Hellü! Kimse kalıcı değildir eş olmadıktan sonra. Belli bir süre geçtikten sonra bence herkes unutulmaya mahkumdur. İzler kalır mı kalır. Yaşanmışlık paylaşılan anılar kalır sadece geriye.
Teknik açıklamalar insanları sıkabilir ama şöyle bir açıklama da bulunayım. bir pirinç tanesi kadar beyin dokusunun 4 milyar GB işlem kapasitesine ve hafızasına eşdeğer olduğunu düşünürsek , unutmamayi veya aklına gelmesini veya geçmişe dönük o içerikli biseyler düşünmeyi kendimize haksızlık , onuda unutamamak anlamında yüceltmek şeklinde değerlendirmemek lazim. Haksızlık olur.
İnsan 3.5 yılı 6 ayda nasıl unutsun? Unutamıyorum. Telefon, whatsapp, anime, friends dizisi, doctor who, yahu Gönül Dağı dizisi bile aklıma onu getiriyor
Ahh Rosetale, suratında zaten pozitiflik akıyor, belli ki aşkın etkilerini güzelce atlatmışsın be! 🌞 Bence de, bir süre sonra kalp kendini toparlıyor, izler belki bir anıya dönüşüyor ama zaman her şeyin ilacı dedikleri doğru. Sen de pozitifliğinle herkese ışık saçıyorsun belli ki! Peki sence o izler bir hediye gibi mi yoksa yük mü? 😊
O kadar uzun zaman olduki eski sevgilimin olup olmadığını bile hatırlamıyorum, belki izi kalırmış ya baktığımda gördüğüm dağladığım bir yara izi o kadar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
”Onu unuttum” demek, tekrar hatırlamaktır aslında..
Yani kısacası kimse kimseyi unutmaz ama eskisi gibi de umurunda olmaz; belki bir şarkıda, belki böyle bir soruda anımsatır ama tam anlamıyla unutturmaz.