Ben 20 yaşındayım yaptığım max şey opumekti bundan bile vicdan azabı cekip kendimi kirli hissediyorum kafama çok takıyorum yani herkes geçmişinde bir şeyler yaşamış mı benim yaşadığım çok ultra kirli denilecek bir geçmiş mi yani ergenlik zamanında op*smus birini kabul eder misiniz size ağır gelir mi ya öpüşmek de tam o*usmek değil opme gibi ergen kafası iste anlarsınız ya geçmiş neye göre sorunlu olur düşüncelerinizi merak ediyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Herkes değil, ben 19 yaşındayım daha sarılmadım bilee, max el sıkışma. Karı tarafın geçmişine gelince eğer kız kafamdaki gibiyse geçmişte opuşmuş olması tabii ki can sıkıcı ama onu bunun için bırakmam yanii kirli sayılmaz sırf bu yüzden. Tabii nude atmak, sevişmek falan olmuşsa ohooowww aslaa aslaaa aslaaa olmaz
Yok asla nude sevisme gibi şeylerim olmadı 2 3 yıl önce öpüştüm sadece en fazla buydu yani bi temas elleme falan da yok normal öpüp çekilme
He sorun yok öyleyse
18 ime kadar hiç sevgilim olmamıştı çok karşıydım ne öp.. ne başka bir şey çok kınadım asla dedim büyük konuştum yapmadığım şey kalmadı
Ya herkesin illa bir yaşantısı oluyor kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ama benimkisi de vicdan iste
Çocukmuşsun , tövbeni et sürekli ve lütfen yanlışa düşme
Yok 1 yıldır bir ilişkim var aramızda böyle şeyler olmuyor masum yanaktan opme sarilma en fazlasu
Süpersiniz valla garanti olması gerekiyor evliliğin önemi yani.. ben diktirmiştim çünkü zoraki olan bir durumdu benim aptallığım , şimdi ki erkek arkadaşımda biliyor tabi ki , Allah hediye mi verdi çok şükür, ciddi düşünüyor musunuz
Ya herkesin hayatında bir geçmişi var benim biraz takıntılı bir kişiliğim var o yüzden adına çok sevindim evet sevgilimle ciddi düşünüyoruz ailelerimiz falan tanışıyor zaten çocukluk arkadaşım benim
Çok mutlu oldum , benimde çocukluk arkadaşımdı hayatımı mahveden kişi ama ben çocuk olduğumdan hiçbir şey yapamadım , dilerim ki sen çok güzel bir gelecek yaşarsın , bende çok takıntılıyımdır mesela erkek arkadaşımın geçmişi temiz ondan 😅
Yani az çok anlayabiliyorum ne yaşandığını dilersen özelden de anlatabilirsin yani nasıl istersen belki içini rahatlatmak istersin bende senin adına çok mutlu oldum valla umarım istediğin dilediğin gibi bi hayatın olur her şey gönlünce temiz kalbince olsunn💗
Allah bana yardım etti gerçekten nasıl çıkarım ne ederim naparım diye kafayı yememe bile izin vermedi , yeter ki sığın vallaha öyle yollar açıyor kii çiçek bahçesi çiçek🌸 çokkk çok teşekkür ederimm meleğimmm bana ettiğin duanın bin katı senin olsun daha güzelleri olsun sana🥹🥹💜💜💜💜
Seneler geçti dersimi aldım bana yetti😅
Cunku Allah hep iyilerin temiz kalplilerin yanında seni de yanlız bırakmamış o yuzdenn umarimmm ikimiz adına daa çok mutlu hayırlı şeyler oluurr 💗💗
Yicemmm seniii yaa ne güzelsin ne incesin , en ufak yargılama bile hissetmedim , çok tatlısın sevgilinde çok şanslı eminim , bu seher vakti rabbim seninde benimde gönlümden geçen ne varsa nasip etsin inşallah en güzel şekilde💜🥹🥹
Hayır tabiki dee nasıl yargılayayımmm temiz kalpli oldugunu anladım gercekten de herkesin hataları olabilir kimse kusursuz değil Allah içimizi bildikten sonra insanların bilip bilmemesi boş içimizi ferah tutmak gerekiyor çünkü içimizi bilen sadece Allah umarım dediğin gibi olur her şey hakkımızda 💕💕
Çoğunluğun neler yaptığını neler yaşadığını biliyoruz sen bunların yanında parlayan bir incisin sıfırsın bunu kafana takma ve lütfen üzülme
Ya bu yaptığım da 2 3 yıl önceki şeylerdi ergendim yani
Tamam artık 2-3 yıl oncesini düşünmeyi birak gecmiste kaldı
Ve biriyle öpüştü diye kimse seni kabul etmemezlik yapmaz millet bakire olmayanları kabul ediyor
Ya tabi haklısın ama benimkisi de vicdan iste boş yere strese sokuyorum kendimi heralde bekaretimi bozsam intihar ederim
Strese sokma ve yani şunu da diyim öpüsmen bekaret gibi birsey degil anlasilacak bisey yani
Anlasılacak birsey değil yani
Valla baskasinin anlayıp anlamamasını takmıyorum bu benim bedenim sonuçta ben içinde kendimi mutsuz hissediyorum ergen kafasıyla yaotigim icin
Olmuş bitmiş dünden beri kafaya takıyorsun geçmiş değişmez
Bende çok değil 1.5 sene geriye gidebilseydim her şey farklı olucaktı ama gidemiyorum maalesef
16 yaşında yaptıklarım senin yaptığınla kıyaslanırsa sen cennetliksin öyle söyleyeyim :D
Valla ben öpüştüm diye kötü hissediyorum
geçti gitti. üzme kendini. masum bişey senin ki.. neler yapoyor ınlsar unut gitsin
Bilmiyorum nedense çok takıyorum oysa ki 2 3 yıl önceki şeylerdi
gerçekten üzülme senin kalbin temiz... dert edinme bunları geçti gitti
Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattın 🙃
ne demek rahat olmalısın:D istersen konusmak bekleirm.
günahı senin boynuna eğer dinle ilgiliysen tövbe et ve bu konu hakkında kimseye bir laf söyleme
En masum şeylerden biri
Valla ergenken sevgilim opustugumu duyunca benden ayrilmjsti o günden beri kafaya takmışım
Çok masumca ya
Seninle olan çok şanslı olacak
Cinsel yönden olumsuz etkiledi mi bu seni?
Cinsel açıdan bir hayatım yok zaten olumlu ya da olumsuz etkileyebilecek
Umarım ileride olumsuz etkilemez
Hayakil kurabiliyo musun?
Niye bu kadar kafana takıyorsun
Bende bilsem
Korkularının üzerine git
En fazla biriyle öpüşmüşümdür kimseyi becermedim
Helal
Kendime nikel krom madalya yaptircam
Valla tebrik ederim özellikle de erkeklerin opusmeyle kalması beni sasirtiyo
Hmm demekki ben farkli bi modelim
Aynı soruları tekrardan sormanın amacı ne
Yaş ilerledikçe oluyor bir şeyler ya normal bence
Anlamadım?
Sadece öpüşmüş yaşı ilerlerse daha fazlasını Yaşar bence duramaz
@mertkrc bilmiyorum artık
Neler yaşayanlar var bi bilsenn
Valla ben boyle kötü hissediyorum milleti dusunemiyorum
Ahh ahh
Bunu hata olarak görme
Kapali biri misin
Hayir
Senin endisen ne
Ergenlik zamanımda öpüşmek Instagram üzerinden erkeklerle 2 3 gün konuşup geçiyordum ama kötü şeylerim yoktu nude sevisme elleme gibi ironisine konuşup gecmeydi
Ee evlenirken bu sorun olur mu doyendusunuyon
Evet öyle düşünüyorum
Sacmalama daha yeni 2 yildir. seks yaptigim kadin evlendi baskasiyla
Yok artık
Evet hatta ikinci kez evlendi
Saka gibi
Yanind2rt etme kendinw
Benim ki hiç bir şeymiş
Çok masum yaaa
Valla ben niye böyle hissediyorum ya
Cok tatlısın bilmiyorum 😅🫠
Safım sanirim🙃
Evet demek istemezdim ama maalesef öyle gibi minik
Erkeklerle seks yaptim
Ne gay misin
@Varamayok000 evett hayatim
Gayler kızlara yürümez akıllı ol!😂
@Varamayok000 yurumedim sana kizlar oyle konusurum ben canim sende istedigimden yok😂
Yok artık
Evet haha
Yuh opustun mu
Oha nasıl olur😱
Bişey sorucam sana
Bu konuyla alakalı ama ozel
Tabi ebet
Dmye gel ama sonra engellersim