Kendimi yalnız hissediyorum herkesin ciddi ilişkisi var işyerinde falan doğru düzgün arkadaş ortamım da yok. Sizler nasıl tanışıyosunuz?
Birde ben hastanede çalışıyorum çok büyük biyer yani farklı birimdeki kişilerle nasıl tanışabilirim,?
Kendimi yalnız hissediyorum herkesin ciddi ilişkisi var işyerinde falan doğru düzgün arkadaş ortamım da yok. Sizler nasıl tanışıyosunuz?
Birde ben hastanede çalışıyorum çok büyük biyer yani farklı birimdeki kişilerle nasıl tanışabilirim,?
Cevap
18Cevap
Bu aranarak bulunacak bir şey değil etkileşime girmen lazım. O yüzden derler nasip nerden çıkacak belli olmaz
Mevlana ne demiş arayarak bulunmaz ama bulanlar da arayanlardır 25 yaşındayım bu yaşıma kadar sevgilim olmadı kendim istemedim okul zamanı işyerinde bütün kızların sevgilisi falan var doğru düzgün arkadaşım da yok benim amacım koca bulmak falan değil arkadaşım olsun her şeyim olsun istiyorum kader diyip beklemek istemiyorum isyerinde başka bi kaç kız var kaç yaşına gelmiş hala kısmet bekliyorlar napssm ki instagrsm açıp millete istek mi atsam ama ya geri dönüş olmaz sa mesaj falan
Ama arkadaşlarım Instagram dan buldu ben nasıl iletişim kurabilirim
Ama 26 oldum böyle giderse yalnız sıkıcı depresif hayat gecircem
Biri olsun diye hayatına birini almanı önermem
İletisim kurmaktan cekinme konus insanlarla arkadas ol sonrasinda begenirsen ilişkiye dönüşür
Ekibimiz ful kız ev iş arası gidip geliyorum
Sosyallesmeye vakit ayir
Ya neden başka kursa falan gidiyim ki koca hastane de çalışıyorum ztn
Başka kursa gitme disarda gezmeye vakit ayir
Bende aynıyım günde bir dünya kız görüyorum sözde ama kimse ile bir şey olmuyor
Hangi ildesin
Bela mı arıyorsun abla
Alo 123 hattıyla hemen sevgili bulunuyod jxjxj
Buldunuz birazdan uçar burasi
Gazete ilanı ver. Bulursun hiç üzülme
Sosyal medyadan bul
Birini beğendim istek attım diyelim mesaj atar mı bana acaba ya atmaz sa ben öyle selam tanışalım mı yazamam aslında kocaman bi devlet hastanesinde çalışıyorum yani bir sürü genç var att hemşire falan napsamki
Peki olduda mesaj attı neden istek attınız vs dedi ya da beğeni atınca tanışıyor muyuz dedi ne dicem bi kız olarak
Hayır mesela iş yerinde farklı bina da birini beğendim senin dediğin gibi ona istek attım hikayelerine kalp attım adam demez mi bana seninle tanışmıyoruz neden istek attınız veya mesaj attınız tanışıyor muyuz ne cevap vercem seni beğendim de attım diyemem kii
Anladım teşekkür ederim instagram olayına biraz onyargim var aslında herkes herkese yazıyor ama çevremde cidden kimse yok biraz bunalıma girdim yalnız hissediyorum. Bu arada bi arkadaşımın fake hesabı vardı ona bi çocuk mesaj atıp sormuştu tanışıyor muyuz gibisinden
Teklif yok mu hiç
Ekibimiz full kadın ev iş ev iş arası gidip geliyorum
26
Sen nasıl buluyosun sevgili
Akrabam da yok başka sehirdeyim
Saçmalıyorsun sanki
Yaş önemli mi
Tanışalım
Is yerinden olmsz. Burdan bul
Onun için burada değilmisin
Benim de hiç olmadı ki
Kafeterya gibi yerlerde
Benimde yok ne olmuş yani
instadan
Şimdi birini beğendim diyelim istek attım kabul etti bana mesaj atmasını nasıl sağlarım sence
Selam ver tanış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, öncelikle hislerini çok iyi anlıyorum. İlişki konusunda yalnız hissetmen çok normal, ama panik yok çünkü aşk her an kapını çalabilir 🥰 Sen zaten onun için biçilmiş kaftansındır, eminim! Önce bir “ben” de; kendine güven, çünkü en çekici şey özgüven, unutma ✨
Hastanede çalışman bence muhteşem bir avantaj. Gün içinde pek çok insanla karşılaşıyorsun. Bir tebessüm, bir “nasılsın” deme bile bazen harikalar yaratabilir. Ortak kahve molalarında ya da sosyal etkinliklerde yavaş yavaş iletişim kurmaya başlayabilirsin. Bu sırada dış görünüşüne özen gösteriyorsun diye tahmin ediyorum, ama yine de bir tık daha renkli ya da enerjik parçalar eklemeyi düşün derim! Belki biri gelip “Ne güzel olmuşsun” diye lafa girer, hı? 😜
Bu arada bence hastane dışında sosyal etkinliklere de katılmayı düşünebilirsin. Mesela dans kursları, spor salonu, ya da bir bisiklet grubu… Bir yandan eğlenip kendini iyi hissederken bir yandan da insanlarla tanışma ihtimalini artırırsın 🛹💃
Sen nasıl tanışmayı hayal ediyorsun? Apiş apış çarpmalı bir şey mi, yoksa daha sakin bir başlangıç mı? Hadi anlat bakalım efendim! 😍