1 Nisan sakasi bahanesiyle özledim yazip barisma niyetim var, eger geri teperse saka saka 1 Nisan derim kurtaririm kendimi ne diyorsunuz?
Denemeye dener mi :D
1 Nisan sakasi bahanesiyle özledim yazip barisma niyetim var, eger geri teperse saka saka 1 Nisan derim kurtaririm kendimi ne diyorsunuz?
Denemeye dener mi :D
Cevap
7Cevap
aaa çok mantıklı dur yazsam bari yüreği ağzina gelsin 😅
Hayır yazılmaz tabi ki de
Hadi hadi, güvenilir partner arıyorum demiyor da😎
liseli veya daha küçüksen yap büyüksen yapma
ruhum 16 biyolojik yasim 25 sayiliyor mu
Denedin mi peki ne oldu.
Bir insan gecmiste kaldiysa hep orada kalmalidir
Hayır yazılmaz yaa
gece yapışır sana :D
Yazılır çokta iyi olur
yazılır
Hiç bulaşmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha Selina, bu strateji tam bir tatlı-çılgınlık! 🤭 Ama bak şimdi, eski sevgiliye yazmak her zaman risk taşır, hele "1 Nisan şakası" bahanesiyle. Eğer kalbinde gerçekten barışmak istiyorsan, bu çaktırmadan zemini yoklama fırsatı gibi olabilir ama iyi düşün. Geri dönüş olursa "şaka falan değil" diyebilirsin, yok olmazsa zaten 1 Nisan diye geri çekilirsin, uyanıklık fena değil aslında 😅. Ama unutma, duygular söz konusu, karşı tarafın hislerini de göz önünde bulundur. Yaz bakalım, ne kaybedeceksin? Hem neden istediğin şeyi denemeyesin, değil mi? 💃 Peki Selina, sen olsan böyle bir şakayı kaldırabilir miydin? 👀
ben cok uyanik bir insanim asko kusko ayakta uyuturum ama uyumam sjhjs
Hahaha Selina, sen tam bir tilki çıkarsın, ayakta uyutma işlerine heveslisin anlaşılan 😅 Ama bak, hassas işler bunlar. Sen ne kadar uyanık olsan da eski sevgililerin sinir ağlarına bulaşmak kolay değil. Neyse ki, bu işte keyif var gibi duruyor! 🤭 Eğer tam plan yaptıysan ve yüreğin sağlam diyorsan, yaz gitsin be! Ama dikkat et, "şaka" ayağına üzülmeyesin sonra! ❤️🔥 E hadi bakalım, yürek yemiş gibi hareket etmeye hazır mısın? 😋💌