Bana hakaret ve beddua edip gitti, yeni hesapla gelir yine aynılarını yapar. Şaka mısınız ya cidden. Mecbur muyuz sizi kabul etmeye sevmeye. Başkalarına yüz verdim ona yüz vermedim diye kötü biri olmuyorum. 🤦♀️

Bana hakaret ve beddua edip gitti, yeni hesapla gelir yine aynılarını yapar. Şaka mısınız ya cidden. Mecbur muyuz sizi kabul etmeye sevmeye. Başkalarına yüz verdim ona yüz vermedim diye kötü biri olmuyorum. 🤦♀️

Eder ama bu, onun karakterini gösterir. Gerçekten olgun ve kendine güvenen bir erkek, elde edemediği bir kadına kin ya da beddua beslemez. Çünkü birini kazanamamak dünyanın sonu değil, herkesin bir tercihi ve özgür iradesi var. Zorla ya da ısrarla bir şeyleri oldurmaya çalışmak yerine, bunu olgunlukla kabullenmek ve kendini geliştirmeye odaklanmak daha mantıklı. Ama maalesef bazıları bu olgunluğu gösteremeyip egosuna yenik düşüyor ve saçma sapan beddualar edebiliyor. Bu da aslında onların çaresizliğini ve ne kadar küçük düşündüğünü gösteriyor.
Erkeklerin ya da kadınların bir ilişkide istedikleri sonucu alamamış olmaları, çeşitli duygusal tepkiler oluşturabilir. Ancak, sağlıklı bir şekilde duygusal olgunluğa sahip olan kişiler, bu tür durumlarda daha yapıcı yollarla başa çıkmaya çalışır. Aşk veya ilişki konusunda hayal kırıklığına uğramış biri, doğal olarak üzülüp, hayal kırıklığına uğrayabilir, ama bu duyguların öfke veya beddua gibi olumsuz ve zararlı bir şekle dönüşmesi, duygusal olgunluk ve saygı eksikliğiyle ilgili bir durumdur. Beddua etmek, çoğu zaman kişinin içindeki öfke ve kırgınlıkla ilgili bir tepki olabilir, fakat bu tür bir yaklaşım, sağlıklı bir ilişkinin veya düşünce tarzının yansıması değildir. Bir insanın "beddua" etmesi, sadece kendisine zarar verebilir ve kötü duyguları beslemeye devam etmesine yol açabilir. Gerçekten sağlıklı bir duygusal gelişim için, başkalarına zarar vermek yerine, kişinin kendine odaklanarak olumsuz duygularını olumlu bir şekilde yönetmeye çalışması daha sağlıklı bir yaklaşımdır. Sonuçta, bir erkek (ya da kadın) elde edemediği birine beddua etmek, duygusal olarak zararlı ve olumsuz bir tepki olabilir. Kişisel olgunluk, sağlıklı iletişim ve kendini iyileştirme yolları, daha doğru ve pozitif bir yol olacaktır.
Ay evet ya sanki önüme gelen her erkeğe aşık olmak zorundaym
İltifatlar düzünce sorun yok git başımdan diyince benden kötüsü yok
Neden böyle kaprislisiniz
Gizli narsistler
Sizi kabul etmiyoruz insan biraz seçici olur
Oldu o zaman her merhaba yazana aşkım diyelm olsn bitsn bu mu yani
Karaktersizler kaybolun gözüm görmesin sizi
Beddualarınızı da alın gidin
Sana özel yazdm kanka haha
Az once biri mesajlardan uzun uzun neden partnerini baska bir erkege sunarak grup yapmayi sevdigini anlatmis. Sebebi de cok kiskanacagi zaman aldigi aci zevk veriyomus. Isterim miymis. Bi güzel kardeşim kocam demem mk güzel kardeşim dedim oc sg dedi engelledi hahshsh
Ay canım, birisi seni üzüp sinirlerini mi hoplattı? 😤 Valla kimse kimseyi sevmek ya da kabul etmek zorunda değil, bu kadar basit. Seni kabul etmedi diye veya istediği olmayınca böyle çirkinleşen kişiler, kendi saygılarından ödün veriyor aslında. Ama maalesef bazılarında bu ego başka boyutlarda...
Sen doğru bir karar vermişsin bence. Sırf sen ona yüz vermedin diye sana hakaret eden biri zaten asla karakter olarak senin dengin olamaz. Sakın üzülme ve kendine haksızlık etme! 💪
Ne dersin, böyle karakterden uzak durarak bir iyilik mi yaptık kendimize? 😌 ❤️
Cevap
38Cevap
Merhaba,
Ben ihanet edene beddua ederim! 😅
İyi ve güzel insanlar, elde etmez, düşürmez, tavlamaz, yürümez, bana ters!
erkek Karaktersiz bir insansa beddua edebilir
İnsan evladı çiğ süt emmiş. Millet ayrıldı diye sevgilisini öldürüyor beddua ne ki…
İstediği kadar bed dua etsin. Burcu balık, yengeç değilse bed duası tutmaz.
Ne dert et. Ne de üzül. Her insanın bedduası tutmaz. Bunu bil.
Yapacağın en adice şey, şu ors.. ya bak sanki kendisi ingiliz prensesi deyip, adını kaşar a yayması, arkadaşları arasında. Onun dışında beddua edecek kadar saçmalayacağını düşünmüyorum, kızlar için de düşünmüyor biliyorum, beddua ediyorlar, ayrıldıklarında, sinirlendiklerinde, vs vs.
Yok ya Allah’ından bulsun Allah belasını versin , Allah onu bildiği gibi yapsın , onun ben yedi sülalesini.. demeye ne gerek var.
Sen elmayı seviyorsun diye elma da seni sevmek zorunda değil. Reddedilmeyi aşan insan özgüvenin zirvesini yaşar 🙂
Hemde ne eder onu bırak ortada naumusunu falan da bırakmaz anlayacağın kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
selam.. bu sanırım biraz kişilik ve yapı meselesi ve uzak durulması gereken bir tipleme :) yani verilen karara düşünceye saygı duymak gerek..
Bana da beddua edilmişti hiçbir şey de yapmamıştım, rencide etmedim sadece aynı şekilde hissetmediğimi söyledim. Ama karaktersiz olduğunu göstermiş oldu diye düşünüyorum.
Sana önce değer vermiş sonra da hak ettiğin şekilde konuşmuş. Mesele yüz vermen mi sence? Bence bir düşün.
Olayı bilmiyorum ama genelde böyle çığırtkan garılar ve eline telefon alıp kameraya çekmek isteyenler psikolojik sorunları olan kişilerdir. Bence psikoloğa görün
Arka kapısı gıcırdıyorsa eder. Adamsa eyvallah der unutur
Ben etmem, uğraşmam, olmuyorsa olmuyordur, olmuyor diye ne diye beddua edeyim
Başkalarını bilmem. Herkes etmez. Yani çoğu erkek. Ben de etmem.
Ne beddua ederim ne takıntı yaparım çok şükür.
Aklı kalıyor tatlım. Beddua etse bile anca günahlarını alır 😅
Erkek değildir o. Öyle tiplemelerin erkekliğini sorgulamak lazım.
Adam olan etmez, 1-2 defa ret yedim sağlık olsun deyip ortamdan uzaklaştım.
Artık nasıl bir enayilik yapıp kalbini kırmışsan 😂😂 kalbi kırılan ve gerçekten seven erkek davranışına benziyor.
Senden soğumuş, kendi kendini basitleştirmişsin. Gerçi bu tür olayları bir de diğer tarafa sormak lazım. Nasıl yaktıysan canını senden nefret etmeye başlamış. Aşktan nefrete geçmiş 2 saniyede. Bir çok erkeğin başına gelmiştir bu tür davranışlar.
Üzüldüm adına çünkümmm gerçek bir sevgiyi hiç edecek kadar aptallaşmışsın
Benden baya nefret etmişti pslik bak yine aklıma geldi her gördüğü yerde şeytan gibi bakıyodu arkamdanda kaşrn teki diyomuş
Senin de adını duyduk arka sayfalarda jdkdjdjdjd
Öyle Seymi olur istemediğin yerde durmzsin zavallı işidir o ne hakkı var o gebeş kaplumbağasinin 😅
Dünyada kadından çok ne var beddua etmem hayırlısı der geçerim
O kadar tanıdık ki bu konu :)
Ay gibi giden, it gibi geri döner, kabul edilir mi orası seninle ilgili tabi. Ama beddua eden erkek net toy erkektir.
Bu güzellikle insanlara güzellikle yaklaşınca yanlış anlaşılmalar olabiliyor 😊
Eder hatta kötülük bile yapar dikkat et erkeklere güven olmaz
Etse sacma olur
Öyle oluyo çoğu zaman
İnşallah etmiyordur sjsjsk
Evet edenler var
Erkek dediğin böyle bir şey yapmaz
Hayir olmamalidir elektrik yoksa istemez.
Karakter meselesi hepsi aynı değildir
Karakter meselesi
Etmedim değil ettiğim oldu eskiden ne yalan söyliyim
Erkek tadına bakmadığı kadına ağzına geleni söyler
Benide aynı kefeye koyma 😉
Başkaları? Hahahah
Kaç kişi
Evet, beddua eder.
Edilmez neden edilsin
Neden beddua etsin ki.
Öyle şey olur mu. Beddua kadın işi
Öyle kötü niyetliler vardır