Aşk İlişkileri Evli barklı çoluk çocuklu adamsın böyle bakıp kafamızı karıştırmasın mı😃? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Güncellemeler1 yıl Allah cezanızı vermesin hepiniz yanlış anladınız yahu ben ozan akbabadan bahsediyorum😃 Evli barklı çoluk çocuklu adamsın böyle bakıp kafamızı karıştırmasın mı😃? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Wolfg Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bu adamı yakışıklı bulanda ne biliyim adam resmen 50 yaşında yuh 4 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır çok yakışıklı Yorumla Wolfg 1 yıl suriyeli gibi duruyor shshshsh Yorumla Soran 1 yıl Sana göre öyle Yorumla sarışın97 1 yıl Boyuda kısa sanki🤫 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu adama düşecek Kadar ne yaşıyorsunuz alyanında beli kopacak bu kadar abartacak bişey göremiyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet yakışıklı😃 Yorumla
zambulan Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 40% 1 yıl Kafa karışıklığı geçer de kalp bir karışırsa işiniz zor. Çünkü kalbe bir damla ateş düşerse karşıda ki insanın medeni durumu yaşı ekonomisi falan yalan olur. Allah çözümsüz aşk nasip etmesin 1 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Görmediğim insan kafamı saç kurutma makinesi kadar bile karıştıramaz ben zor seviyorum 😂😂 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. her şey gönlünce olsun 🙏☺️ 1 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Evli olmasa aklınız karışmaz ki zaten Biraz da sorunu kendinizde arayın 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu mu yakışıklı şimdi 😂 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Tabiki hahahaha Yorumla m ByBrawo 1 yıl Yav sen yakışıklı görmemişsin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Kalbini seviyorum ben hahaha kalbi güzel Yorumla Soran 1 yıl Adam gibi adam ve kürdood Yorumla m ByBrawo 1 yıl Kürt Türk fark etmez yaa yapma 😂 Yorumla Soran 1 yıl Şşşş bana fark eder Yorumla m ByBrawo 1 yıl Şşş sus ağzına acı biber sürerim öyle şeyler yanlış düşünme öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl ne kıro kürt sevdası var millete 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende kürdoyum Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kimmiş o kafa karıştıran 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Cihan albora yahuuuu ozan akbaba😃 Yorumla uusluu 1 yıl Hımmmm iyi iyi 🤣 Yorumla Soran 1 yıl 😃 Yorumla
Abuzittin34 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kimmiş bu ozan 😂 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Akbaba hahahüha Yorumla Abuzittin34 1 yıl Vışş 😂 Yorumla Soran 1 yıl Çok yakışıklı değil mi Yorumla Abuzittin34 1 yıl Bilmem yakışıklı mı? Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Abuzittin34 1 yıl Yok iğrenç. Yorumla Soran 1 yıl Kıskanç hahahaha Yorumla Abuzittin34 1 yıl üff sus :D Yorumla
byECCO34 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Güncellemeyi okuyana kadar gözümden düştün 😂 1 17 Yorumla Soran 1 yıl Güncelleme geldi yaaa hahaha Yorumla byECCO34 1 yıl Çok yerinde bir güncelleme 😂 Yorumla Soran 1 yıl Neyseki kendimi kurtarmışım allahına adam fotoğrafı var orada Yorumla byECCO34 1 yıl Adamın fotoğrafını görmüyoruz ki biz 😂 ayrıca burada benden başka adam yok 😂 Yorumla Soran 1 yıl Adam diye yazılır Cihan diye okunur yicem yahuu onu hahahaha Yorumla byECCO34 1 yıl Afiyet olsun 😂 yavaş yavaş ye sakin sakin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahahaha Yorumla byECCO34 1 yıl Benimde vardı burdan biri ama beni engelledi 😂 Yorumla Soran 1 yıl Birii nerdesin Yorumla Soran 1 yıl Kesin üzdün Yorumla byECCO34 1 yıl Senin arkadaşın hatta aslında üzmedimm ben Yorumla Soran 1 yıl Ben hep platonik takılıyorum gerçekte sevmem duygusal his beslemem Yorumla Soran 1 yıl Baş harfi nedir hahaha Yorumla byECCO34 1 yıl Olabilir herkesin duygusu kendisine 😂 Yorumla byECCO34 1 yıl Yaz bana söylimmm Yorumla Soran 1 yıl Eğer ki yazmam için dersen satorla peşine veririm fizana kadar Yorumla byECCO34 1 yıl Basit şeyler için plan yapacak kadar seviyesiz biri değilim 😂 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl bakıyor ki 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Çırak1 güzel bakıyor😃 Yorumla dely1man 1 yıl Çırak1 ne beh Yorumla Soran 1 yıl Off dedoo😃 Yorumla dely1man 1 yıl Oufff nennooo Yorumla
limonlusoğukçay Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 93% 1 yıl Kim o 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Cihan albora😃 Yorumla limonlusoğukçay 1 yıl Me yaptı acaba sana Yorumla
Contacs Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Ozan kankim. kraldir kral🤗 0 0 Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Anladık adam seni eritiyor 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Kimmiş o 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu adamı yakışıklı bulanda ne biliyim adam resmen 50 yaşında yuh
Hayır çok yakışıklı
suriyeli gibi duruyor shshshsh
Sana göre öyle
Boyuda kısa sanki🤫
Bu adama düşecek Kadar ne yaşıyorsunuz alyanında beli kopacak bu kadar abartacak bişey göremiyorum
Evet yakışıklı😃
Kafa karışıklığı geçer de kalp bir karışırsa işiniz zor. Çünkü kalbe bir damla ateş düşerse karşıda ki insanın medeni durumu yaşı ekonomisi falan yalan olur. Allah çözümsüz aşk nasip etmesin
Görmediğim insan kafamı saç kurutma makinesi kadar bile karıştıramaz ben zor seviyorum 😂😂
her şey gönlünce olsun 🙏☺️
Evli olmasa aklınız karışmaz ki zaten
Biraz da sorunu kendinizde arayın
Bu mu yakışıklı şimdi 😂
Tabiki hahahaha
Yav sen yakışıklı görmemişsin 😂
Kalbini seviyorum ben hahaha kalbi güzel
Adam gibi adam ve kürdood
Kürt Türk fark etmez yaa yapma 😂
Şşşş bana fark eder
Şşş sus ağzına acı biber sürerim öyle şeyler yanlış düşünme öyle
ne kıro kürt sevdası var millete