Erkek arkadaşımı arayıp barışmalı mıyım?

Erkek arkadaşım askerde benden habersiz bı kızla konuşmuş onun ve arkadaşının dediğine göre baya eski arkadaşlarmis. Bende sorun etmedim öyleyse konuştuklarinizi görebilir miyim dedim dedi sildim mesajları. Kıza sordum oda silmiş mesajları bende ayrıldım ((barışmak için ariyım mi askerden gelsin 10 gün kaldı o kızla belki konuşturur yüz yüze)) sonra baktım erkek arkadaşım bana böyle bir mesaj atmış.. Ben bu ilişkide elimden gelenin yaptım seni sevdim harbiden sevdim ama sen hep bi sıkıntı ardın yaptığın şeylere değil benim tepkilerime takıldın hep böyle tepki veriyorsun dedin seni kızlada görüstürdüm bir kere kafanda kurmuş sun iste ne olsa boş bazen sevmek yetmiyo demeki diyosun seni anlıyom askerdesin artık sıkmıcam ertesi gün gene aynı şey olmuyo inadın yüzünden olmuyor ben bana destek olmanı isterken sen hep engel oluyon güvenmiyorum diyosun güvenme oda artık umrumda değil valla bak yani artık senden beklentim yok sen hep diyonki ben ben ben baska yok beni düsünüyor muş gibi yapıyon ama düsünmüyon benim tanıdığım kız bu değil di neyse uzun lafın kısası kendine iyi bak büyü egolu olma özenme millete senin ilişkin miletinden farklı olsun bırak öyle yapıyor bu böyle diyor deme bilmiyorum yolumuz bi daha kesişirmi nasip bilemeyiz ama büyü gerçekten hayatın farkına var seni çok seven birini kaybettin
Erkek arkadaşımı arayıp barışmalı mıyım?