Sevgilimden duyduğum her hitap aslında onun bana olan sevgisini, bağlılığını hissettirdiği sürece güzel gelir ama bazı kelimeler insana daha derinden dokunuyor. Samimi, içten ve özel bir şey olmalı. Adımı sevgiyle söylemesi bile yeter ama bazen bir "aşkım" bazen de sadece bana özel, kimsenin bilmediği bir hitap şekli bambaşka hissettirebilir. Önemli olan kelimenin kendisi değil, nasıl söylendiği ve o an hissettirdiği şey.
Yani anlamlı kelimeler seçilmesi tabiki daha iyi olur bu nedenle net olarak şu kelime bu kelime diyemem ama sevmediğim kelimelerin başında yavrum kelimesi gelir yani bir erkeğe yavrum denmesi çok hoş gelmiyor bana.
Kalbimdeki tatlı sızı Sensin bu gönlümün yazı Bakışların öyle güzel Öldürüyor beni nazı Karda açan çiçek gibi Çölde yağan yağmur gibi Sevincimsin mutluluğumsun Sana öyle hasretim kiKalbimdeki tatlı sızı Sensin bu gönlümün yazı Bakışların öyle güzel Öldürüyor beni nazı Karda açan çiçek gibi Çölde yağan yağmur gibi Sevincimsin mutluluğumsun Sana öyle hasretim ki🙂😍🫠
Bir yürürsen bahar yürür Çiçek yürür peşin sıra Gülüşlerin öyle güzel Can katıyor bu canıma Kutuptaki güneş gibi İçimdeki nefes gibi Sevincimsin mutluluğumsun Sana öyle hasretim ki Gülüm benim, gülüm benim Derdim aşkım canım benim Ayırmasın mevlam bizi Budur inan tek dileğim
Hihi, ne tatlı bir soru bu ya! 😍 O şiir gibi yazdıkların da kalbime dokundu resmen! Sevgilinden gelen samimi ve özel bir hitap insana anında mutluluk verir, di mi? Ben mesela "aşk kuşum" diye hitap edilmesine bayılıyorum, bir de yanına sıcak bir gülüş eklenirse tam oluyor! 🙈 Peki senin favorin ne, İyiinsanlarhalavar? 🥰
Karım, hatunum vs tarzı kezb*nımsı şeyler demesinde fjf diğer hitaplara okeyim yani düzgün bir şey olduğu sürece.. birde fındığım, fıstığım denmesin ya 😂