Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bekarlığa veda partisi mi? Biz Müslümanız , butür acaip tuhaf şeylerden bahsetmesen daha iyi olurdu.. neyse konuya dönelim.
Sana Müslüman olmayan kimseyi dinLEMEMENi kesinlikle öneriyorum ! Sana yorum yapanların ve akıl aldığın insanlarım Müslüman olup olmamasına + ahlakının olup olmamasına ÇOK DİKKAT ET. Evlilik Peygamberimizin (sav) sünnetidir, evlenmeyen ve modern kapitalist şeytanişi yaşayan modern dünyanın insanları sürekli ZİNA'ya düşüyorlar. Geceleri sokaklarda bar bar club club gezip alkol alıp pislik pislik işler yapıyorlar. Sana evlenME oku vs diye akıl veren tiplere
bu yazıyı göster == "GOOGLE : ekonomist özgür demirtaş üniversite yorumu"
ÜNLÜ EKONOMİST Ö. Demrtaş NE DEMİŞ BAKALIM? >>> "Türkiye’deki Üniversitelerin BÜYÜK çoğunluğu kötü. Boşuna 4 yılınızı harcamayın. Beni dinleyin YAPMAYIN. Gelecekte Üniversitelerin çoğuna gerek kalmayacak.(Çünkü teknoljik olarak artık internet var ve online internet üzerinden hertürlü kurs vs bilgi almak mümkün hemde istediğin yerde) " ALLAH'ın elçisi peygamerimiz (sav) evlenin diyor sünnet ! , okuyup okuyup evlenmeden barlarda clublarda orada burada gezip gece hayatın akıp sürekli o olmadı başkası bu olmadı başkası sürekli sevgili değiştirin DEMİYOR ! modern dünya artık şeytan işi çalışıyor.
Ve gelelim eş konusuna , burada bulunduğum süre içinde bana verilen ünvanı göz önünde bulundurmanıda isterim, boş konuşmuyorum (dünkü Z-kuşağı çocuk tiplerin sana vereceği akılları dinleme),
bir Müslüman olarak , sana önerim şu = dini imanı ahlakı olan , namazı orucu olan gece hayatıyla barla clubla vs işi olmayan, alkolik olmayan, kötü alışkanlıkları olmayan ve son olarak maddi durumuda el veriyorsa o erkeği seçip onla evlenmeni öneririm. Zaten uzun yıllardır bu ülkenin tüm düzgün Müslüman aileleri anneleri babalarıda çocuklarına sürekli bu tavsiyeyi yapıyorlar , ben farklı bir şey söylemiyorum. Ahir zamanın sonuna doğru gidiyoruz ve ülke karanlığa dorğu gidiyor , şaka değil ciddi ciddi.. Eğer seni seven + yukarıda sana söylediğim iyi özellikleri meziyetleri olan düzgün bir erkeği bulursan onunla evlen tabiki. Sürekli sevgili değiştirmek insanın içindeki sevgi enerjisini bitiriyor, bugün günümüzde en büyük sorun bu ! = kadınların ve erkeklerin dinsizce güyya modern kapitalist kitapsız dünyaya ayak uydurup ALLAH'ı dini imanı ahlakı unutmaları ve şeytan işi hayatlar yaşamaları. Gün gelecek Şeytan bile diyecek : "ALLAH'ım vallahi billahi ben bir şey demedim bu insanlar benden daha şeytan olmuşlar ben onlara uydum" diyecekler kıyamet zamanı. Buarada bilgin olsun Küreselc ler adındaki Deccal'ın tarikatı TÜrkiyed eçok aktif şekilde desteklenerek çalışıyor ve kadınlara tek taraflı destek veriyorlar.. diziler reklamlar filmler propagandalar ile.. amaçları kadınları tek taraflı olarak yükseltip kibir ego kendini beğenmişlik ve narsistlik aşılamak ,
kadın-erkek savaşı çıkartmak, bu amaçla dizilerde ve filmlerde raklamarda çeşitli sahneler göreceksin seni ve diğer kadınları erkeklere psikolojik olarak DÜŞMAN edecek erkekleri düşman olarak düşündürecek sahneler.. işte o an hatırla bana biri bunu söylemişti diye.. Bu senaryoları dizileri vs ülkede aile yapısını YOKETMEK için özellikle çekiyorlar. Bu ülke üzerinde çok büyük oyunlar ve psikolojik savaş yapılıyor. Aile yapısı zaten şuanda çökmüş durumda , birde buna erkeklerin ekonomik durumunu bozarak destek veriyorlar, erkekler işsizken iş bulamazken kadınlara tek taraflı olarak bol bol destek veriyorlar.. Ben demiyorum ki kadınlar işsiz kalsın fakat erkeğin iş bulamayıp kadını iş bulduğu ve tek taraflı kadınların yükseltildiği yerde TERAZi dengesi bozulmuştur böyle bir ülkede böyle bir ortamda erkeklerin maddi durumu bozuldukça erkekler ev-len-mez-ler ve şuanda TÜrkiyed eolan da bu. O nedenle sen eğer seni seven ve düzgün maddi durumu evlenmeye uygun Müslüman bir erkekle tanıştıysan seviyorsan o da seni seviyorsa mutlaka evlen.. Abuk sabuk hayatlar yaşayan insanların san akıl öğretmelerin izin verme, kendi aklını kullan ve Peygamberimizin (sav) sünnetine tavsiyesine uy.
Selamlar sağlıklı mutlu bayramlar , inşallah gelecekte güzel hayatın olur.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. 19 yaşında evlenmek, bence biraz erken olabilir. İnsan hayatının bu döneminde daha çok kendini tanımaya, deneyimler kazanmaya ve kişisel gelişime odaklanmalı. Erken yaşta evlenmek, hem kendi hayatını hem de partnerinle olan ilişkiyi derinden etkileyebilir. Duygusal ve maddi anlamda pek çok sorumluluk getirir. Evet, doğru kişiyle ve doğru zamanlamayla evlenmek mümkün, ama bu kararı verirken daha fazla yaşam deneyimi kazanmak, kendi kimliğini bulmak ve geleceği daha net görmek önemli. Kendini ve hayatı daha iyi tanıdığında, bu kararı daha sağlam temellere oturtabilirsin. Bu yüzden 19 yaşında evlenmeyi düşünmeden önce biraz daha zaman tanımanın iyi olacağına inanıyorum.
00 Yorumla
1 yılVallahi 19 yaşında evlenmek büyük bir karar ama pişman olup olmayacağını bilemezsin. Herkesin hayatı farklı ve ne zaman ne olacağını kestirmek zor. Ama eğer gerçekten doğru kişiyle olduğuna inanıyorsan neden olmasın? Biraz daha yaşayıp ne istediğini anlaman da önemli olabilir ama eğer içinden geliyorsa kararın senin. Duygularını dinleyip, o an ne hissettiğini düşünerek adım atmak en iyisi.🦋
04 Yorumla- 1 yıl
Peki günceli tam bastığım sırada okumam.😔
- 1 yıl
Ay yerim amaaa
- 1 yıl
😅🦋
- 1 yıl
Teşekkürler eic için 🫠🌷
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, öncelikle kocaman bir tebrik yolluyorum sana! 🎉 Ama şöyle tatlı tatlı sorayım: Kendini gerçekten hazır hissediyor musun? Çünkü 19 yaş biraz genç... Aşk tamam mükemmel bir şey ama "ben" denen şeyi keşfetmek için önce biraz özgürlük alanı gerekebilir. 😊 İleride "Daha özgürken neler yapabilirdim?" diye düşünmek istemezsin bence. Biraz daha düşün, dua et ya da hislerine kulak ver. Seni mutlu edecek kararı ver, e mi? ❤️
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 1 yılPişman olabilirsin evet daha çok küçük bir yaş çünkü. önce eğitimi tamamlamak ya da iş konusunu halletmek gerekiyor. bunlar olsa bile insan kendine zaman ayırmalı evlilik olarak. baktı ileride fikrin değişir ya da pişman olabilirsin. en iyisi iyice doğru anı beklemektir.. hatta bana göre 25 ten önce evlilik yanlıştır.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Bu tamamen senin hayat görüşüne, olgunluğuna, ilişkinin sağlamlığına ve beklentilerine bağlı. 19 yaş, duygusal ve zihinsel olarak hâlâ gelişimin sürdüğü bir dönem. Genç yaşta evlilik bazıları için güzel bir deneyim olabilirken, bazıları için pişmanlıkla sonuçlanabilir.
Erken yaşta evlenmenin hem avantajları hem de riskleri var. Eğer gerçekten sağlıklı bir ilişkin varsa ve her iki taraf da olgun, sorumluluk sahibi ve bilinçli bir şekilde evliliğe adım atıyorsa, mutlu bir evlilik mümkün olabilir. Ama eğer hayatınla ilgili birçok şeyi keşfetme sürecindeysen ve bu kararı aceleyle alıyorsan, sonrasında pişman olabilirsin.10 Yorumla
1 yılBüyük ihtimalle pişman olursun. 19 yaşımda çok güzel uzun süreli bir ilişkim vardı o zaman bana sorsan evlenmeliydim ama şu an yıllar sonra diyorum ki iyi ki evlenmedim iyi ki bitti aklım daha çok yerine oturdu daha olgunun bazı şeyleri daha gerçek görebiliyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılHerkesin hayatı kendine. Nasıl bir yaşama sahip olduğunu hayattaki ilkelerini, hedefini, vizyon ve misyonunu bilemem. Tercih senin elbette. Ben 19 yaşımda evlenmiş olsaydım şu anki yaşımda pişman olurdum
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sevdiğin bir kişiyle evlenirsen ve oğlan da seni sever sana değer ilgi gösterirse pişman olmazsın mutlu olursun yeter ki adam seni sevsin sana değer versin
10 YorumlaYa Hayatını Yaşa Ha Evleneceğin Adam Senin Kafandaysa Eğlenceli Bi Tipse Arkadaşın Gibi Gez Toz Eğlen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evlendiğin adama bağlı ekonomik durumu iyiyse seni rahat ettirecekse iki çocuk yapar keyfine bakarsın 25-30 dan sonra genç paralı adam zor bulursun
10 Yorumla
1 yıl100 de 80 olursun. önünde ki tüm seçeneklerde bunu görüyorum
10 Yorumla
1 yılSorunun şaka olduğunu biliyorum ama bence pişman olunmaz ya doğru kişiyi bulduktan sonra
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılolunur ya yas kucuk bi yas henuz o kararin alinabilecegi bi yas degil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılvalla sorumluluk sahibi biriysen olmassın esinde uyumlu düzgün biriyse neden olcaksın
10 Yorumla
1 yılTabi ki pişman olursun. Önce okullarını bitir. Sonra çalışmaya başla sonra evlen evlenmek için ne acelen var ki?
09 Yorumla- 1 yıl
Dimi yani
- 1 yıl
Heralde tellevizyonda görmüyor musun erken evlenenleri.
- 1 yıl
Aile baskısıyla mı evleneceksin ki?
- 1 yıl
Haklsın
- 1 yıl
Benim sorduğum soruya cevap verir misin?
- 1 yıl
Tabi ki sıkıntı yoksa
- 1 yıl
Yok yok
- 1 yıl
O zaman hiç evlenme en güzeli
- 1 yıl
Okuyor musun?
1 yılErkenden evlenseydim de sürünmeseydim böyle ortalıkta dediğim oluyo 🤣
01 Yorumla- 1 yıl
Ah beee mdmdmd
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmek bekarlığa veda partisi değildir ama yine de sen bilirsin 🤣
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 931 cevap paylaştı.
1 yılSenin kafa yapın ve yaşam tarzın evlilik hayatına daha uygundur.
00 Yorumla
1 yılGerçekten birbirinizi her konuda tamamlayabiliyorsanız evlenmek mantıklı olabilir ama sadece evlenmek için evlenirsen pişman olabilirsin
10 Yorumla
1 yılBence erken evlenmek güzel bişey evlendigindede her şey suanki gibi güzel yurutebildiginiz taktirde.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çok erken. Asla erken evlenme.
13 Yorumla- 1 yıl
Dkmdmdmdmdm
1 yılBelki olursun belki olmazsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılÇok erken bir yaş bence.
10 Yorumla
1 yılBence evlenmek için gerçekten çok erken bir yaş..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılKocan maço değilse olmazsın.
10 Yorumla
1 yılSevdiğin biriyle evleniyorsan olmazsın
10 Yorumla
1 yılKarsindakine bagli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılBunu düşünüyor olman bile yanlış
10 Yorumla
1 yılBu ne hız 😂 yangından mal kaciriyorsunuz sanki
032 Yorumla- 1 yıl
Evlenicem çoluk çocuğa karışıcam dkkdkd
- 1 yıl
İlk önce bı oku mesleğini eline al bı kariyerin olsun kimseye muhtaç ailen hariç duruma gelirsin Allah c. c musadesi izni ile her şey olcagina varir sen öğlen beddua ettin bana galiba kaza yapıyordum motorla 2. Kez bayan diyorum diye birşeyler içinden söylemiş olabilir misin 😁
- 1 yıl
Beddua etmem. ben dkdkdkd dikkatli ol senin hatan bence dkdkdkd
- 1 yıl
Bende sana etmem sağol çok iyisin Allah razı olsun öğlen cevap vermiştin imali seziyorum diye ne demek istedin?
- 1 yıl
Cümlemizden razı olsun ve yanlış anlama diyelim
- 1 yıl
He orada farklı bı kelime kullandım ama işte site kuralları düzeltme olunca canım yazmış
- 1 yıl
Olabilir
- 1 yıl
Yanlis anlama yani adın ne bilmiyorum öyle diyim hanfendi
- 1 yıl
Evet beyfendi
- 1 yıl
Cidden adın ne bayan 😂
- 1 yıl
Bayan sensin
- 1 yıl
😂 bilerek Didim ekran arkasından sırıtıyorum 😁
- 1 yıl
🤨🧐
- 1 yıl
Cidden de merak ettim ismini söyle demiycem bayan diye😇
- 1 yıl
De banane kdkdjd
- 1 yıl
Hahahaha erza scarlet gibisin😂😂😂
- 1 yıl
Erza, kullandığı re-donat büyüsü ile ünlü S türü bir Fairy Tail büyücüsü ve oro*pusu. Ayrıca Natsu'nun takımının üyesi hem de dizinin kadın başrol karakterlerinden biri.
Ne - 1 yıl
Ohaaa anime biliyomusunn
- 1 yıl
Ben. Çok sever ve izlerim
- 1 yıl
Erza dememdeki sebep sert karakter olması
- 1 yıl
Severim evet çok izlemesmde severimm
- 1 yıl
Bide erza deme bana googleda yazan şey kötü
- 1 yıl
Çokta sert değilim yani belki bazen
- 1 yıl
Google amcaya bakma sen anime seven ve izleyen bı hanfendi gordum
- 1 yıl
Öyle
- 1 yıl
Valla anime sevdiğini bilmiyordum iyi güzel izlemek istersen ara sıra izlerim
- 1 yıl
Ney?
- 1 yıl
Ara sıra izlersen anime önerebilirim
- 1 yıl
Abim anime delisi onun önerdiği animeler bitirmem lazım kskskks
- 1 yıl
😂😂 geçmiş olsun
- 1 yıl
Dkkkdkdkd
- 1 yıl
😂 jajajx
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSeni kim istesin. Bekar olceksin sen
05 Yorumla- 1 yıl
Ah kalbim dkdkkd
- 1 yıl
Sjsjsjsjs evde kalmissin 🥳
- 1 yıl
Önce kendine bak sksksk
- 1 yıl
Bakimm aa ben.
- 1 yıl
Baktiiim nolucagimisss ssjjsjsj
1 yılÇok güzel şakaydı sjsjsj
01 Yorumla- 1 yıl
Dkdkdkkdmd
1 yılAllah bir yastıkta kocaltsin
00 Yorumla
1 yılBaşıni duvarlara vurursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşın küçük. Neden şimdi istiyorsun ki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBana yazmazaan nasıl iletişim kuracağız :)
00 Yorumla
1 yılPişman olursun evet
10 YorumlaEvlen aman ne yapacaksın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBilemeyiz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılOlursunuz
10 Yorumla
1 yılUmarım olmazsın cigerim
10 Yorumla
1 yılHayır olmazsın
10 Yorumla
1 yılOlmazsin bas nikahı
10 Yorumla
1 yılEvet olursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılNasip bu işler
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBelki otuzlarinda
10 Yorumla
1 yıl26 en uygun yaş
19 çok erken bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Seçeceğin eşe bağlı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. bence olursun
10 YorumlaDüşme ahmedim dsjsl
01 Yorumla- 1 yıl
Kdkdkdkdkd
mutluluklarr <3
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Ne tez çabuk la
08 Yorumla- 1 yıl
Niye
- 1 yıl
Niye?
- 1 yıl
Ne beklemiştin
- 1 yıl
Ya dkdkkdkdkd
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlilik pişmanlık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılolursun elbette
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. İyiki saka
00 Yorumla
1 yıltut bırakma
00 Yorumla
1 yılTabii ki de
10 Yorumla
1 yılolursun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHazirmi biriler
00 YorumlaKim o şanslı kişi