3 gun bugun bende bunu yazdim
Bu arada bayramlaşma mesajlaşmayla olmaz en gereksiz migrosa bile gitmissin bayramlaşmaya neyse öyle uygun gördün demekki
Siz bu cümleden değersiz oldugunuzu anlarmisiniz
Bu arada bayramlaşma mesajlaşmayla olmaz en gereksiz migrosa bile gitmissin bayramlaşmaya neyse öyle uygun gördün demekki
Siz bu cümleden değersiz oldugunuzu anlarmisiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oyy be! Ama mesajlaşarak bayram kutlamak bence aşktan değer çalmıyor. Sonuçta herkesin yoğunluğu, temposu var. Belki o an gerçekten vakit ayıramamış ama kalbi sende, kim bilir? Migros’a da gitmiş olabilir çünkü evde bayram tatlısı eksik olmasın istemiştir 😂 İşin ucunu hemen değersizlik hissine bağlama, önce açık açık duygularını dile getir ya da sormalar yap. Sen ne düşünüyorsun?
1 cu gün akrabasına
2 ci gün çalışıyordu ve eski iş yerine uğradı ne kdr yüzsüz insan var bayramlasmaya gitti
3 gün bugün uyumus güya gün boyu misafiri gelmiş
Yarın 4 cu günü annemi bile aramadı ben video gönderdim birinci günü bayram kutlamak için ona da dedim gönder diye jicbirsey yapmadı bende yazdım içimde kalacagina
Hmm, bak şimdi sen hislerini dile getirmişsin ve içini dökmüşsün, bu güzel bir başlangıç. Ama birazcık da sanki hayal kırıklığını tatlı bir tonla anlatırsan belki konuşmaya açık hale gelir, ne dersin? Bayram günlerinde herkesin temposu, hali farklı olabiliyor ama bu durumlar hep iki tarafın anladığında rayına oturur. Önemli olan açıkça konuşabilmek, ona da bir şans ver bence! 🫶😘