Ünlü biriyle birlikte oldum ama pişmanım. Sizce görüşmeyi kesmeli miyim?

Ki az ünlü biri degil baya dizide oynuyo şu an, popüler bir dizi. Dalga falan da geçmiyorum son derece ciddiyim. Napıcağımı şaşırdım. Nişantasında bir gece kulubune gittik arkadaşlarımla gecenin ilerleyen saatlerinde onu gördüm normalde pek hazzetmem kendisinden yani televizyonda gördügüm kadarıyla, ben öyle ilgilenmediğim için mi nedir kesiyor beni ama bilmiyorum belki alkolün etkisiyle abartıyor da olabilirim ama adam resmen gözleriyle yedi beni. Ben oralı olmadıkca da hırslandı mı nedir arkadaslarım yanımdan ayrıldı bir süre o an yanıma geldi içime düşt düşcek. Telefonumu istedi verdim bende biraz sohbet ettik. Sonraki gün aradı görüşmek istedi adam resmen bir kadının peşinden koşmayı özlemiş. Kabul etmedim. 1 hafta boyunca aradı en sonunda bulustuk aksam bir yemek yedik bişeyler içtik. Alkolün etkisiyle biraz çakırkeyif olmusum, evine gittik işte birşeyler oldu. Hala arıyo şu an ama benim korkum birileri görüp bizi haber yaparsa, fotoğrafımızı falan çektiyse? Ünlü oyuncunun yanındaki gizemli güzel kim tarzı bir habere cıkmak istemem kaç yasına geldim ;( sizce onla görüşmeli miyim? Etkilndim mi evet ama korkuyorım yani etrafında çok kadın var sizce napmalıyım
Ünlü biriyle birlikte oldum ama pişmanım. Sizce görüşmeyi kesmeli miyim?