Diyelim ki çok güzel sarışın beyaz tenli bir kızsınız zengin değilsiniz asgari ücretle çalışıyorsunuz. Normal tipte 180 boylu sıradan tipte atanmış din öğretmeni bir erkek size talip oluyor çok güzel bir insan olduğunu söylüyorlar (karakter olarak) hep ilgi gösteren eğlenceli konuşkan, sosyal , ev işlerine yardım eden eşine çok değer veren biri diyorlar , geçmişte ne sevgilisi ne kız arkadaşı olmuş birisi tertemiz o konuda , sıfır arabası var güzel bir evi var. Bu erkekle evlenseniz onu sever misiniz yoksa sevmeden evlenir misiniz sırf parası için? Ne olur sizce?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir insan tanımadığı biriyle evlenemez. Parası değil de karakter olarak şans verilir (tanima konusunda şans verilir) çünkü böyle insanlar artık çok zor bulunuyor.
Görücü usulü gibi evleniyorlar ya evlenecek kişiler konuşuyor tanışıyor o şekilde âşık olma yok yani beni sevmez mi acaba diye düşünüyorum sadece rahat yaşamak için benimle evlenirse ya beni sevmezse diye
İnsanların yaptığı en büyük hata böyle durumlarda karşı tarafa maddiyat ile ilgili şeyler söyleniyor bu çok yanlış. Sen kızla buluştuğun zaman sorular sor seni tatmin edecek cevaplar verirse bir adım atarsın
Ya yanlış anlama şimdi ben saf bir erkeğim kızlar böyle zengin birini bulduklarında çok davranıyormus evlenene kadar bilmiyorum
Gelecek Planları Üzerinden Anlama
"İdeal bir hayat senin için nasıl olur?"
(Bu soruya verdiği cevapta maddi odaklı mı, yoksa manevi değerlere mi daha fazla önem verdiğini gözlemleyebilirsin.)
"Senin için güvence ne demek?"
(Güvenceyi sadece para ve maddiyat olarak mı görüyor, yoksa aile, sevgi ve huzur gibi kavramları da önemsiyor mu?)
2. Harcama ve Birikim Konusundaki Tavrını Anlama
"Para kazandığında öncelikli harcamaların ne olur?"
(Lüks harcamalara mı yöneliyor yoksa daha dengeli mi davranıyor?)
"Birikim yapmayı mı, anı yaşamayı mı tercih edersin?"
(Finansal olarak planlı biri mi yoksa para harcamayı daha mı seviyor?)
3. Evlilik ve Maddiyat Üzerine
"Evlilikte maddi konuların önemi sence nedir?"
(Eğer çok fazla vurguluyorsa, maddi güvenceye aşırı bağlı olabilir.)
"Eşlerin maddi sorumlulukları nasıl paylaşılmalı?"
(Burada sadece karşı tarafın kazanmasını bekleyen biri mi, yoksa ortak sorumluluk bilincine mi sahip, bunu anlayabilirsin.)
4. Gerçek Düşüncelerini Anlamaya Yönelik Senaryolar
"Büyük bir servet kazansan ne yapardın?"
(Lüks yaşama mı odaklanıyor yoksa paylaşmayı ve yatırım yapmayı mı düşünüyor?)
"Eğer eşin işsiz kalsa, senin için ne kadar problem olurdu?"
(Maddi kazancı mı önemsiyor yoksa destekleyici bir bakış açısı mı var?)
Bu soruların cevaplarını incelerken sadece kelimelere değil, beden dili, ses tonu ve yüz ifadelerine de dikkat etmelisin. Para konusunu çok fazla vurgulayan, pahalı hayat standartlarını ön planda tutan biri maddiyata aşırı önem veriyor olabilir. Ama parayı tamamen önemsiz gösteren biri de gerçekçi olmayabilir. Dengeli bir yaklaşım en sağlıklı olanıdır.
Yapay zeka cevabıdır buna benzer sorular sor?
Herkes aynı değil ama bazıları sadece paraya bakıyor sana tavsiye parana bakan biriyle adım atma
Sarışının adı esmerin tadı var derim kızıl birine bakarım
hayırlı kısmetsin kanka boyunda uzun. Senin iş olur