Evet aynen öyledir. Ya boy uzatma ameliyatı olmak ya da kızları unutmak. Çünkü en çirkin kız bile 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorlar. Boyum 1.73 olduğu için bugüne kadar yazdığım tüm kızlardan direkt red yedim. Para kazanabilirsem boy uzatma ameliyatı olacağım ama kazanamazsam yalnız bir şekilde yaşamaya devam edeceğim muhtemelen.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Atatürk 165 ti ama yattığı kadının hesabı yok.
kadınlar zekaya bakar boya değil. Ergen tiplerin fikirlerini ciddiye alma, kendini geliştirmeye odaklan
114 Yorumla
Soran1 yıl@Master81
Kısa boylu erkekler gayet zeki olurlar ama her kız direkt reddeder. Ayrıca yetişkin kadınlar bile en az 1.80 olacak diyorlar.
Soran1 yıl@Master81
Beceriksiz? O kadar çabalıyoruz ama beceriksiz mi oluyoruz? Niyeyse 1.80 üzeri erkekler hiçbir çaba harcamadan kızlar direkt kendileri onlara yazıyor. Ayrıca evet mecbur boy uzatma ameliyatı olacam. Tek çarem bu. Çünkü kızlar resmen ellerinde metre ile geziyorlar.
Soran1 yıl@Master81
Geçmişte bu kafada değilken neden red yiyordum.- 1 yıl
Kes la mk uzun pçi seni
- 1 yıl
Senin vereceğin örneğin ben... Atatürk 1.74 ve her kadınla yattığını nerden bilion aw
- 1 yıl
@Karanlığın_kölesi bilmiyorsan aç oku cahil. 165.
Atatürk çapkındı, karizmasıyla her kadına cazipti
- 1 yıl
Çapkın olması her kadınla yattığı anlamına mı geliyor?
- 1 yıl
@Karanlığın_kölesi her kadın dediğim çok fazla kadınla birlikte olduğunu anlatmaya çalışmaktı
- 1 yıl
İyi kıçından element uyduruyonda neyse senle akşam akşam tartışamam kendine iyi bak
- 1 yıl
@Karanlığın_kölesi ceza almaktan bıktığım için senin gibi bir yaratığa hallettiğin cevabı vermiyorum
En İyi Cevaplar
Kanka sen nasıl kısa oluyorsun ya? Adam 1.50 boyla kendine imparator diyor, sen hâlâ ‘kısayım’ diye moral bozuyorsun. Mutluluğun boyla değil, duruşla ilgisi var. Dik dur, boyun zaten uzar gibi gelir.
07 Yorumla
Soran1 yıl@LustNuts
Kim 1.50 boyla kendine imparator diyor. Köksal babayı kastediyorsan onun bile sevgilisi yok. Ayrıca kızların bir erkekle mutlu olmasının tek yolu erkeğin 1.80 üzeri olması.- 1 yıl
Kanka benim arkadaş benden daha çok manita yapmış olabilir. Ne parası benden fazla, ne tipi Brad Pitt. Ama adam kendini seviyor, olay burada. Mevzu boyda, parada, kaslarda değil… Kafada bitiyor. İstersen 2 metre ol, öz güven eksikse gözde bile yoksun. Unutma, her kadın uzun boy aramaz ama sağlam duruş arar
Soran1 yıl@LustNuts
Özgüvensiz 2 m erkeğe kızlar kendileri yazarlar. Ama 1.80 den kısa özgüvenli erkeğe bu boyla bu özgüven ne diyip direkt reddederler. Ayrıca arkadaşının muhtemelen çok sayıda kankası olmuştur ama asla sevgilisi olmamıştır.- 1 yıl
İşte tam da burası senin psikolojik düğüm noktan… Kız sevgili yaptı, şimdi nişanlı ve boyu da senden 20 cm uzun—yani olan olmuş. Yanlış anlama, hayat senin elbette. Ama bu kafayla devam edersen ne istediğini elde edersin, ne de elindekini koruyabilirsin. Kafayı aç biraz, ego yerine gerçeklerle beslen :))
Soran1 yıl@LustNuts
Geçmişte bu kafada değilken yazdığım her kızdan direkt red yiyordum- 1 yıl
@lustnuts orspu evladısın biliyorsun de mi
Soran1 yıl@Yhfghhi6577
Yalnız küfür etme lütfen. Ne kadar benle aynı görüşte olsanda.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılAci gerceklerle yuzlestireyim seni o zaman boy yuzunden kaybetmiyorsun knk tipin kotu demekki. Benim cevremde 165boy erkekker var cikmadigi guzel kiz kalmadi hic. Herkes bahane olarak kalbin kirilmasin diye boyunu soylemis hep
124 Yorumla- 1 yıl
Ya bırakın bu yalanları çevrenizde 165 olup sevgilisi olan erkeklerin asla görmüyoruz işiniz gücünüz palavra uzun sevgilinizin kolundan boy önemli değil diyorsunuz ucuz yalancisiniz
Soran1 yılOnlar muhtemelen ya zengindir ya da kızlar 1.80 üzeri erkek bulamadıkları için onlarla sevgili oluyorlardır. Ayrıca boy 1.80 üzeri olunca tipsiz bile olsa kendiniz yazıyorsunuz.
Cevap sahibi1 yıl@Yhfghhi6577 sen cevrendki ergenler adina konus benim sevgilim boyu benle ayni 168
Cevap sahibi1 yılBoyle dusunurek ucuz olan da sensin.
- 1 yıl
Umarım onu terk edip de uzuna gitmezsin dün kızın biri boy önemli değil diyordu sonra 1.73 sevgilisini şuanki 1.90 üstü sevgilisiyle aldatmış kızın sovulmedik yerini bırakmadım
Cevap sahibi1 yıl@Yhfghhi6577 sen butun hayatini boya takmissin delirmissin artik psikolojik destek al be. Birkere ben uzun sevmiyorum Turk kizi da degilim belki Turk kizlari seviyordur ondan delirmissin boyle. Ama boy icin birini seven insan sadece ergendir. Boyu icin sevilmedigini dusunen de ergendir
Soran1 yılKankam bir 1.68 demek istedin herhalde
Cevap sahibi1 yılEvet 1.68:))
- 1 yıl
Gizli boş yapma gördüğüm olayı söyledim türk kızı sadece boy için seviyor bu arada senin de erkek olduğundan şüphelenmeye başladım bir kız türk kızı diye ifade kullanmaz
Soran1 yılTamam işte boyu 1.68 ama sevgilin değil kankan.
- 1 yıl
Bence de destek almalı😂
Soran1 yıl@Varamayok000 psikolojik destek alsam ne olacak. Yine red yemeye devam edeceğim.
- 1 yıl
Sana demiyorum diğer arkadaşa söylüyorum
Soran1 yıl@Varamayok000 diğer arkadaş bana söylüyor
- 1 yıl
Sana demedi
Cevap sahibi1 yılSoyluyorum cunku sevgilim Turk:)) ondan ogrendim
- 1 yıl
Tm harun abi
Cevap sahibi1 yıl@Yhfghhi6577 kotuluge ve sapkinlik o kadar alismissinizki. Herkes ayni zannediyorsunuz. Ben harun abi degilim ama siz oyle dusunun umrumda degil
Soran1 yılO zaman sevgilin Türk ve 1.80 den uzun. Bizi avutmak için 1.68 diyorsundur.
Cevap sahibi1 yılBen seni niye avuttayim? Avutacak olsam ilk yorumdaki cumleyi kurmam. Benim sevgilim benle ayni boyda ama karizmatik asiri yani en azindan bana gore oyle
Soran1 yılEvet avutuyorsun. Muhtemelen kankan için sevgilim diyorsun. Ya da 1.80 üzeri erkek bulamadığın için geçici olarak sevgili olduğun erkekten bahsediyorsun.
Soran1 yıl@Varamayok000 bana dedi
Cevap sahibi1 yılSen h*stasin!
Soran1 yılYooo gayet aklım yerinde ve maalesef bizim için acı gerçekleri söylüyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılHayir ya sacmalik bu cüce degilsin ki. Herkes boyle dusunmuyor bence boy hersey degil. Boyu ortalama ustu olan kizlarin boyle bir sey isteme hakki var hencede ama sende boyu boyuna birini bul
041 Yorumla
Soran1 yılHepsi direkt reddediyorlar. Ayrıca evet cüce değilim ama kızlar 1.80 den kısa erkekleri cüce olarak görüyorlar.
- 1 yıl
1.50 kızlar 1.85 erkekle sevgili oluyor mk boy her şey değil diyen kızların da sevgilileri hep uzun ne hikmetse
Cevap sahibi1 yıl158 im ben sevgilim 173 dü
- 1 yıl
Ex olduğuna göre boyu yetmemiş
Cevap sahibi1 yılAldattı
- 1 yıl
Hangi kıza sorsam bunu diyor siktınız artık dün de kızın biri boy önemsiz diyordu sonra sevgilidi 190+ çıktı hangi kızla konussam
Sevgilim uzun ama denk geldi
Exim kısaydı aldatti
Arkadaşımın sevgilisi kısa (o arkadasları asla gormuyoruz)
Cevap sahibi1 yılLan ne yapayim aldattiysa ben seviyorsam boyu 170 ustuyse yeterli. Boyle insanlar da oldugunu duymaya kulagini tikamak istiyorsan tikayip boyunu sorun etmeye devam edebilirsin. Veya böyle kizlar da oldugunu bilerek seni boyun icin reddetmeyen gercekten seven bi kiz bulursun
- 1 yıl
Hangi kızla konuşsam exi kısa hiç şuanki sevgilisi kisa olan yok
Cevap sahibi1 yıl2 hafta once sorsan benim vardi
Soran1 yılKankam 1.73 dü demek istedin herhalde
- 1 yıl
Hanginize sorsam aynı cevaplar biriniz de şuanki sevgilim 170 desin mk
Cevap sahibi1 yılÖzgüvensiz canımsın
Cevap sahibi1 yılNe yazik ki KS de kotu seyler soyleyemiyoruz
- 1 yıl
Ucuz manipülasyonu kes mk hepiniz yalancı ve manipülatörsünuz
Cevap sahibi1 yılHe mk
Soran1 yılGeçmişte gayet özgüvenli iken bir kıza yazmamla red yemem aynı anda oluyordu. Ayrıca muhtemelen 1.73 olan ex sevgilini 1.80 üzeri bulunca terk etmişsindir.
- 1 yıl
Bir kız da şuanki sevgilim 170 dese disimi kıracam mk
Cevap sahibi1 yılAnlama kitligin mi var ben terk falan etmedim? 170-180 bandini niye ezik gibi goruyorsunuz
- 1 yıl
170 180 bandını ezik gören sizsiniz onlarla asla sevgili olmuyorsunuz konuşmayı bile lütuf goruyorsunuz sevgili olsanız bile terk ediyorsunuz
Soran1 yılBiz değil siz görüyorsunuz ve direkt reddediyorsunuz. Ayrıca 1.80 üzeri erkek bulamayınca bu aralıkta erkeklerle sevgili olup 1.80 üzeri bulunca terk ediyorsunuz. Sonra da bizi avutmak için aldattı diyorsunuz.
Cevap sahibi1 yılNasil bir zihniyst bu kanka seni. Aldatildim terkedilfim diyorum bunu bi yerlerimden salladigimi mi soyluyosun
Cevap sahibi1 yılBence sizin kiz bulamama sebebiniz boyunuz degil
Cevap sahibi1 yılŞu konusma bile sebebini anlamaya yetti
- 1 yıl
8485849 tane kız aynı şeyi diyor bir de çoğunun da şimdiki sevgilisi 190 ne tesadüf ama djdjdj
Soran1 yılTabi canım. Ne demezsin? Geçmişte 1.80 den kısa erkekle sevgili oldum diyen hangi kıza ayrılık sebebini sorsam aldatılma diyor. Acaba bu bir tesadüf mü?
Cevap sahibi1 yılBencede tesaduf degil. Demek ki kısalara şans vermek bi yerlerinizi kaldiriyor ve kendinizi bi halt sanip aldatiyorsunuz
Soran1 yılTabi canım. Hangi kız bana ilişki kapısı araladı, evet dedi.
- 1 yıl
Hayır siz aslında kisalarla sevgili olmuyorsunuz vicdan mastürbasyonu için boy önemli değil diyorsunuz sevgilinizin boyu sorulunca da uzun çıkıyor ama haklı çıkacam da exim kısa aldattı diyorsunuz kısa erkeklerr yapmadığınız zorbalık yok atmadiginiz iftira yok be pislikler
Cevap sahibi1 yılHaketmemissin
- 1 yıl
Cevap sahibi işiniz gücünüz kısa erkeklere İftira atmak
Cevap sahibi1 yılAynen isim gucum yok senin gibi özguvensiz eziklere iftira atmakla ugrasiyorum
- 1 yıl
Evet hepiniz öylesiniz öyle olmasa şuanki sevgilim 1.70 diyen kızları görürdük
Soran1 yılTabi canım. Hangi kızı aldatmaşım veya kötü davranmışım ki haketmemişim.
Cevap sahibi1 yılSizin gibilerin ozguvenini tatmin etmekle kimse ugrasmak istememis. Siz kendinizi begenmiyorsunuz ki birileri sizi begensin
Soran1 yılTamamda geçmişte gayet özgüvenli iken neden red yiyordum o zaman. Ayrıca eminim 1.80 den kısa ama özgüvenli bir çok erkeği reddetmişsindir.
Cevap sahibi1 yılBen sevmedigimi reddederim. Hayatimda 2 sevgilim oldu biri 179 digeri 173 dü
Soran1 yılSevdiklerinde 1.80 üzeri sevmediklerinde 1.80 den kısa erkekler. Ayrıca 2 kankam oldu biri 1.79 biri 1.73 demek istedin herhalde.
Cevap sahibi1 yılBen sana neyi ispatliyorum ki ya
Soran1 yılİspatlayamazsın da. Çünkü hiçbir kız 1.80 den kısa erkekleri sevmez.
Cevap sahibi1 yılİspatlayamam cubku sen kıt kafalinin tekisin
Soran1 yılHayır acı gerçekleri söyleyen tecrübeli birisiyim. Dolayısıyla kızların avutmalarıni yemiyorum.
1 yılDün kızın biri olay boy değil tüm arkadaşlarımın sevgilisi kisa diyordu sonra kendi sevgilisinin boyu 1.90 üstü çıktı fjdjdjdj bir de arkadaşlarımın sevgilileri kısa derler ama o arkadaşları asla göremeyiz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzel kız red eder talibi çok olur
017 Yorumla
Soran1 yıl@Zehra-gül
Çirkini de reddediyor- 1 yıl
2/10 kızın bile sevgilisi 190 mk
- 1 yıl
Ama sevgili olduklarınızın hep 185 190 ?
Soran1 yıl@Zehra-gül
Dedi ve gayet karakterli 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti
Soran1 yıl@Zehra-gül
Olanıda reddederdin
Soran1 yıl@Zehra-gül
En çirkin kıza bile bin tane erkek birden yazar ama 1.80 den kısa erkekleri tüm kızlar direkt reddediyorlar. Sende reddetmişsindir.
Soran1 yıl@Zehra-gül
Kendimden. Yazıpta red yemediğim kız kalmadı
Soran1 yıl@Zehra-gül
Yooo birbirini tanımayan bir çok kıza yazdım. Hepsinden red yedim.- 1 yıl
160 erkek nasıl birini bulsun 175 e bacı çekiyor kızlar
Soran1 yıl@Zehra-gül
1.60 hangi erkekle sevgili oluyor kızlar sen bile 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
1 yılOff her kısa boylu erkek yalnız değilll
022 Yorumla- 1 yıl
Yeni nesildeki her kısa boylu erkek yalnız hangi kıza sorsam sevgilisi 1.80 üstü mk
Soran1 yıl@Varamayok000
Yalnız olmayan ya zengin ya da kız 1.80 üzeri erkek bulamadığı için onla sevgili olmuştur.- 1 yıl
2 kuzenim evli kız ve erkeğin boyu nerdeyse aynı ikisi de 1.72 falan yani kız sorun etmiyorsa sıkıntı olmuyor.
- 1 yıl
Yeni nesil demistim 20 25 yaş arası olay 30 yaşında evlenmek değil 20 yaşında sevgili olmak
- 1 yıl
Bizim komşu ds mesela kadının boyu 1.65 falan adamın boyu 1.60 öyle bir şey ayrıca halam da kısa eniştem de kısa pek boy farkı yok evliler
- 1 yıl
Bu durum herkes de aynı değil
- 1 yıl
Yeni nesil dedim yeni nesil
Soran1 yıl@varamayok000
Muhtemelen 40 yanşındalar.- 1 yıl
Ergenler beni ilgilendirmiyor siz de ergenlerle takılmayın
- 1 yıl
20 25 ergen mi mk
- 1 yıl
20 ergen
- 1 yıl
Kardeş ne sinirleniyorsun🤣
Soran1 yıl@Varamayok000
Yooo yetişkin kızlar da en az 1.80 erkek istiyorlar- 1 yıl
En fazla 1.80 isterim en az 1.80 isteyenin boyu kaç ki😂
Soran1 yıl@Varamayok000
Demek ki tam 1.80 istiyorsun keza kısasınıda istemiyorsun. Ayrıca isteyinin boyu kaç demişsin. Boy limiti yok. Tüm kızlar sende dahil
- 1 yıl
Off ne alaka 1.80 alacam diye şart mı koştum 1.70 te alırım 1.75 te
Soran1 yıl@Varamayok000
Dedi ve 1.70 1.75 erkekleri kısa diyerek reddetti- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Hiç alakası yok tam aksine 1.70 bana daha uygun
Soran1 yıl@Varamayok000
Ama sadece kanka olmak için. Sevgili olmak için en az 1.80 uygun.- 1 yıl
Erkek kankam yok koca adayı için konuşuyorum
Soran1 yıl@Varamayok000
O zaman beni avutmak için 1.70 bana uygun diyorsundur.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılsaçmalık
01 Yorumla
Soran1 yıl@acayipadamm
Acı gerçekler
1 yılZengin ol
059 Yorumla
Soran1 yıl@Dfhhjhfdghf
O zaman sevdikleri için değil paramız için evleniyorlar. Ayrıca çocuk yapıp boyayıp nafaka alıyorlar.- 1 yıl
Evlenme sen de skip at
Soran1 yıl@Dfhhjhfdghf
Tabi yuva kurmayayım, ailem olmasın dimi.- 1 yıl
Aga bu zamanda yuvayı falan unut k*rılar sağolsun bu zamanda koca olmak yasal g*vtlık oldu
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 aynen oyle ben asla evlilik dusunmuyorum kizlar gôtten verip bakireyim diyor
- 1 yıl
20 yaslarında uzunların dol kovası oluyorlar 30 a dayanınca 175 180 erkeklere kendilerini kakalamaya çalışıyorlar
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 aynen bir de bizim aile eski kafalidir bana 28 oldun evlen diyolar ben de gulup geciyorum
Soran1 yıl@Dfhhjhfdghf
Ama 1.80 üzeri olunca kuruyorsun yuva.- 1 yıl
Yok ya bu devirde yuva kurulmaz kizlarin hepsi patlak zaten ya onden ya arkadan 😂
- 1 yıl
Evlenecez diye kandırıp bir tekmeyi de ben vururum en fazla 🤣
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 ben de boyle yapicam valla hakediyorlar gencken beni seks yapcaz diye kandirip engelliyolardi cunku ama Şu an 28 yasinda bakirim diye ezik diyor kizlar 😀
- 1 yıl
Dün orspunun biri boy önemli değil diyordu kendi sevgilisinin boyu 1.90+ çıktı bir de arkadaşlarımın sevgilileri kısa diyordu hep de bir arkadaşları kısa erkekle çıkıyor o arkadaşları hiç goremiyoruz 🤣
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 bizim okulda bi orsspu diyordu ki 1.90 dan kisa erkek te ne bileyim falan diyordu ahdhdjh bu siteden bi kiz orsppusy da diyordu ki gencken cok seks yaptim ama kocama veresim gelmiyor diyordu neden cunku kocasi cirkin ve kisa ama zengin o da onla parasi icin evlendi evlensen bile seks yapamazsin bu devirde basim agriyor diye gecistirirler. 😀
- 1 yıl
Bu siteden 1.92 bi orsspu cocuu vardi bissuru sevgilisi olmustu o cocugu da kiskaniyorum ve sinir oluyorum
- 1 yıl
Sonra kadınlara sovunce biz suçlu oluyoruz 🤣
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 aynen ya ben cok sovuyorum ama sonra savciliga veriyolar 1.90+ olsaydik sovsek bile gotumuzdén ayrilmazlardi
- 1 yıl
O dünkü 190+ sevgilisi olan orspunun sovulmedik yerini bırakmadim bir de exim 173 dedi sovunce eminim 173 ü aldatmistir
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 aldatir kizlar da biz onlarla evlensek bizi uzunlarla aldatirlar ben 1.80 im ama kizlar en az 190 istiyor artik yeni nesil daha uzun ve bu video cok sinir bozucu kisa ve tipsiz ama kariyerli erkek vs uzun chad videosu https://youtu.be/uW0_C8FqVGg?si=Li0i1sSfCLnMgb32
- 1 yıl
180 bile yetmiyor mk hayvanlarına benim kuzen de 180 153 kızla sevgiliydi kız buna keşke 5 cm daha uzun olsan diyordu
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 Bak dogru işte orsspular kendileri 1.50 olsa bile 1.90 istiyorlar mk hayvanlar alemi gibi ayni disiler hep en iyi erkegi seciyor geri kalan erkekler bakir ölüyor ama insanlar hayvanlardan daha zeki oldugu icin bizim gibi bu adaletsizligi sorguluyorlar
- 1 yıl
Orspular da bunu sorguluyoruz diye kuduruyor
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 evet mk cunku gercek yuzlerini ortaya cikariyoruz ondan kuduruyolar hem vermiyorlar hem de dun burada bi soru sordum 30 a gelmis bakir erkekler siz neden yasiyorsunuz ya ölün bence ezikler falan diyordu orspunun biri 😀 hem vermiyolar hem ezik biz oluyoz
- 1 yıl
Kendileri oldurmek lazım da neyse
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 bak soru buydu hatta mk cok sinir bozucu bu kizlar
30 yaşına gelmiş hiç kız eli bile tutmamış erkekler ciddi mi yaa siz yaşamayın bence tamam mı :D? ↗ - 1 yıl
Orspu ya tam orspu fjdjdj
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 evet hem biz istesek vermez sonra boyle der mk ben de 28 yasindayim bakirim sadece bir kere el tuttum o da gecen sene idi ama kiz zor tutturdu valla eminim hic mutlu olmamistir kirilma diye izin veriyom demisti zaten shsh😀
- 1 yıl
190 üstü erkeklerle sevgili olup boy önemsiz diyen orspu da buydu normalde hesabı açıktı ben sovdukten sonra gizlenmiş mk korkagi
https://www.
. kizlarsoruyor com/uye/loverrr888 - 1 yıl
@Yhfghhi6577 bu orôspû @Andromedadanbirkız diyorki sarisinlara taparim diyordu ben de sarisindim ama bana yuz vermemisti ben ona iticisin falan dedim askolsun yuz vermedik diye mi diyorsun deyip gulmustu orsppu bana yuz vermedihini de biliyor sonra baska hesap acip taciz etmistim hakli olarak 😂
- 1 yıl
O tam bir orspu la eskiden ben boya bakmam diyordu simdi o da boy deccali olmuş 190 değilse bakmam diyor
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 belki ben 1.80 im diye yuz b
- 1 yıl
Vermemistir
- 1 yıl
Bana once kizlatla konusmayi ogren demisti
- 1 yıl
Sktrsin gitsin mk orspusu uzun diye kekolara veriyorlar
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 evet oyle mk kasarri ben gordum burada 1.92 cocuk var kesin gormussundur orsspu evladini hep kasli resmini paylasiyor ve boyunu yaziyor falan ozguvenli bayagi boyu uzun diye gôtu kalkmis 50 tane kizla resmini atmisti buraya daha da var ama onlar mustehcen diye atmadim diyip guluyordu ben bu tarz erkeklere de gicik oluyorum mk burdan bi kiz demisti ki ona sen ne tatli seysin ya yerim seni ben yazmisti cocuk demisti ki neremi yersin kiz demisti ki sikîni yerim demisti mk bu cocuk kizlarla konusmayi bilmiyor ama boyu uzun diye tolerans gosteriyor orspular
- 1 yıl
Cok ikiyuzlu ve rezalet bir karşı cins ile karşı karşıyayız
- 1 yıl
Aynen keske uzun dogsaydik cok eksikligini hissediyorum bana kalsa boyum iyi ama kizlar kisa buluyor
- 1 yıl
Sadece 190 ları erkek görüyor mk orspuları
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 Evet gerisini es geciyorlar konussak ta tacizci diyolar
- 1 yıl
Hakettikleri şeyi soyleyecem de sikayet ediyorlar sonra
- 1 yıl
@Yhfghhi6577 beni de ediyorlar mk hem suclu hem gucluler
- 1 yıl
Neyse sonunda haberlerini görüyoruz zaten 🤣
- 1 yıl
Diyorlar ki size vermek zorunda degiliz o zaman 1.90 lara da vermeyin onlara da vermek zorunda degilsiniz? :d
- 1 yıl
Okuldan kiza yazdim sana masaj yapardim diye yok temas sevmiyorum dedi mk kesin oyledir mk 1.90 erkek yapayim dese sevmez miydi yine 😀
- 1 yıl
1.90 lar katil olsa bile veriyorlar mk
- 1 yıl
Evet zaten verirler yakisikli ve uzunsa her kiz verir
- 1 yıl
- 1 yıl
Oroôspu işte eminim diyordur ki aslinda cok iyi biri diyordur adam icin biz de iyiyiz ona bakarsan 😂
- 1 yıl
1.90 olunca katil de olsa iyi derler :d bı orspunun erkek kardeşi 1.65 miş ablası 1.90 lara verirken bu gariban da incel kalmış 31 çekiyor evde :d
- 1 yıl
Ben 1.80 im kasliyim tipim iyi ama boyum kisa diye hicbir kiz yuz vermedi hala bakirim opusmedim sevismedim kizlar reddetti mk uzaktan bakiyorum kizlara anca 28 yildir
- 1 yıl
dayağı hakediyor orspular
- 1 yıl
Tecavuzu hakediyolar diyorum sonra sikayet ediyolar savciliga 😀
- 1 yıl
O sırada kendiler de cinayet işleyip hapis yatanla sevgili oluyorlar :d
- 1 yıl
Aynen haklisin cocuk cok yakisikli ve uzun diye aslinsa cok iyi biri falan diyolar biz de iyiyiz ama bizim iyiligimizi gormezden geliyor urusspular kizlardan uzak tutmaya calisiyolar bana git escorta evlen vs diyolar kendilerine uzun erkekler kalsin diye beni piyasadan uzak tutmaya calisiyor orsspular. 😀
- 1 yıl
Bazıları da nasibini bekle falan diyor uzuna veriyorlar bize nasip diyorlar kskslksl
- 1 yıl
Evet işte onlar hep bizi kendilerinden uzak tutmak icin uzun olsan gel ben sana veririm derlerdi gahhpelerr 😂 burdan bi cok azgîn kiz vardi o bile beni engelledi ve baska bi azgîn kiz incelleri kötülüyordu cok fazla kez seks yapmisti kendisi hayatinda kiz eli tutmamis erkekler benden uzak dursun diyordu bana da demisti ki sen anca bana bakarak 31 cekersin demisti orsspûlar her seyin farkinda ama seks sevmiyor gibi yapiyolar bize gelince
- 1 yıl
1.90 lara orspu oluyorlar bize gelince de onlarla sadece kanka olalım istiyorlar
- 1 yıl
Bazen kanka bile olmuyolar bizle mk 😀 bana bi orssspu demisti seni arkadas olarak bile gormuyorum demisti ama 1.90 lar arkadaslari olsa bile arkadasken seks yapiyorlar sonra biz suclu oluyoz kizlara yazinca bir de adimizi sapiga cikariyorlar mk benim fotomu alip bu cocuk bana boyle seyler yazdi diye ifsa etmisti kasarrr ama burdan bi cocuk vardi demisti ki gôtum cok buyuk yururken sallaniyor bide demisti ayni kiz cocuk demisti napayim kiz demisti tokat at 😂 demisti ayni kiz beni bu hesaptan bile engelledi mk
- 1 yıl
Tevavuzu hakediyolar mk
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem