Göğüs ucuna piercring taktıran kızdan olur mu?

Arkadaşlar merhaba üniversiteye bu yıl girdim ve ilk günden beri çok ama çok hoşlandığım 1.65 boylarında yani tam olarak benim kriterlerimi karşılayan bir kız vardı kıza ciddi anlamda aşık olmuştum ama gün geçtikçe kıza tutuldum neyse zar zor kıza açıldım takipleşmeye ve konuşmaya başladık o da beni beğendiğini söyledi yani resmen ağzım kulaklarıma varıyordu flört etmeye başladık her şey çok iyi gidiyorken geçenlerde akşam cafeye çıktık kız üzerine bu spor salonlarında kızların giydiği dar fermuarlı karın kısmı görünen crop giymişti biraz abartı derecede açıktı yani evet kıza yakışıyordu fakat sırt bölgesi falan oldukça açıktı neyse ilerleyen saatlerde kızın göğüs ucu bölgesinde piercring olduğunu farkettim o an dünyalar başıma yıkıldı yani ben anadolu kültürüyle yetişmiş birisi olduğum için bana ve aileme böyle şeyler ters gelirdi ileride belki ciddi olabileceğim bir kız daha önce göğsünü birine açmış ve bu piercringi ne amaçla taktırmış olabilir? şunu da diyim özellikle göğüs kısmına bakmadım hoşlandığım birine yan gözle asla bakmam ama bi an gözüm ilişti yani orada bişey vardı tabiki bunu kıza soramadım da neyse o günün gecesi kız bana gün geçtikçe daha çok bağlandığını ve sevgili olmak istediğini söyledi bende büyülenmişçesine kabul ettim şu an sevgiliyiz Allah aşkına birisi akıl versin ne yapmalıyım bu olay beni hayal kırıklığına uğrattı resmen
Güncellemeler
1 yıl
Gerçekten darmadağınım bunu arkadaşlarıma anlatıp fikir almayı gururuma yediremezdim o yüzden buraya yazdım en azından tanımadığım kişilerden kendi fikirlerini duymak için hiç daha önce kimseyle sevgili olmadım yıllardır aradığım aşkı bulduğumu zannediyorum ama yanılmışım 21 yaşındayım ilk sevdiğim kız bu kız olmuştu o da kısa sürdü olacağına varır demek lazım
Güncellemeler
1 yıl
Ayrıldık beyler 🚬
Göğüs ucuna piercring taktıran kızdan olur mu?