Bitmeyen özlem duygusu?

Arkadaşlar 2021 yılının Kasım ayında harika bir ilişkiye başladım. İlk teklif karşı taraftan geldi. Başta hiç sevgili olmayı düşünmüyordum kendisiyle çünkü hislerim yoktu. Gel zaman git zaman bu kişiye karşı yoğun duygular beslemeye başlamıştım ve 2021 Kasım ayında ilişkimiz birbirimize sarıldığımız gün başlamış bulundu. 1 sene sorunsuz şekilde ilk günkü heyecanla birbirimizi sevdik, birlikte mükemmel zaman geçirdik. Birbirimizin her konuda ilkiyiz. Ailesiyle bile tanıştım birlikte oturup sohbet etmişliğimiz çok oldu. Ailesi de beni kızı gibi severdi gerçekten bu zamana kadar ailesi hep benim yanımda durdu her durumda. 2. Senemiz de güzeldi fakat artık bazı durumlar gelişti ve eski çekimi yakalayamadık yine de ilişkimiz güzeldi ama 2. Senenin sonunda sevgilim artık beni üzmeye, dediklerimi yapmamaya başladı talep ettiğim şeyler çok normal eskiden sorun etmediği şeylerdi. Sözlerini bile tutmamaya başlamıştı. Ayrılma mevzusu sürekli gündemdeydi ona sürekli ayrılmayı teklif ettim çünkü birlikteyken olmuyordu. Devam ettik birkaç ay. Bana ilgisi tümden bitti ve artık en üzgün zamanımda bile o arkadaşlarıyla vakit geçirme derdindeydi ve benimle vakit dahi geçirmek istemiyordu. Son damla ile bardak taştı ve hakaretler eşliğinde onu her yerden sildim engelledim. İlk başta çok üzülsem de bu durumun bitmesi gerekliydi. Aradan 4 ay geçti ve arkadaşıma benimle konuşmak istediğini söylemiş benden konuşma talep etmişti ve gerçekten düzeldiğine inanmıştım. Bana yaptıkları için her gün bana ağlıyordu özür diliyordu. Beni çok zor bir zamanımda yalnız başıma bıraktı o günleri hatırlamak bile istemiyorum. 2 hafta içinde eski haline geri döndü. şu an 2. ayrılmamızın üstünden 9 ay geçti ve kendisi aklımdan çıkmıyor. 1 hafta unutuyorum ama onunla ilgili onu hatırlatan bir durum olduğunda aklıma geliyor kendimi onu düşünürken buluyorum. Başta çok masum hiç arkadaşı olmayan kendi halinde biri iken ayrılır ayrılmaz hesabını kızlar ile doldurmuştu. Bir insan nasıl bu kadar değişebilir bilmiyorum bana bakarken gözlerinin içi gülerdi eskiden. Hatalı olduğum elbet olmuştur ama ben bu kadarını hak etmedim kesinlikle. Zaten ben haksız olsam ettiğim hakaretler üzerine bana ağlayarak özür dileyerek gelmezdi yeterince egolu biridir bu konuda. Uzunca yazdım çünkü beni dinleyecek kimsem yok vaktinizi ayırıp okuduysanız teşekkür ederim. Lütfen bana tavsiye verin.

Bitmeyen özlem duygusu?