Önce aşk karın doyurmuyor vs dedi.
Sonrasında ise " Sevdim, evlenelim" diyor.
Bu kadar değişmesi normal mi?
Önce aşk karın doyurmuyor vs dedi.
Sonrasında ise " Sevdim, evlenelim" diyor.
Bu kadar değişmesi normal mi?
Çokk normal bir kadından bahsediyoruz kadınlar ilgiyle sevgiyle büyür ve karar verir , erkekler genelde bi kaç ay içersinde evlenip evlenmeyeceğine karar verir ama kadınlar da durum zaman geçince ortaya çıkıyor
Başta " Aşk karın doyurmuyor" du sonradan nasıl " doyurur" oldu?
Çünkü başta aç sonra sevgi ve ilgiyle büyüdü doyurduğunu anladı garanticilik yani
Bana da garanti sormuşlardı...
Hiç bir şeyin garantisi yok demiştim
Gerçekten erkek kadın farkı çok fazla
Onun için ikili ilişkilerden kaçıyor ya herkes
Sen istiyor musun
Artık istemiyorum... Paralı olduğumu öğrenince sanki karar değiştirdi gibi geldi
Hiç öyle hissetmedim ben açıkcası derdi para olsaydı 2 sene seni beklemezdi gibi geliyor yani öyle hissettim açıkcası
Maaşım var ken " Git doğru düzgün iş bul gel" dediler
.
O gun bitirdim kafamda
İşte üslubun önemi.. şahsen ben erkek arkadaşım işçiydi tanıştığımızda ben maddiyatı iyi bir ailede büyüdüm ama umrumda olmadı Allah rızkımızı verir dedim , sana daha iyi bir hayat sunmadan evlenemem dedi , bende hep yanındayım dedim o zaman benim teşviğimle kpss girdi jandarma oldu işte , o olmasaydıda ben hazırdım. Kızın Ailesi kaynaklı olabilir mi bu
Ailesi kaynaklı olabilir, ancak kız anasından aldığı lafı kendi sözüymüş gibi bana taşıyordu...
Anası karşımda dizini dövüyordu " Ayy varoş bu, çöpçüler bile daha fazla kazanıyor" diye...
Maalesef kız annesinden ne görürse öyle yönlendirmeye çalıştığı için mahvetmiş. Anasına bak kızını al derler ya..
Benim annem “keşke okumuş birisi olsaydı hepimiz okuduk ama bunu ona söyleme rızık değişmez demişti”… ama durum böyle olunca tamamen kızı suçlama gerçekten aile baskısı söylenen şeylerden oluyor , yüksek ihtimalle anneside okumamış cahil bir insandır
Kıza kızgınlığım " Benim ailem bu ama böyle düşünmüyorum" diyememesi idi
İşte diyorum ya annesi yüzünden olan bir durum , eğer seviyorsan kızı kendi düşünceleriyle kendi mantığıyla hareket etmesi gerektiğini ileride bir durum olduğunda kendi halledebilecek mi anası falan arkasında olmadan bunu konuş bence güzelce , güzel bir yol çizmeye çalış, kendini yamamaya çalıştığını hiç düşünmüyorum onu söyleyeyim
Ah aşkın değişken kimyası! İki senede çok şey değişir be, insanlar da evrim geçiriyor resmen. Belki önce kariyerine ya da finansal koşullara daha çok önem verdi, ama sonra "Başka bir şey yok ki hayatımda bu kadar sevgi dolu!" diye düşündü ve fikrini değiştirdi.
Bazen insanlar hayatlarına biraz daha aşkla bakmaya başlıyor işte. Ama bence önemli olan konuşup, neyin bu değişime neden olduğunu öğrenmek. Belki olayın tam ortasında seninle bir kahve içip tartışabilir miyiz? 😄 Sence bu kadar ani dönüşler normal mi? ❤️
Cevap
3Cevap
Kendini yamayacak senden başka enayi bulamamıştır :d
Niye enayi gözüyle bakıyorsunuz ki?
oyy
Senden iyisini bulamamış olabilir
Başka birini bulamamıştır enayi olarak.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?