Aşk İlişkileri Oyun delisi erkekle konuşmak için ve oynamak için oyunnn? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor oyun delisi beraberken eğlenmesini ve rahat olmasını ortak noktalarımızın olmasını istiyorumyardımm?1 Oyun delisi erkekle konuşmak için ve oynamak için oyunnn? Cevapla Erkek Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Iim0n Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Knight online , hem farm atarsınız hem konuşursunuz 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sizi albiona başlatalım 1 25 Yorumla Soran 1 yıl başlatalım hocam nasıl bir oyun Yorumla Kupid 1 yıl Mmorpg sandbox PC oyuncusu musunuz Yorumla Soran 1 yıl abim sandboxtan kasttetiğin belirlenmiş hedef olmayan oyunlarsa evet ve mobilden de oynuyorux pc den de Yorumla Kupid 1 yıl Güzel ikinizi yetiştiricem herkes kendi hedefini kendisi seçer sandbox ta belli bölgelerde ölürsen her şeyin gider demek oluyor fhfjff Yorumla Soran 1 yıl heee sağ ol abiim :) Yorumla Soran 1 yıl biraz bir şeyler biliyorum da hakim olmak istiyorum Yorumla Kupid 1 yıl Ricalar aslanım kocanı da al gel size discordu da ayarlayalım Yorumla Kupid 1 yıl İngilizceniz var mı Yorumla Soran 1 yıl benimle oyun hakkında konuşmayı çok istiyor biliyorum ama yeterli değil bilgim maalesef.( Yorumla Kupid 1 yıl Ben ikinize de öğreticem sana konuşacak konu bulmak için daha fazla bilgi veririm manitana hava atarsın dhddhd Yorumla Soran 1 yıl O YEEEE ABİ ADAMMMSIN Yorumla Soran 1 yıl abi discordumuz vardı hatta discorddan oynadık falan da sonra kapatıldı bir şeyler oldu uzun zamandır oynamadık bir de sınav senesindeyiz yazın kaldığımız yerden devam amaa Yorumla Kupid 1 yıl Tamam şımarma yüce guild masterım diyeceksin hddhdhd Yorumla Soran 1 yıl var var Yorumla Kupid 1 yıl Uffff ne yazı be discord biz hala kullaniyoruz sorun yok dnddjd Yorumla Kupid 1 yıl Tamam guildde yabancılar da çok Yorumla Soran 1 yıl tamam tamam yüce guild masterım Yorumla Kupid 1 yıl Discord vereyim ekleyin oradan yavaştan double eğitim verem Yorumla Soran 1 yıl az kaldı az son 80 gün it gibi çalışıyoz ikimiz de masterım Yorumla Kupid 1 yıl Bir şey olmaz bir şey olmaz şimdiden girin yavaştan Yorumla Soran 1 yıl fllifnlenwkinkenfnwehthth benim yeni hesap açmam lazım unuttum ona da sorayım sana döneyim abim Yorumla Kupid 1 yıl Tamam aslanım Yorumla Kupid 1 yıl Küçük küçük dersler verices sınavdan sonra bastırın Yorumla Soran 1 yıl anlaştıık Yorumla Kupid 1 yıl Hadi git sonra bul beni discord vereceğim buradan değil ndhdjdd Yorumla
Ryndiaa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı. Wild rift mobil legends 1 0 Yorumla
Dürümcümusti2013 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Mobil oyuncumu 0 10 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl Multip ise mldir bu pubg falan oynuyordur THE GHOST açin Yorumla Soran 1 yıl pubg duymadım da hiç cs borderlands falan en sevdiği oyunlar Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl Cs mobil değil o yüzden sen bi sor gel Yorumla Soran 1 yıl biliyorum biliyorum cs sevdiklerinden diye dedim Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl Hm anladim standof var cs ye benzeyen mobil oyundur Yorumla Soran 1 yıl mobilden şey oynuyodu clash of clans clash royal fıfa falan hatırladıklarım bunlar Yorumla Soran 1 yıl lol Yorumla Soran 1 yıl çoookk teşekkürler Yorumla Dürümcümusti2013 1 yıl He zaten bunlari oynuyorda standof oynamasina gerek yo Yorumla
egeunalann Takip Et Xper 7 Yaş: 24 1 yıl Gamerla zorr 0 12 Yorumla Soran 1 yıl YAA NİYEE Yorumla egeunalann 1 yıl Kendimden biliyorum.. Yorumla Soran 1 yıl ben de oyun oynamayı severim ama onun kadar değil çok bir şey de oynamambiraz valo, stranded deep, it takes two, rust falan filan en çok oynadıklarım Yorumla Soran 1 yıl yaa hayıır çok tatlı birisi Yorumla egeunalann 1 yıl E oyun zevkin de süpermiş ben önceden valo ve cs go oynardım hatta yıllarca diyeyim ama şimdi nintendo switchimde chill takılıyorum Yorumla egeunalann 1 yıl E tatlıysa ne mutlu Yorumla Soran 1 yıl teşekkürleerr hayatta kalma ve korku oyunlarını çok seviyorum özellikle onunla oynamak çok güzel oluyor birkaç kere oynadık da Yorumla egeunalann 1 yıl E ne mutlu size:’) Yorumla Soran 1 yıl teşekkürleeer gamerlar zor değil ayrıca öyle düşünmee Yorumla egeunalann 1 yıl Umarım denk gelirim birilerine o zaman teşekkürler :d Yorumla Soran 1 yıl gelirsin gelirsin ne demek :) Yorumla egeunalann 1 yıl 🙏🏻🙃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Knight online , hem farm atarsınız hem konuşursunuz
Sizi albiona başlatalım
başlatalım hocam nasıl bir oyun
Mmorpg sandbox PC oyuncusu musunuz
abim sandboxtan kasttetiğin belirlenmiş hedef olmayan oyunlarsa evet ve mobilden de oynuyorux pc den de
Güzel ikinizi yetiştiricem herkes kendi hedefini kendisi seçer sandbox ta belli bölgelerde ölürsen her şeyin gider demek oluyor fhfjff
heee sağ ol abiim :)
biraz bir şeyler biliyorum da hakim olmak istiyorum
Ricalar aslanım kocanı da al gel size discordu da ayarlayalım
İngilizceniz var mı
benimle oyun hakkında konuşmayı çok istiyor biliyorum ama yeterli değil bilgim maalesef.(
Ben ikinize de öğreticem sana konuşacak konu bulmak için daha fazla bilgi veririm manitana hava atarsın dhddhd
O YEEEE ABİ ADAMMMSIN
abi discordumuz vardı hatta discorddan oynadık falan da sonra kapatıldı bir şeyler oldu uzun zamandır oynamadık bir de sınav senesindeyiz yazın kaldığımız yerden devam amaa
Tamam şımarma yüce guild masterım diyeceksin hddhdhd
var var
Uffff ne yazı be discord biz hala kullaniyoruz sorun yok dnddjd
Tamam guildde yabancılar da çok
tamam tamam yüce guild masterım
Discord vereyim ekleyin oradan yavaştan double eğitim verem
az kaldı az son 80 gün it gibi çalışıyoz ikimiz de masterım
Bir şey olmaz bir şey olmaz şimdiden girin yavaştan
fllifnlenwkinkenfnwehthth benim yeni hesap açmam lazım unuttum ona da sorayım sana döneyim abim
Tamam aslanım
Küçük küçük dersler verices sınavdan sonra bastırın
anlaştıık
Hadi git sonra bul beni discord vereceğim buradan değil ndhdjdd
Wild rift mobil legends
Mobil oyuncumu
evet
Multip ise mldir bu pubg falan oynuyordur THE GHOST açin
pubg duymadım da hiç cs borderlands falan en sevdiği oyunlar
Cs mobil değil o yüzden sen bi sor gel
biliyorum biliyorum cs sevdiklerinden diye dedim
Hm anladim standof var cs ye benzeyen mobil oyundur
mobilden şey oynuyodu clash of clans clash royal fıfa falan hatırladıklarım bunlar
lol
çoookk teşekkürler
He zaten bunlari oynuyorda standof oynamasina gerek yo
Gamerla zorr
YAA NİYEE
Kendimden biliyorum..
ben de oyun oynamayı severim ama onun kadar değil çok bir şey de oynamam
biraz valo, stranded deep, it takes two, rust falan filan en çok oynadıklarım
yaa hayıır çok tatlı birisi
E oyun zevkin de süpermiş ben önceden valo ve cs go oynardım hatta yıllarca diyeyim ama şimdi nintendo switchimde chill takılıyorum
E tatlıysa ne mutlu
teşekkürleerr hayatta kalma ve korku oyunlarını çok seviyorum özellikle onunla oynamak çok güzel oluyor birkaç kere oynadık da
E ne mutlu size:’)
teşekkürleeer gamerlar zor değil ayrıca öyle düşünmee
Umarım denk gelirim birilerine o zaman teşekkürler :d
gelirsin gelirsin ne demek :)
🙏🏻🙃