Aldatma olmadı ama güvensizlik yaratıcak seyler oldu ortamcı değilim evden dışarıda çıkmam gezmem yanlış anladığı şeyi açıklıyorum inanmıyor güvenmiyor kırdım tamam ilişkinin ilk ayında ama 1 yılı geçtik hâlâ aynı şekil tartışmlar devammı etmeliyiz düzeleceğine inanmalımıyız sizce
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
Toksik diye bir şey yok az değer vermek var yani açıklama bahane çok saçma seven alırdı tutardı kolundan vs bunu yapmayan da adam değildir ve benimde saçma sapan birisiyle artık işim de olmaz
010 Yorumla
Soran1 yılYanımda olsa sarılırdım ona ama hep böyle yazışırken yanlış anlaşılıyorum ben güveni daha çok kırıldı ama kötü bir şey kastetmemiştim açıklıyorum ama anlamıyor yaa
Soran1 yılİlişkinin ilk ayında güvensizlik yarattım ama asla aldatma olmadı 1 yılı geçtik tartışmalarımız hep böyle güvensizlik temelli yanlış anlaşılmalar hayır öyle dişünerek demedim diyorum inanmıyor tam şu an ayrıldık
Soran1 yılBen onun için herşeyi yaparım düzeltmek için canımı veririm ama anlamıyor beni
Soran1 yılNedenki
Yok ağrısız basımı ağrıtamam kendimi açıklamakla uğraşamam
01 Yorumla
Soran1 yılBen sebebiyet verdim ve düzeltmem geriyormuş gibi hissediyorum karşılıklı yıpranıyoruz ama
1 yılHayır güven yoksa durmanın anlamı yok.
01 Yorumla
Soran1 yılGüvensizlik yarattım ama düzeltmek istiyorum sevgilim anlamıyor resmen çok seviyoruz birbirimizi ama güvenmiyor
1 yılDurum neydi
094 Yorumla
Soran1 yılİlişkinin ilk aylarında böyle ilgisizdim değiştim ama bunu o da biliyor güvensizlik yarattım aldatma olmadı ama şu an da erkekler askerde aldatırmış dedi bana bende askerde komutan var görevler yaptırıyor yani zorluk var orada demek istedim o da konuyu değiştiriyorsun diyor güzel şeyler söylemeni bekledim diyor hayır konuyu değiştirmek istemedim zorluğunu bahsetmek istemiştim dedim inamıyor
Soran1 yılİnanmıyor aldatacağımı sanıyor askerlikte
- 1 yıl
Benim erkek arkadaşımda gidecek bu ay içerisinde ve sana şunu söyleyim herkes şuanda bunları söylediği için kız çok maruz kaldıysa bunlara inandıramazsın , evlenme teklifi falan ettin mi
Soran1 yılDaha küçüğüz ya askerden geldikten sonra ciddi adımlar atıcaz ona hep diyorum ben ama ben ilk başlarda güvensizlik yarattım aldatmadım ama yarattım sadece ve doğal olarak kafasına takılıyor kendimi açıklayamıyorum
- 1 yıl
Kaç yaşındasınız
Soran1 yılBen 20 o 18 hiçbirzaman pes etmedim acaba pesmi etmeliyim sinirinden seni askerde beklemem ben diyor bitirdi ilişkiyi ne yapmam lazım
- 1 yıl
Ona şu an ciddi bir şeyler sunman gerekiyor eğer seninle devam etmek istiyorsa yumuşayacak ve güzel şeyler olacak ama reddedip sinirleniyorsa istemiyor olabilir
Soran1 yılGaliba bitiyoruz biz hep güvensizlik temelli tartışmalarımız oluyor yanımda olsa yapacağımı bilirimde bu klavye başından ne yapabilirim aklım almıyor
Soran1 yılİçimi döküyorum anneme bile söyledim onu o da biliyor tüm ciddiyetimle duygularımla konuştum ama bir anlam ifade etmiyor askerliğin zorluğunu söylerken konu değiştiriyorsun dedi hayır deyip kendimi açıklamama rağmen inanmıyor ısrar ediyor korkum yokki konu değiştiriyim ben
- 1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi mi yaşıyorsunuz burçlarınız neler
- 1 yıl
Sana şunu söylemek istiyorum eğer bir kadın istiyorsa o güveni almak için diretecektir ve senden o güveni alacaktır
Soran1 yılHayır hafta içi dershanede beraberiz gayette güzeliz hep hafta sonları kavga ediyoruz bir sey oluyor be kavga ediyoruz dershanede çok yakınız bu arada ben balık o başak
- 1 yıl
Öncelikle hemen şunu söyleyim ben başağım sevgilim balık
- 1 yıl
En zoruna denk gelmişsin
Soran1 yılİyi oluyoruz bir süre sonra böyle şiddetli tartışıyoruz şu an bitti ilişkimiz ama ben bitiremediğimi vazgeçmeyeceğimi hep söylüyorum güven inşa etmek istiyorum ama böyle kontrol dışı birşeyler oluyor kim isterki bu durumda olmayı bende istemiyorum üzülüyorum
Soran1 yılAynı bizim gibisiniz burçlar olarak detaylara fazlamı takılırsınız biraz ilişkinizi anlatırmısınız eğer özel olmazsa
- 1 yıl
Hemen anlatıyorum
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Öncelikle eğer direnirsen bırakmazsan kazanırsın o başağı asla pes etmemen gerekiyor.
Bize gelecek olursak (yaşlarımız 23) detaylara aşırı takılırım güvence garanti güven benim için aşırı derecede önemli , ben sürekli aşırı düşünürüm uzatmayı severim ama o uzatmayı sevmez. Yanyanayken hiç sıkıntı yok çok iyi oluyoruz ama mesajda ben çok konuşuyorum oda karşılığını veriyor ama mesajda beni hiç anlamadığını düşünüyorum onun için tartışmalarımız olunca falan mesajda değil yüz yüze ya da sesli konuşarak yapıyoruz artık.
Bana 1 kere yalan söyledi ve inkar etti benim güvenim tamamen kırılmıştı ama o kadar çok kanıtlamaya çalıştı ki çok uğraştı ikimizde biliyorduk yalan olduğunu ama taklit yaparak o konuyu kapattık mesela bir kere güvenim kırıldı ya normalde bir daha güvenmezdim ama yaptığı çabadan dolayı bir şansı hak ettiğini düşündüğüm için güvenmeyi tercih ettim ama 1 ay içinde eğitime gidecek askeriyeye ve garanti istiyorum evlenme teklifi istiyorum, çok garanticiyizdir biz (yapmadı pislik tabi) inşallah yapar diye bekliyorum, ama şunu söyleyeceğim sana eğer bir başak kadını birini istiyorsa bırakmayacaktır kesinlikle peşini bırakma - 1 yıl
Ve biz başaklar olarak aşırı takıntılıyız yani o başta yaşadığını hiçbir zaman unutmaz bunu bil her detayına kadar say desen sayar
- 1 yıl
Yaşlarımız 23*
- 1 yıl
Tavsiyem olarak mesajda böyle konuları konuşmanız mantıklı değil
Soran1 yılBen yazışarak tarışmayalım demiştim ve cidden ama cidden anlaşılmıyor söylenilen şeyler o farklı sey kastediyor ben farklı şey evet uyumluyuz bence bunu biliyoruz ama kavga esnasında gram anlaşamıyoruz yazışarak yapıyoruz ben bunu farkettim yüz yüze iyiyiz belki sesimizi duysak bile iyi geliriz diyorum yan yanayken yumuşuyoruz cidden sencede vazgeçmenelimiyim beni seviyor ama Çok kötüsün diyor sevmiyorum seni diyor artık seviyor ama böyle diyor
Soran1 yılBen şu yaşıma kadar ilk deva birisiyle böyle kavga ediyorum yapı olarak sakinim ve bana iğrenç diyen ve güvenmeyen tek insan o arkadaşlarımda bana çok güvenir beni beni tanıyanlara anlatsa herkes şaşırır ona
Soran1 yılBencede mesajlaşarak tartışma çok kötü yeminle anlaşılamıyorum upuzun paragraf yazıyorum anlamıyor karşıma alıp ciddi ciddi konuşsam düzelicek gibi ve şöyle birşeyde var kötü düşüncelere böyle negatif kapıldığımda bir şey oluyor hep böyle oluyor illaki bir şey yaşıyoruz yani kavga ediyoruz
Soran1 yılDüşüncesine kafasında kurduğu senaryoya yaşanılıcak gibi inanıyor benim önümde üniversite var aşağı yukarı 3 sene var askere gitmeme ama askerde aldatıcakmışım gibi düşünüyor kendimi açıklıyorum anlamıyor
Soran1 yılSen bir kızsın abla bak bir video görmüş erkekler askerde sevgilisini aldatırmış birsürü kızda doğru demiş yorumlarda bana dedi erkekler askerde aldatırmış diye bende ben depresyona girerim askerde dedim ve sonra komutan var başlarında tuvalet filan temizliyorlar dedim konuyu değiştirmeye çalışıyorsun diyor ben zorluktan bahsetmek istemiştim ama konuyu değiştirdiğimi sandı ve inandırdı kendini bir ton sey söyledim hâlâ inanmıyor korkum yokki konuyu değiştiriyim amacım zorluktan bahsetmekti o an güzel şeyler duymak istemiştim tepkin garip güvenimi kırdın diyor tamam haklısın özür dilerim ama kötü bir şey kastetmedim diyorum yok inanmıyor askerde aldatırsın beni seni beklemicem ayrılmak istiyorum diyor
- 1 yıl
Çünkü inan bana oda kafasında en kötü senaryoyu kuruyor senin onu aldatacağına o kadar odaklanmış inanmış ki şu an seni öyle görüyor buna inanıyor takmış bunu kafaya , gerçekten kendim diye demiyorum çok zorumdur benide eğer kafamda bir şey kurduysam inandırmak aşırı zordur , sana kötü şeyler söylemesinin sebebi ya sevmiyordur ya da kendisi çok sinirli ve stresli biri olduğu içindir ama seninde dediğin gibi istediğin gibi paragraflar yaz asla anlaşılmaz
- 1 yıl
İnanır mısın bana bu konunun aynısı bizim aramızda geçti
- 1 yıl
Herkes askerlere hakkında böyle söylüyor uzmanlar hakkında böyle söylüyorlar dedim
Soran1 yılCiddenmi abla
Soran1 yılAma ben ona önceden askere giderken fotoğrafını bastırıp çoğaltıp cüzdanıma yastığımın altına bavuluma koyacağımı söylemiştim gelince ailelere söyler söz nişan artık ne lazımsa yaparız demiştim hep diyorum hatta
- 1 yıl
Ama bunu öylesine söyledim ben çünkü şunu biliyorum ki bence durum tamamen karakterle ve sadakatle alakalı, kişi zaten o zaman kendini belli eder ve internet öyle pislik bir mecraki insanlar buna inanıyor , aslında kızın birazda olgunlaşmamış olmasıyla alakalı bir durum bu
Soran1 yılPes etmek istemiyorum beni sevdiğini biliyorum ama inanmıyor büyük güvensizlik var aldatmadımda ama sadece güvensizlik yarattım hep böyle kopup birleşiyorz ve baya yalınlaşıyoruz çok güzel oluyoruz ama bu akşam beni takiptende çıkardı bitti diyor vazmı geçmeliyim senin yokluğunada sadık kalırım seni sevicem beklicem diyorum
Soran1 yılBence olgun birisi ben güvensizlik yarattım evden cıkan biris değilim gezip tozmam telefonda oyun oynarım yani ilk zamanlar mesajına geç bakmıştım hep güvensizlik yarattım ama 1 yıl geçti üstünden tekrarlamadım
- 1 yıl
Bu tam olarak nasıl bir güvensizlikti
- 1 yıl
Başaklar genelde olgun doğar zaten orası ayrı bunu ciddi söylüyorum ama o kastettiğim olgunluk insanların lafıyla hareket etmeme olgunluğu
Soran1 yılYa abla biliyormusun bilmemde erkekler böyle efkarlı videolar beğenir ya genellikle bende beğenmiştim tiktoğumda ve böyle repost yapmıştım onları gördü birisini unutamadığımı sanıyordu aklına geliyor evet şu an ama bu yüzden tartışmadık ben mesajlarına geç baköıştım ilk zamanlar ama evet ilişkimizin 1. Ayında sorumsuzdım kabul ediyorum ve asla tekrarlamadım bunu oda biliyor elim kolum bağlı zamanı geri sarsam o videoları kaldırırdım offfff
Soran1 yıl1 yılı geçtik yani başkasını düşünen giderdi aldatırdı şimdiye kadar öyle değilmi ben sadece ilişkinin ilk ayı böyle canım ve pişmanlık duyduğumu hep bu konu yüzünden kavga etmekten caresiz kaldığımı ona söylüyorum zamanı geri alamıyorum düzeltemiyorum gelecek vaadetmekten başka bir şey yapamıyorum bir yolu varmıdır sence sizin ilişkinizde kavga seviyesi ne kadar oldu mesela ayrılma eşiğine geldinizmi
Soran1 yılPes etmeyi düşünmüyorum kendimi kanıtlamak istiyorum ama bu fırsatı vermiyor bana elim kolum bağlı ne yapıcam çok seviyorum ve kavga ettikten sonra bir çare bulmak için düştüm buralara uygulamayı yeni öğrendim
Soran1 yılGözlerim ağrıyor artık sabahta erken kalkmam gerekicek bana üzülmüyorsun yazdı 1 saat önce üzülen erkek böyle yapmaz diyor ne demem lazım ne yapmam lazım bu klavye başından
- 1 yıl
Sana açık konuşayım sevgilimle bizde yaklaşık o kadar zamandır beraberiz tiktokuna daha geçenlerde ilk defa baktım benim tiktokum bile yok , efkarlı şeyleri repost etmiş valla dile bile getirmedim eski yaşadığı durumlarıda bana anlatmıştı zaten ama düşündüğüm zaman bende saçma sapan efkarlı videolar falan beğenirim sadece hoşuma gittiği için , o kız çok stres ve takıntı içerisinde bence ya da şu an kafasını karıştıran durumlar var yaşantısını bilmem gerekiyor biraz daha yorum yapabilmem için , seni bu durumdan kurtaralım ama vazgeçebileceğini sanmıyorum senin şu an
- 1 yıl
Tabi bizim ilişkimizdede ben bu yalan konusundan sonra kafamda bitirmeyi düşünmüştüm zaten tüm ciddiyetim bitmişti bir de biz baya bir aileyle tanışma konusunda problem yaşadık ve neredeyse her ay bu konu açılıyordu artık ikimizde çıldırmıştık
Soran1 yılTakıntı etti evet çok etti canım canım videolar eklemiştim kendime yediremiyorum takıntı ettim filan demişti ama ben ona açığım dua ediyorum hep yok yani o videoları ekledim ama o zamanda kaldı daha biz tanışmamışken ismini bilmiyorken eklemiştim ilişki içerisinde yapmadım o zaman ekledim ve o zamanda kaldı diyorum anlamıyor beni yok etkisinde filan değilim diyorum yok inanmıyor ya sonra iyi oluyoruz bugünkü kavgamız bu askerlik şeyinden başladı ve ayrıldık ortamcı erkek değilim evden çıkmam gezme hevesimde yok yani evde olmak daha güzel geliyor bence bu devirde böyle bir erkek olmak iyi değilmi sence abla
- 1 yıl
Biliyorum bu klavye başından olayı açıklaman çok zor , sabahta namaza gideceksin belli ki , öncelikle kesinlikle bu uygulamadana falan bahsetme tamamen biter güveni
Soran1 yılBizde çıldırdık kafasında bitirdi sevgilim aslında uyumluyuz baya uyumluyuz ama birşeyler oluyor biz baya yakınlaştık ama yani ciddi ciddi yakınlaşmalarımızda oldu tam uyumluyuz ama böyle tartışmalarda ortayolu hiçbirzaman bulamıyoruz
Soran1 yılYok yok bahsetmem siliyorum yanındayken ne biliyim ya çare bulurum diye düştüm çaresizim çok çaresizim çok seviyorum düzeltmek için canımı veririm ben ona ama sevgime inanmıyor
- 1 yıl
Valla bu devirde böyle erkeğin elini öp başına koy.. benimki arkadaşlarıyla çıkmayıda sever evide sever bende ona kızmam daraltmak istemediğim için , çünkü normalde bende ileri düzey takıntılı bir insandım ama aşırı aşırı derece yani ama dediğin gibi burç uyumu tensel uyum her şey çok uyumlu olduğu için fedakarlık yapmak gerekiyor
Soran1 yılKavgalar kimden ötürü çıkıyor sizde bizde ben hep birşeyler yapıyorum tabi güvemsizliğimde etkinediyor alevleniyoruz kendimi açıklamaya calıstıkca dahada alevleniyoruz ben gidiyim artık yarın tekrar girerim gözlerim kötü oldu
- 1 yıl
Farkındayım çaresizliğinin ve çok sevdiğinin ve kendini biraz daha geri çekersen tamamen kaybedeceğini düşünüyorsun
Soran1 yılHalı saha bir erkeğin vazgeçilmezi abla biliyorsun ama ben yanlış anlamasın diye gitmiyorum orayada gezmeye avmlere cagırır arkadaşlar yine gitmem hatta yanında yok gelmicem yazarım mesajıda gösteririm yani ona ben kendimi açıklamaya calıstıkca iğrenç bir insansın sen diyor düşman kesiliyor bana
Soran1 yılEvet evet geri çekersem kaybedeceğimi sanıyorum kavgada bile ilgi istiyor sevgilim daha demin uyusun diye mesaj attım gözleirm kötü dedi kendine iyi bak dedi seni sevmeye devam edicem dedim mesajımı beğendi beni takipçilerden filan çıkardı tekrar yazdım sende kabul ettin ve bitirdik dedi sana zaman tanımak istemiştim uyursun diye yazmadım dedim aynen aynen diyor kafayı yicem ya yarın gelicem abla tekrar buraya gitmem lazım
- 1 yıl
Kavga değilde tartışmalar genelde benim takıntım ve unutmadığım şeyler yüzünden oluyor o umursamaz gibi davranıyor aslında ben öyle zannediyorum o anlamamış ve olayım farkında bile olmuyor ondan tartışıyoruz biz ben çok konuşuyorum, yarın konuşuruz halledelim bu konuyu gerekirse beraber bir yazı yazalom anlayalım sevip sevmediğini
- 1 yıl
Ailevi bir problemi olduğunu düşünüyorum ya da şu an regl döneminde bile olabilir çok sinirli ve gergin hiçbir şey yazma şuanlık o yazana kadar yarın halledelim
Soran1 yılBizim kavgalarımızda aynı oda bana umursamazsın diyor olan bir şey yok eski şeyler aklına geliyor öyle patlak veriyoruz evet şu an regl döneminde dün ikinci günündeydi çok sinirlendi güvenimi kırdın diyor halbuki biraz düşünse beni anlıcak başka bir şey yapmasına gerek yok ama düşünmüyor gece yazmıştım şu an tekrar yazmadım ne yapacağımı bilmiyorum sevdiğime inanmıyor biraz oturup düşünse sevmese bu çocuk bu kavgalar sonucu beni bırakır der kendi kendine başkası olsa bırakır bence eğer sevmiyorsa ben seviyorum ne kadar bana kızsada ben ayrılığı düşünmüyorum yoruldum diyor bende yoruluyorum sürekli açıklama açıklama bana baksa şu an için tanımaya çalışsa güzelce sorunu çözücez ama yapamıyor Çok kötüsün çok kötü birisisin sen diyor bilmiyorki hep yanlış anlaşılıyorum bunu ona da söylüyorum sen meleksin ya canım diyor ben suçluyum diyor askerlik zor tuvalet temizlettiriyorlar orada komutanlar dedim sen konuyu değişitrmeye çalıştın ya hayır ben zorluktan bahsettim o an sadece diyorum ama duvara konuşuyorum resmen ya insan bu kadar kötü anlamamalı ama ya başka tarafa çekiyor kendisini inandırıyor tamam artık hiçbir şey önemli değil askerde aldatacağımı anlamış nasıl anlayabiliyor abla sen söyle erkekler askerde aldatırmış diyor bende böyle hani eğitim disiplin altında oluyor ya orada erkekler komutan var tuvalet temizlettiriyorlar dedim bana konu bumu dedi kızdı koptuk gittik sürekli konu değiştirmeye calıstın diyip durdu ne yapmam lazım hiç bilmiyorum ben vazgeçmem ama o benden vazgeçti heryerden çıkardı
Soran1 yılHalbuki bilmiyorki seven erkek bu tartışmaların sonunda kaçar gider öyle değilmi
Soran1 yılAslında biraz tanısa güvensizlik var ben bunu düzeltmek için arkadaşlarım gezmeye cağırıyor gitmiyorum hatta onun yanında reddediyorum ben aşmak istiyorum o da biraz aşmaknistese inat etmese aşıcaz gururmu yapıyor anlamadım ben gururumu hiçe sayıp bitiremiyorum bu ilişkiyi yalvardım bile bu kadar nerdeyse ayaklarına kapanıcam ama söylediğim şeyi kendine göre anlayıp kendisini inandırıp benim açıklamamı kabul etmiyor bin defa öyle kastetmedim desemde yine inanmıyor yine inanmıyor öyle birisimiyim hayır ben gezen insan değilim evimde otururum ortamım yok arkadaşım bile yok benim tek arkadaşım bunlar var ama bunları göremiyor biliyor evet ama kabul etmiyor evden çıkmayan ve asosyal utangaç birisi olduğumuda biliyor ama onun inanmak istediği karakter gezen tozan ortam meraklısı kız meraklısı erkekler beni kafasında öyle düşünüp ve inanmıyor zor değil birazcık beni incelese güvenini kazanmam için bana sorular sorsa birşeyler yapsak ben paşalar gibi cevaplarım her dediğini ama yapmıyor düşüncesine inanmayı ve net bir şekilde doğru bir şekilde inanmayı tercih ediyor konuşmak ikinci planda bile değil onun için yani ilişki için iletişimin önemini bilmiyor ben ona hiçbirzaman böyle davranmam yanlış anladıysam tekrar sorarım sakince ama o yanlış anladığında kişisel bir mesele yapıp kendi kendisine kafasında kurduğu kişiye inandırıp ilişkiyi bitirmeyi tercih ediyor başka yukarıda dediğim davranıştaki karaktersiz erkeklere kendini inandırıyor ısrarla biliyor utangaç konuşkan evden cıkmayan birisi olduğumu ama kötüye inanmak ona daha kolaymı geliyor anlamıyorum tamam içinde kurt var anlayabiliyorum ama ortada gerçeklerde var benim karakter yapım var ordada bu bir gerçek ama başka karaktere koymak daha kolay geliyor hakkıma girdiğini düşünüyorum
Soran1 yılŞeytan diyor çek git eğer gidersem yazık olacağına düşünüyorum tensel ve ruhsal uyumumuz olduğunu da düşünüyorum aşmak için ben herzaman hazırdım o savaşmak yerine ortada birşeyler bırakıp gitmeyi tercih ediyor ve burada az seven ben oluyorum bilmiyorki sevmeyen erkek katlanmaz böyle olaylara takıntılarına çekip gider bunu anlayamıyor hep bir hata arama peşinde tanımak yok hata aramak peşinde onuda anlayabiliyorum ama karşısında vazgeçmeyen yılmayan pes etmeyen birisi var bunu anlamamak için kendisini farklı şeylere inandırıyor
Soran1 yılşu an konuşuyoruz kararından vazgeçmiyor inanmak istemiyor kendinini inandırmış ve ayrıldık
Soran1 yılBarıştık
- 1 yıl
Yazamadım kusura bakma canım
- 1 yıl
Ablacım o zaten regl döneminden dolayı öyleydi
Soran1 yılşu an güzeliz hatta öyle bir yakınlaştıkki inanamazsın ama şu an daha sakin beni askerde aldatacağını düşünüyorum diyor ama dünküyle şu an arasında o kadar büyük varki resmen hayat enerjim yerine geldi
Soran1 yılBazı garantiler verdim sözler verdim ve sözlerimi tutucam birbirimizi tanımak için yüz yüze birşeyler yapalım kırık temelimizi sağlamlaştıralım dedim değiştiricem birşeyleri tavsiyelerin için sağol abla yazamamış olman değil işin gücün vardır gün içinde ama söylediklerin gerçekten iyi geldi eğer yine kötü olursak ben yine buraya düşerim ve sana yine söylerim yine danışırım sana teşekkür ederim önerilerin ve bilgilerin için
- 1 yıl
İyi olmanıza çok sevindim canım benimm sen eğer bir sorun olursa yaz gerekirse mesaj at bana ben anlarım onu ama regl döneminde hormonlar çok zirvede ve saçma sapan şeyler olabiliyor, dediklerinin arkasında dur çok daha güzel şeyler olacak emin ol işte ben seni tebrik ediyorum adam gibi adam olur senden
Soran1 yılO bana tartışma esnasında sen adam değilsin demişti oysaki🙂 şu an çok iyiyiz hatta öyle iyiyizki dün ve bugün arasında çok fark var
Soran1 yılTeşekkürler abla dün 3 saat uyku çekebildim sadece kan çanağı gözlerim ve uyucam şimdi güzelce anlaştık sevgilimle gelişmeler oldukça sana burada anlatırım içimi rahatlattın teşekkür ederim
- 1 yıl
Sana tavsiyem regl döneminde hiçbir dediğini kâle almaman çünkü her şeyi söyleyebilir ve gerçekten bilerek olmuyor, ben hiç öyle şeyler söylemedim , evlilik yolu olunca daha dikkat etmek gerekiyor ama sen tamam aşkım diyeceksin içini rahatlatacaksın mükemmel gör hayat kaliteni 😅
- 1 yıl
İnşallah bu anlaşmanız devam eder, mutlu olmanı çok isterim
Soran1 yılAslında güvensizlik sorunumuz olmada böyle kavgalara girmeyiz beni kafasında kötü bildi kendimi göstermek için pes etmemem lazım böyle derdime derman aradığımı bilmiyor mesela benim üzülmediğimi bile düşünüyor içimi bilmiyor kendimi kanıtlamaktan başka çarem yok maalesef inşallah bu belayı üstümden atıcam
Soran1 yılBizim tek ve en büyük sorunumuz güvensizlik abla ben sadıklığım ve bağlılığımla aşacağımıza inanıyorumda o güvenemiyor işte tek kavgamız güvensizlik sebepli başka derdimiz yok gibi sınav stresi başka hiçbir şey yok ya bizde
- 1 yıl
Hiç pes etme o zaten seninle kalmak istemese kalmaz merak etme. Güvensizlik zaten başlı başına bir şey başka sebep gerekmiyor bile ama sen böyle diretirsem güçlü kalırsan kazanacaksın onu. Mesela bende bazen erkek arkadaşımın umursamaz olduğunu üzülmediğini falan düşünüyorum. Sende balıksın, erkeksin anlarsın onu. Sınav streside tüm hayatı bitiriyor zaten o günlerden kurtulduğuma şükürler olsun seneler geçti ama hala hatırlarım yani yaşanan şeyler çok normal
Soran1 yılBenim inancım var sevgilime bak ilerde hiç böyle tartışmalara girmicez ben sana kanıtlıcam kendimi diyorum benim inancım tam seviyorum onu ama onun kafası karışık beni pes edicem terk edicem aldatıcam diye düşünüyor halbuki asla ya asla
- 1 yıl
Tam gaz devam et ve görsün ona kanıt lazım
Soran1 yılİlerde ben önceden çok kötü düşünmüşüm seni diceksin bana bak görüceksin diyorum eminim evet dicek aslında öyle değilmişsin dicek bana ama benim inancım var onun inancı yok gibi şu an çok iyiyiz mesela böyle oluyor kavgalarımı max2 gün küslük sürüyor ama gittikçede ciddileşiyor mesela beni takipten çıkardı son kavgamızda bence birdaha edersek beni engellicek gibi gittikçe böyle oluyoruz inşallah düzeliriz
Soran1 yılVe ben kendim için sınandığımı düşünüyorum dua ediyorum hep ama dua etmezsem Allah tan uzaklaşınca böyle oluyoruz rabbim ona yönelmemi istiyor galiba öyle deniyor zaten kendisine yönlendirmek için bir zorluk gösterirmiş Allah benimde zorluğum bu oluyor dua edince düzeliyoruz 🙂
Soran1 yılAbla şey diyimmi bizim bundan 3-4 kavga öncemiz mesela orada ilk ayrılık konuşması olmuştu sevgilimin ben asla tamam demedim ona kabul etmedim sonrasında barıştık sakinleştik ve bana ben ayrılalım dediğimde bana tamam demediğin için teşekkür ederim demişti sen kadınsın bu cümleyi daha iyi anlarsın şu an ders calısıyoruz onun çalışmasının bitmesini bekliyorum
- 1 yıl
Bence inşallah düzeliriz diye düşünmene gerek yok zaten düzgünsünüz bunun farkına var , duygusal bakıyorsun ve kötüsünü düşünüyorsun her seferinde kötüye gitti diye bir dahakinde öyle olmak zorunda olmadığını bil kendini kötüye inandırma. Çünkü karşındaki bir başak ve bir kadın zaten sonunu hep olumsuz düşünem bir insan sen ona karşılık olumlu düşünmelisin kendini hiç zorlama ama hiçte pes etme , son yazdığındaki gibi işte ayrılığı kabul etmediğin için kazanmışsın , onun istediğide tam olarak bu , ne olursa olsun onu bırakmaman , ben seni çok tebrik ediyorum gerçekten 20 yaşında bir erkek olarak çok olgunluk gösteriyorsun
Soran1 yılBazı davranışlarım ya da onun dediği yaptığı bazı davranışlarım umursamaz geliyormuş ve bu yüzden onu umursamadığım ve bu yüzden onu sevmediğim kanısına varıyor sevgilim seviyorum ama böyle düşünüyor tamam geniştim ilişkinin ilk başları telefon oyunları oynardım ilgi gösteremedim ama zamanla daha çok aşık oldukça bu değişti bu da biliyor ama işte aklına kazındım kötü olarak zamanın düzelteceğine inanıyorum mesajlaşırken beni bambaşka birsi olarak görüyor gibi yüz yüze konuşunca sorun olmayacak seyler yazışırken oluyor yok sen baska birsey kastettin diyip duruyor hayır ben öyle demek istememiştim kendimi açıklamaktan başka carem kalmıyor sonra tepkin kötü diyor bana ne gibi cevap verebilirimki yanlış anlaşılmışım anlatmak istediğimi anlatıyorum dinlemiyor sonra bana suçu atıyorsun diyor
Soran1 yılNeyse şu an iyiyiz maşallah ama kafasında biryerde hâlâ ben kötüyüm sana bir şey diyimmi biz 7-24 berabar yaşasak sevgilimle tatlı tartışmalar dışında hiçbir ciddi kavgamız olmaz buna o kadar eminimki
- 1 yıl
Öncelikle maşallah barekAllah sana bir şey söyleyeyim mi bizim küçüklüğümüzü anlatıyor gibisin okurken 😅
- 1 yıl
Bende sevgilimin beni umursamadığını anlamadığını düşünürdüm birbirimize sınırsız paragraf yazardık hala yazarız
- 1 yıl
Ve o paragraftan hiçbir halt olmaz
- 1 yıl
Saatlerce 5 saat yazışsak anlaşamayızda seste yüz yüze her şey 5 dakikada hallolur sende aynısını söylüyorsun zaten
Soran1 yılAbla benim mesela bu yaptığım davranışlar bazen dile geliyor benim sesim titriyor sosyal bir çocuk değilim hiçbirzaman şu yaşıma kadar arkadaşlarımla kavga da etmedim onunla da edemiyorum yüz yüze etmemde o öyle diyince ben bir şey diyemiyorum evet yüz yüze 1 defa ciddi kavga ettik o da güvensizlik üzerine kurulu oldu ama ben gerçekten burada yazışırken yanlış anlaşılıyorum hep dile ama hep dile getiriyorum nedense hep sen yanlış anlaşılıyorsun diyor tamam haklı biraz ama söylediğim şeyin başka tarafından bakıyor insan biraz öz eleştiride yapmazmı bana bunuda söyledi bazen böyle yapıyorum sonra kendime kızıyorum dedi önceden ama hep ortadan bak ben bu yüzden böyle dedim diyorum kötü niyetim yoktu diyorum hep bir kötü niyet bekliyor tamam güveni kırık bende düzeltmek istiyorum içimdeki bu hırsı hiçbirzaman göremiyor
Soran1 yılBaban vermezse kaçırıırm ben diyorum😂 evet ciddiyim mesafe yakın zaten yaparım valla eğer yaparsam o zaman bana karşı hiç şüphesi kalmaz herhalde
- 1 yıl
Ahahahha şüpheye maal vermiyoruz ama sen kaçırma yinede , güven konusu çok önemli ama artık daha fazla uzatmanıza yıpratmaya gerek yok yani, günde 1 kere arıyorsan daha çok ara , iltifat odaklı daha çok mesaj at durduk yere , mesela en son ne zaman hediye aldın
Soran1 yılArama yok bizde baskıcı aileler sevgililer gününde hediye aldım keske almasaydın ben sana alamıyorum dedi çünkü ailesi baskıcı gibi farketmemeleri lazım bende o zamandan beri almıyorum şu an yine bana sinirlendi sebebi ise bayram sabahı bayramını kutlamamış olmam sinirliydin bilemedim kutlayamadım banada bayram olmadı o gün kavgalıydık dedim sinirlendi bana Allahım yarabbim
Soran1 yılSorun yok iyiyiz şu an 😁
Soran1 yılBuranın böyle mesajlaşma gibi yeri yokmu acaba cevap cevap uzadı böyle derdim olduğunda ordan danışırdım acaba doğrumu yapıyorum böyle bilmiyorumda ama akılda almam lazım bazı konularda neyse ya burdan sorarım
- 1 yıl
Takip at bana mesaj atayım istediğini ordan konuşalım kardeşimm🤍
- 1 yıl
Yani yanlış bir durum yok , beni ablan danışanın bil. Senin iyi olman sana yararım olması benim için çok güzel
Soran1 yılAttım galiba anlamıyorum burayı pek
- 1 yıl
Adı ne
1 yılEdemem sağlıksız olurdu
01 Yorumla
Soran1 yılBen yarattım ama düzeltmek istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off, zor bir durum gerçekten. Güvensizlik bir ilişkinin en hassas noktalarından biri, biliyorsun. Eğer hâlâ kalbinde bu ilişki için umut varsa ve düzelmesi için çabalıyorsan, diğer tarafa da aynı şekilde çaba göstermesi gerektiğini hissettirmelisin. Çünkü tek taraflı yürütmek, sadece seni yıpratır 🥺. Ama bir yıldır aynı şeyler dönüp duruyorsa, bir yerde "bizi tüketmese mi?" diye düşünmek de gerek... Peki sence ikinizinki toparlanır mı? 💔✨
Ben güvensizliği düzeltmeye hazırım inanmıyor bana anlamıyor dediklerimi
Anlamıyorsa ve hep aynı noktada takılı kalıyorsa, yorucu olur ya... 🫤 Anlamak istemeyen birine kendini anlatmak seni üzebilir. Sanki biraz zamana, anlayışa ihtiyacınız var gibi. Peki, konuşup çözmeye çalıştığınızda karşı taraf nasıl davranıyor?
Böyle tartışıyoruz sonra düzeliyor aşıldı sanıyoruz bir şey oluyor tekrar kopuyoruz yüz yüze olsak belki kavga etmeyizde mesajlaşıyoruz