Sizce ne yapmalıyım bu durum karşısında?

Sevgilimle aram çok iyi ama bazen beni gerçekten sevip sevmediğini, yoksa sadece param için mi benimle olduğunu düşünüyorum. Daha önce bir kez ayrılıp barıştık. Bir gün eski sevgilime hediye aldığımı öğrenmişti, bunu bana söyledi. Ben de ona da hediye alacağımı belirttim. O da kabul etti ama sonrasında sürekli bu konuyu açıp, "Ne zaman alırız?" diye sormaya başladı. Sonunda bir hediye aldım.

Daha sonra Valorant oynamak istediğini ama bilgisayarının olmadığını söyledi. Ben de alırız dedim. Ardından Red Switch klavye, mouse, büyük bir Asus monitör ve RTX'li bir kasa istediğini belirtti. Ancak bütçemin yetmeyeceğini bildiğimden, "RTX gereksiz, sonuçta Valorant için alıyorsun. Daha ucuz bir ekran kartı da olur." dedim. Paramın pek olmadığını söyleyince, "Bilgisayarı yavaş yavaş dizeriz." diyerek yine hediye istemeye devam etti.

Beni gerçekten sevdiğini nasıl anlayabilirim? Konuşma tarzı da bazen mesafeli geliyor. Örneğin, ben "Tamam yavrum." derken, genellikle o "Tam." ya da "Tumam, Tamamam." gibi cevaplar veriyor. "Aşkım" gibi hitapları nadiren kullanıyor ama günaydın mesajlarında veya para ile ilgili konular açıldığında söylüyor.

Dün oyunda birini arkadaş olarak eklediğini fark ettim. Erkek olduğunu görünce kim olduğunu sordum. "Dün tanıştık, tanıştırayım mı?" dedi. Sonra, "Kıskandın mı?" diye sordu. Ben de "Yok." dedim ve oyundan çıktım. Hemen ardından bana mesaj atarak, "Seni aldatmadım, merak etme. Onu arkadaşlıktan sildim." dedi.

Sizce sevgilim beni gerçekten seviyor mu, yoksa maddi çıkarları için mi benimle birlikte?

Sizce ne yapmalıyım bu durum karşısında?