daha 19 yaşındaydık ve gerçekten iyiydik arada sıkıntımız oluyodu ama geçiyodu yani üzülme ben vardım seni seviyorum yaptıkları falan sonra biranda seni sevmiyorum soğudum istemiyorym demesi zoruma gitti
Soran1 yılben kötü bir sey yapmadım daha cok deper verip sevdim o kandırdı gitti allahından bulsun
Soran1 yılbenim içim rahat o vicdanıyla baş başa kalsın
- 1 yıl
Başlarda erkeklerin anatomisinde var sensiz yapamam ölürüm şu bu bunlara inanmayın gerçek aşkı zamanda arayın verilen emekte arayın hiç seni seviyorum demeden bile bir erkek seni seviyorum diyebilir bitanem üzerini örttünmü birşeye ihtiyacın var mı gibi gece bile bir an özleyip arayıp kız ağlayabilir onu anlayıp gerekirse uykusuz kalıp teselli edebilmeli bir erkek senin için rahat olsun Allahın sevdiği kuluymuşsunki sahte bir aşktan kurtulmuşsun bunlar seni güçlendiricek belki tekrar seviceksin bağlanıcaksın ama herzaman zamana bırak artık kesin bu deme zamanla gerçek aşk kendini belli eder adam bıkmadan usanmadan senin için emek verip birşeyler yapar buraya yazıp sığdıramıcağım şeyleri yapar ama yapar asla yorulmaz ben yakında evlenicem sevdiğim kızın parmağı ufacık rende yaparken kesildi diye atladım evine gittim aldım pansumana götürdüm yara bandı bile yapıştırabilirdi ama aşk böyle bir şey onun ufacık birşeyine canın gider.
- 1 yıl
Ve senin üzülmene dayanabilen bir erkekten hayır gelmez.
Soran1 yılo da öyleydi gerçekten buluşmada olsun konusmada olsun gerçekten çok iyiydi aynı dediğin gibi ama noldu bilmiyorum biranda sevmiyorym yalandı kandırdım dedi o kadar yaptıkları yalan olamaz yalnız kalmak istiyorum dedi artık tamam demek düştü ama noldu o çocuğa bilmiyorum ya çok iyi rol yaptı ya da başka bir sey oldu
Soran1 yılallaha havale ediyorum onu ben kötü hiç bir sey yapmadım çünkü ona o beni kandırıp kendine inandırdı ve gitti
Soran1 yılhesabını allaha versin ben sana inanmama üzülüyorum kandırılmama üzülüyorum
Soran1 yılsevgimin boşa gitmesine üzüldüm yapıcak bir sey yok allah büyüktür bir gün farkedicek bi kız vardı seviyodu diye
- 1 yıl
Biliyormusun her erkeğin hayali senin gibi bir sevgilisi olması böyle vefalı içten sadık değer bilmiyenler zaten senin gibileri buluyor arkadaş iyi rol yapmış başka birisini bulup seni kendinden soğutmuş. Bilmediği bir şey var kim bir gönle girip o gönlü sevdaya sahip olanı yarı yolda bırakır onun hakkına girerse onun gönlünü kırar bırakırsa o vebali taşıyamaz onunda yüzü gülmez asla sevdiğin kadını üzme onun ahını kaldıramaz dağlar bile bir bilseydi bunu. Senin adına sevindim onun adına üzüldüm böyle kız dünyanın en çirkinide olsa ben olsam ömrümü verirdim.
- 1 yıl
Sen üzülme olur mu Allah nasibin olanı sana ulaştırır ve nasibin olanıda kimse senden alamaz bende intihar edicek kadar birini sevdim beni keyfi terk etti yıllar sonra gerçek aşkı buldum ve yıllar geçti hala seviyoruz birbirimizi sözlendik seneye evlenicez inşallah
Soran1 yılhakkın helal olsun ama ahımda peşini bırakmasın
Soran1 yılo bana o kadar iyi yaklaştığı için ben sevdim onu
Soran1 yılbana gelende sevgisiinş gösterende oydu
Soran1 yılallah büyüktür
- 1 yıl
Farklı şeyler beklemiş olabilir dua et öyle bir kız değilsinde umduğunu bulamayıp gitmiştir
Gizli Üye(36-45)1 yılevliliğin erkeğefaydası nedir
bi açıkla önce ona göre yorum yapacam?018 Yorumla
Soran1 yılmutlu olmak sevdiğinle
Cevap sahibi1 yılkadının mutluluk verdiği görülmemiştir
kadın problem yumağıdır
sürekli dert!
Soran1 yıltamam sus
Cevap sahibi1 yılkadın kendine çözüm bulamamış biz mi bulşalım
çoğu kadın ilaç kullanıyor! ruhsal bunalımda!- 1 yıl
Evliliğin erkeğe faydası mı nedir, yazayım
Kadın çalışıyor eğer tek yaşıyorsa erkek zorlanır böylece kadın hem kiraya faturaya evin gelir giderine ortak olur erkeklerdeki tek sorun olan geçim yükü azalır.
İlgi vermene gerek yoktur azıcık ilgi bile kadında çiçekler açtırır ancak daima ilgi alaka beklediğinizden kadın size bunu verir
Çocuk yapmanın en kolay aşaması size ait geri kalanda hiçbir sorun stres yok sizin için kadın taşır, doğurur, doğum yapar lohusa olur psikolojisi bozulur sizde sadece bedavaya çocuk sahibi oluyorsunuz üstüne çocuğa kadın bakıp yedirip içirip uyutuyor siz sadece çocuğu seversiniz ağlayınca anasına verirsiniz yani bedavaya çocuk sahibi olursunuz
Evinizin sizden yardım beklemeden daimi temizler çalıştığı halde yemeğini ütünü çamaşırını yapar seninde önüne yemek koyar ama senin bunları yapma zorunluluğun yok hatta kendi yemeğini bile yapmazsın kadın önüne koyar çamaşırını dolaptan ütülü alırsın
Annenin evine temizlikçi almış olursun kadınla evlenerek o annenin evini temizler babana çay hizmet yapar ama sen karının annesinin evinde temizlik yapmazsın sana hizmet edilir adeta kral olursun
Al işte evliliğin erkeğe olan faydası ben erkek olsam evlenirdim mesela krallar gibi yaşıyorsunuz geçim derdi hafifliyor kadın çalışıyor temizlik her şey tam birde utanmadan faydası ne diyor erkeğe. İnsan nankör olmamalı yat kalk şükret sorunsuz yaşıyorsunuz - 1 yıl
Çoğu kadın sizin yüzünüzden ruhsal bunalımda aldatırsınız ama kadından anlayış beklersiniz ama siz boynuz yiyince gururunuz yemeyip boşanırsınız. Siz aldatınca kadın çocuklarım ver ayrılamam der ama kadın aldatınca siz çocukları görmez boşanırsınız bak çocuklar sayesinde yaptığınız aldatma yanınıza kar kalıyor boşanmıyor kadın al size bir faydası daha
Ruhsal bunalıma giriyorlar çünkü erkekler ömür törpüsü kalpsiz ruhsuz adamlar serkeş gibi yaşar erkekler
Cevap sahibi1 yıl@Ddldkdldkdk evlenmeyin abi
zorlamı,
doğduğu andan beri evlenmek için ağlaya nzırlayan kadınlar
evlenme zorlamaı
biz istemiyoruz artuık ruh hastası kadınlarla yaşamak
istemiyoruz anladın mı- 1 yıl
O zaman kadınsız kal. hiçbir şey bekleme kadınlardan evlilik dışı bile yaklaşma pavyondaki kadınlardan bile uzak dur okey? Hepsi ruh hastası çünkü
- 1 yıl
Hiç yaklaşma sokakta cafede kadın mı görüyorsun kaç çünkü hepsi ruh hastası flört etme hepsi ruh hastası. Bak sana evliliğin faydasını yazdım size hala işinize gelmiyor çünkü boş beleş adamlarsınız abazasınız
Cevap sahibi1 yıl@Ddldkdldkdksana mı soracağım tatlısu kurnazı
Cevap sahibi1 yılhayatınıızın amacı ennnnayiyi bulup kullanmak
yemezler artık yemezler
erkekler uyandııı- 1 yıl
Ne oldu Tatlısu erkeği zoruna mı gitti kadınsız kalmak ben senin amacını biliyorum senin gibi ruh hastasına çok ezmişler ondan ağlıyorsun evlenmesende kadına para yedireceksin ennnnayiii yok öyle beleşe sevgili olmak kadınlar uyandıııı hem kadından faydalan hemde kuruş ödeme geç o işleri evlenemeyen kadın daha çok paranı yer sonrada ortada bırakır essek
Cevap sahibi1 yıl@Ddldkdldkdk bundan 50 yıl öncesine kadar çok faydası vardı.
öncelikle , dışarıda restoran diye bir şey yoktu. sadece özel günlerde dışarı yemeğe gidilirdi. herkes yemeğini evde yerdi. erkeğin evlenme nedenlerinden biri, evde kadının yapacağı yemek servisiydi. günümüzde her sokakta bir cafe restoran var. kadın yemek yapmadığı için aç kalan erkek yoktur.
ikincisi, malum 'cinsellik'. erkeğin en önemli evlenme güdüsü buydu. sosyete çocuğu falan değilseniz dışarıda kadın bulup seks yapma ihtimaliniz çok düşüktü. günümüzde orta üzeri geliri ve karizması olan erkekler zaten evlenmeden seks yapabiliyor. hadi onu da geçtim, ülkede on binlerce eskort var. telefon açıyorsun 150 dolara eve gelip seks yapıyor.
- 1 yıl
Tatlısu tilki erkeğine bak hani kadınlar ruh hastasıydı evlenmeyenlerde ruh hastası o zaman. Ruh hastası olan sensin senin gibi incel Tatlısu prensesleri
- 1 yıl
Bak evliliğin size olan faydasına yine de ağlıyor prenses daha çok mu prenses olmak istiyorsun oturda anan baksın sana besleme seni kadınlarda uyandı öyle beleşe sevgili olmuyor tilkiye bak sana vurucan semeri borca sokup ortada bırakmak lazım öyle aklın başına gelir evlenmeyen dolandırıcı kadın gelir sevgili olur paranı yerde görürsün orkokloron gozo ocoldooo demeyi
Cevap sahibi1 yıl@Ddldkdldkdk burada anıııırmanı nsebebi enayiiiii bulamadığın içindir
yalllah başka kapıya ben seni hiiç almam- 1 yıl
Ruh hastası incel Tatlısu prensesleriyle evlenmez zaten kadınlar sen sürünür gidersin kadının biri gelir dolandırır gider ömürlük nafaka yerine borç ödersin yani o parayı her türlü ödersin. Neyse senin gibi ruh hastasına yazmayacağım
- 1 yıl
Bu da yine kadının birine kul köle olmuş epey dolandırılmış sonra da böyle nefret dolu bir incele dönüşmüş 😂 redpill bile alamıyor bunların gazını. Nasıl bir kazık yedilerse artık. Git sana sokandan al öcünü korkak gizli :)
Gizli Üye(36-45)1 yılBu değişim değil, zaten baştan rol. Sabahtan akşama oyun bozulmuş
00 YorumlaBu tipler genelde sevdiğini sanan insanlar oluyor başta duygularından emin olmadan hareket edip bi anda gerçeğin farkına varıp seni onemsemeden işin içinden sıyrılmak işlerine geliyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Başkasını daha çok sevmiştir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKanka sanki olay hep s*KS ya boş ver edin şu erkekleri
00 Yorumla
1 yılErkekler her an herkese seni seviyorum diyebilir. Buna kanman başta üzücü olmuş. Ders aldiysan ne âlâ
00 YorumlaBi yerleri kalkmıştır yüz verince, erkekler böyledir peşinden köpek gibi koşup elde edince de giderler
00 Yorumla
1 yılBoyle erkeklerle olursanız soylim size mutlu olma şansınız 0
00 Yorumla
1 yılCiddi iliṣkiden korkmuṣ ola bilir. Ben de her ṣey güzel giderken birden geri çekiliyorum
00 YorumlaYa yavas yavas senden uzaklasti ama soliyemedi ya da da dengesiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Muhtemelen 🤔 bir başkası var hayatında
06 Yorumla
Soran1 yılayrılmamızın üstünden 24 saat geçmedi be abi
Soran1 yılilk sevgilisiydim ona takık bi kız vardı ama sosyal medyası yok hemen bulamaz yalnız kalmak istiyorum diyodu bi de
Soran1 yılneden ki
1 yılsal narsist ve manipületif sıkılmış
10 Yorumla
1 yılOnu daha çok mutlu eden birisi olmustur
00 YorumlaBaşkası Var Onu Senden Daha İyi Olarak Görüyo
00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem