Çok yakışıklı değil. Ancak bakımlı ve temiz bir adam. Ayrıca iyi bir geliri var. Dış görünüş ne ölçüde etkili olur?
Teşekkürler
Teşekkürler
Keske dünya bu kadar adeletli olsa... geçen sene bir arkadaşım bu dünya ii lere göre değil demişti keşke herkes bakımlı temiz diye evlense güzelliğin gelip geçici kalp güzelliği kalıcı olduğunu farkına varsalar
Evet ne yazık ki öyle
Ya çok dindar olmamak şartıyla yani Allah korkusu olan bir adam evine, yuvasına çoluğuna çocuğuna bakar. Yakışıklı olması herşey değildir. Bakımlı ve temiz olması gayet iyi. Gelir aslında önemli olmaması gerekiyo ama bu devirde herşey para olduğu için aslında güzel yönlerinden birisi. Karakter ve insanlık dış gönüşten çok daha önemli :)
İnşallah sizin gibi düşünen bayanların sayısı artar Teşekkürler
Yuzu Guzele kirk gun doyarsin gönlü guzele kirk yil doyamazsin:) bence sevgi zamanla buyuyen bir seydir karsimizdakinden aldigimiz anlayis deger sevgi sadakat vs buna etki eder dis gorunusun sevdikten sonra fazlada onemi yok
Kardeşim yaşın 20 ama olgunluğa ciddi manada erişmişsin. Zira bu cümle ancak olgun bireyler tarafından kurulur
Ömür boyu mutluluklar inşallah
Cok isteeeeerdimmmmmmm bir tanisma sansimiz vaaaarmiiiiiii gizliden cikaemisin
Cevap
4Cevap
Allahla olan bağı evlenmem için artı ya da eksi puan değildir. görsel takıntım da yok. Kişilik özellikleri önemli.
Ben evlenmek istemem çünkü dindar değilim. Ona uyum sağlayamam
Zorlama yapmasa. Zaten dinde zorlama yoktur. Bunun bilincindeyse
Önemli olan zaten Allah korkusu olması namaz kılması. Düzenli bir insan olup iyi bir işi olması
Allah korkusu olan dindar bir adamla evlenirim tabi ki.
Allah korkusu ve dindar bana yobazi çağrıştiriyor.
Gercek insan Erdemli ve kültürlü olmali.
Bu seni ilgilendirirmi paşam? :)
Safi mal
Babanemle amcamda ciddi manada Allah korkusuna sahipler babama ve bize yapılmayan kalmadı. Karakter önemli.
Bir insan Allah sevgisini herkese baş baş duyuruyorsa açık zaten vardır. İman içte yaşanır. Olmadı hanım oğlan.
Aynen öyle :)
Bir insanin allah korkusu olmali. Allah korkusu olan kisi vijdanli olur ailesine sahip cikar
Paran varsa isterler seni değil ama paran için evlenirler seni seviyorum diyede inandırırlar
Allah herkese öyle eş nasip etsin
Amin inşallah. Allah gönlünüze göre versin
Kesinlikle evlenirdim.
Karakter her şeye bedel.
Karakteri dini kurallar üzerine şekillenmişse sorun olmaz herhalde
Kıstaslar bununla yeterli değil.
Başka ne beklersin mesala.
Geliri de ona kalsın, istemez
Niye böyle dedin ki
dindar değilim
neden evlenmesinler ki
Sadece bunlar yetmez
Başka neler beklersiniz? Yani daha açık olmak gerekirse
Istemezdim
Sebep nedir? Dış görünüş mü önemlidir sizin için
elbette
Evlenmek istemezdim
Sebep nedir?
hayır
Sebep nedir? Yani illa dış görünüş mü?
hayır alakası yok dindar bir insan degilim ve hayatımı kısıtlar dindar insan. yani kafa yapisi uyusmaz bagdasmıyorum
Hayir
Nedenini açıklayabilir misin?
Hayir
Nedenini sorsam
Isterim
Istemezler
Niye kardeşim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?