Sevgilimin sosyal medyada antrenmandan arkadaşlarıyla bir grubu var. çocuğun biri gruba düğünde dans eden bir kız atmış?

ben de bu ne için atıldı yazdım sevgilimin hesabından. böyle kız bulmamız lazım falan dedi, sen bul o zaman efenin ne ilgili var dedim, yanlış bir şey atmadım falan dedi ben de sevgilisi olan birinin olduğu bir gruba bunu atmanın doğru olduğunu düşünmüyorum dedim sevgilisi olup olmadığını bilmiyordum kusura bakma yenge dedi burada olay bitti. bi baktım sevgilim arkadan yazmış bana napmaya çalışıyorsun, derdin ne. iğrenç bir hareket yapmışsın bir daha yapma falan. yani çok mu kötü bir şey yaptım ben? sevgilim de bana söylesen hallederdim dedi ama o zaten mesajı görmüştü ben çocuğa yazarken, o anda direkt deseydi madem aga böyle şeyler atma diye. hem insan kendi çevresini kendisi belirlemez mi? benden çok çocuğa değer verdiğini hissettim, bana değil ona üzülmüş gibiydi. neyse baya gerildik ve 6/7 saattir engelli, çünkü uzatıp daha fazla birbirimizi kırmak istemedim. haksız mıyım? yoksa yanlış mı düşünüyorum?

Güncellemeler
1 yıl
ve beni hesabından çıkartmış.
Sevgilimin sosyal medyada antrenmandan arkadaşlarıyla bir grubu var. çocuğun biri gruba düğünde dans eden bir kız atmış?