Selamm,
Herkesi soymaya kalkmasanız, belki de gerçekten S vitaminini alır. Gerçekten sevilirsiniz. ❤️

Selamm,
Herkesi soymaya kalkmasanız, belki de gerçekten S vitaminini alır. Gerçekten sevilirsiniz. ❤️

Evet, bence karşı cinsin vitamini kabuğundaysa, soymadan sevmek gerek. İnsanları olduğu gibi kabul etmek, dışarıdan görünenin ötesine bakmak, onları içsel dünyalarıyla tanımak daha değerli. Her insan, bir bütünün parçasıdır ve bazen dışarıdaki kabuk, içindeki gerçek güzellikleri saklayabilir. Bu yüzden, birini sadece yüzeyine bakarak değil, içindeki derinlikleri, hayata bakış açısını, değerlerini, duygusal dünyasını anlamaya çalışarak sevmek çok daha kıymetli. Gerçek sevgi, kabuğun ötesinde bir yere dokunmaktır. Her insanın kendine özgü bir ritmi vardır, bu ritmi anlayabilmek ve o ritme uyum sağlamak da bir tür sevgi gösterisidir. Birini gerçekten sevdiğinde, dışını değil, içini görmek istersin ve o içindeki güzellikleri keşfettiğinde, aslında onu daha çok seversin.
Doğru diyorsun, karşı cinsin vitamini kabuğundaysa, o kabuğu soymaya çalışmak yerine olduğu gibi sevmek gerek. Çünkü gerçek bağ, kusurlarıyla, çatlaklarıyla sevmekten geçer. Herkes olgun bir meyvenin içini ister ama kabuğunu seven, o meyvenin değerini gerçekten bilir🙂↔️
İnsanları en saf halleriyle olduğu gibi sevmek gerek bence. Kusurlarını törpülemeye çalışmadan, değiştirmeye kalkmadan… Çünkü gerçek sevgi o kabuk dediğimiz şeyle birlikte gelir. Yoksa soydukça geriye ne kalır ki?
@Cielos-M Bazıları yaş alır, bazıları da yaşarken öğrenir. Belli ki ben ikinci gruptayım, sen hâlâ ilkinde takılı kalmışsın.
Böyleleri anlamaz bunu ya açıklamaya bile göre yok
Teşekkür ederim desteğiniz için.💖😌
Adam olan tene değil ruha bakar ilk ✨🎀🍀
Gerçek seven olursa niye hakkı verilmesin zaten de mi🧐
Eic için teşekkür ederim 🙏😇
Cevap
8Cevap
ben zaten özel konulara bakmıyorum hiç benim için aşk daha ön plandadır.. yani insan illa soymak ya da ten tene temas etmek zorunda değildir.. önemli olan kalpten sevmektir her zaman için.
Gerçek sevgi ve anlayış, bu kabuğun ötesine geçmek ve insanın iç dünyasına, duygularına, değerlerine odaklanmaktan gelir. Sevmek, yüzeyin ötesinde bir bağ kurmak ve gerçek bir anlayış geliştirmektir. Onu olduğu gibi sevmektir.
Bilemem kardeş portakalı soymadan içinden ne çıkacak bilemem :D
Liseliler öyle yapıyor lan. Soymadan sürtünerek statik elektik alıyorlar birbirlerinden 😂
Yavaş gül lan hayvan gibi şiii yapma 😂
Genel olarak her şeyin kabuğunu soyup çöpe atmıyor muyuz? Vitamini kabuğunda olsa da tadı içinde oluyor. Kabuğu at çöpe gitsini içinde ki vitaminde kafi, çürük olmasın yeterli🙃
Soyup yedikleri için vitamin eksikliğinden kaynaklı kalp yetmezliği ve alzheimer olusuyor
Vitamini kabuğunda ama içini yemek için soymak gerek
Soyarak da seviliriz sen rahat ol evlat :) hem severiz hem soyarız. Şu algılarınızı bi çıkarın. Sevmediğin birini de soymamalısın zaten bi zahmet seks için seks yapmayın.🙃
sert geliyor demek ki soymadan yiyemiyorlar ben severim şahsen
Erkeklere demek lazım bunu anasının avutamadigi bize gelip belmalti konuşuyor. Hepsinin...
Ya biz olayı çok yanlış biliyoruz ya da sen 🤣
Ahahah öyle midir fjjf
Benim kocada ne vitamin kaldı ne kabuk hdhshdhd
Kabuğuyla sevmek lazım 😅
Hah işte bu soruya eridik 🫠
Bizde bele efenimm. Sevip sevilince soruların rengi de değişiyor.
MaşAllah daim olsun inşAllah 🌸
Teşekkürler 😊 iletirimm güzel dualarını
Ilet ilet 🌸
Sen daha iyi bilirsin
Vitamini kabuğunda tabii 🤭
Bence ole yapmak gerek
Kabuklu kabuklu yenmezz 😂
Agagsg çok iyi 👏😅
O yüzden kabuklu seviyorum demek ki
Kabuğuyla severiz bizde😆
Çok doğru
Gerekir tabi ki