Bir ilişkide kavgalar arttı ise tek çözüm ayrılmak mı?

Biz 9 aydır nişanlıyız sevgi anlaşma muhabbet olarak hiç bir sorunumuz yok ama bu 1 aydır tartışmalar yaşıyoruz. Ben genel olarak aşırı gezen birisi değilim ve genel olarak onun istedigi yerlere gidiyoruz Üsküdar Eminönü gibi ama her telden insan olduğu için bazen gittiğimiz de suratım asık oluyor aşırı kalabalığa gelemiyorum. bunu onada söylüyorum senin için bu kalabalığı sevmeye çalışıyorum bazen bunalıyorum diye. bugun bayramdı ve gittiğimiz yer Üsküdar dı aşırı kalabalık yoğun yemek için bile aşırı kuyruk vardı bizim oturduğumuz yerler uzak 2 3 saat mesafemiz var haftada 2 kere görüşüyoruz o çalıştığı zaman ben iş yerine yarım saat de olsa görmek için giderdim git gel 5 saatlik yolu. Ve bazen kalabalık olunca sinirleniyorum bune kalabalık vs ona hiç bir şey demiyorum senin yüzünden oldu vs ama metroya binerken bile gerçekten kapı kapanmayacak raddeye gelmişti off ne biçim insanlar birbirlerini itiyorlar diye bise küfür ettim içimden öyle yüksek değil. Buna çok kızdı. genel olarak küfür eden birisi değilim ona karşı sesimi dahi yükseltmiş birisi değilim o bana tokat dahi atsa şaka veya gerçek müdahale eden birisi de değilim ama hep kıran döken ben oluyorum bugün ise bizden olmaz biz yapamıyoruz diye yüzüğünü çıkaracaktı zor tuttum saatlerce yalvardım anca ikna oldu. Beni psikopat olarak görüyor ama ben kendi halimde yaşıyorum sevdiğim insanı korumaya çalışıyorum hepsi bu sizce gerçekten terkedilecek kadar kötülük mü yapıyorum onu üzmemek istiyorum ama artık her hareketimde kıran birisi olduğumu söylüyor bütün sevgimi ona veriyorum ama sanırım yanlış seviyorum sevmesini bilmiyorum
Bir ilişkide kavgalar arttı ise tek çözüm ayrılmak mı?