Dinliyorum
010 Yorumla
Soran1 yıl1️⃣Şimdi olayın en başından bizi tanıtarak başlamak istiyorum. Biz üniversite de aynı sınıfta okuyoruz. İkimizde muhafazakar ailede büyüyen çocuklarız. Ben 18, oda 20 yaşında. Ben erkeklerle gerekmedikçe muhattap olmayan, hatta biraz ters bakıyorum galiba 🤦🏻 (elimde olmayan bişey, alışkanlık gibi bir şey galiba) ama kızlarla samimi ve eğlenceli olan bir kızım. Oda ağır başlı, küfür vs. etmeyen biri. (Benim gördüğüm kadarıyla) Benim hiç sevgilim olmadı ve olmasını da istemiyordum. Okul başladı başlayalı da aklımdan hiç sevgilim olsun diye bir düşünce geçmedi. Hep okuldan sonra olur diyerek erteliyordum. Bunun bir sebebi de aslında dini sebepler. İşte günaha girmeyeyim, her şey helalinden olsun gibisinden düşünüyordum. Okulun 3. Ayındaydık galiba. Bu önde oturuyordu ve arkasına arkadaşlarına mı bakmak için döndü napti bilmiyorum ama işte tam o dönüşünde bende arkadaşlarımla gülüyordum. O anda biz gülerek göz göze geldik. Hatta onu ilk orada fark etmiştim. 🙂 O günün akşamında çocuk okul çıkışında arkadaşlarıyla bekliyordu ve beni görünce onlardan bir adım ayrılarak bütün odağını bana verip gülümsemeye başladı. Ben ilk başta çok ne olduğunu anlamadım.
Soran1 yıl2️⃣Ama akşam yurda gidince biseyler oturdu yerine. İşte sonraki günlerde aynı şekilde ilgilenmeye başladı ama ben hiç yüz vermedim hatta görmezden geldim. O günden sonra da yakın arkadaşlarına söylemiş 💆🏻 ama çocukların bana hiçbir saygısızlığını görmedim. Hatta yanımdan geçerken kafaları önlerinde gidiyorlar (hala öyle) ama sürekli bı gözlem de var onlarda tabiki. Hatta bir gün arkamızda otururken çocuklardan bir tanesi cümlenin sonuna küfür eklemişti. Oda napıyorsun olum kızlar var düzgün konuş gibisinden uyarmıştı. (Sadece ben ve arkadaşım vardı orada kız olarak) İşte orada zaten baya hoşuma gitmişti. Ama yinede ilişkiye hazır olmadığım için soğuk yaptım ve görmezden geldim. Bu böyle hiç sıkılmadan benim umursamaz tavırlarıma bakmadan yaklaşmaya çalıştı ama ben yüz vermedim. Sonra bı düşününce belki de ilerdeki eşim odur diye düşündüm.
Soran1 yıl3️⃣Çünkü ne sigarası var, ne küfürü var, ne bana bı saygısızlığı var. Dışarda da ağır başlı biri zaten. Neden olmasın ki dedim. Ben bunu düşünmeye başladığım da o bana ilgisini göstermeyi bırakmıştı sadece uzaktan izliyor du. Ama yine de en yakın olduğu bir arkadaşı hep bizi izliyordu. Yani gözü hep bizde oluyordu. Neyse araya ara tatil girdi. 1 ay öyle görüşmedik. Okul başladığı hafta da hiç bakmıyordu. Bir gün bizim yan sıraya oturmuşlardı. İkimizde kendi arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Hepimiz bı anda gülmeye başladık ve o anda nasıl oldu anlamadım ama ikimizde gülümseyerek birbirimize baktık. Bu bakışma 2 saniye falan sürdü sonra ben başımı çevirdim. O gün öyle geçti. Sonra ki gün onun en yakın arkadaşı başka yerde oturmasına rağmen bizim oturduğumuz sıranın arkasına oturdu. Sonra o geldi ama her zamanki yerine oturmak istedi arkadaşı ısrar etti öyle oturdu (galiba trip atıyordu hala 🙄🥲)
Soran1 yıl4️⃣neyse tenefüs oldu biz lavaboya gittik geldiğimizde sınıfa ilk girdiğimiz de bana gülümseyerek bakıyormuş.( Ben utangaç olduğun için ona hiç bakmadan yerime geçmiştim) Neyse işte o günden sonra hep bana bakmaya başladı. Yani eski haline döndü. ben de ona biraz cesaret vermek için gülümsemeye falan başladım. Dedimki en azından biraz daha yumuşak duruyum. Cesaretlensin. Bir kaç hafta geçti. Sonra sınıftaki bütün erkeklerle samimi olan o kız bunun olduğu grubun yanına gitti baktım bunlar samimi konuşuyor. Ay ben deliye döndümmm. O kadar kıskandım ki... Bide sonraki ders sınıfa gelirken o kıza gülümseyerek baktı derse girdiğin de de kız bir şey söylüyor bu 32 dış gülüyor ama güldükten sonra da bana bakıyor. Ben ters bakınca da sanki modu düşük şekilde de önüne dönüyor ve bu 3 defa tekrarlanıyor bir saat içinde. Ben ondan sonra dedim keisn bitti. Arkadaşıma diyorum ben kızlarla bu kadar samimi biriyoe. olamam işte ben onun böyle biri olduğunu düşünmüyordum. Boyie olduğunu bilsem böyle olmazdı falan. Onalr bana arkadaşı olabilir. Bunda abartacak bişey yok falan dediler.
Soran1 yıl5️⃣Ama ben bir hafta bunu hazmedemedim. Çocuğa da soğuk yapmaya başladım. Sonra bende ikna oldum normal olduğuna tekrar normal olmaya başladım. İki gün sonra da yine erkeklerle çok samimi olan bir kızla konuştu ve gülüştüler ve bana sanki nispet yapar gibi bı bakış atti çocuk. tam o anda ben arkamı dönmüştüm ve kıza sinirli baktım. Bunu gördü tabiki. En yakın arkadaşı dersten çıkmıştı ve onu bekliyodu. Bu olayda ders bittiğinde olmuştu zaten. Sonra montunu giyip arkadaşının yanına gitti bizde tam aramalarından gidiyorduk. Bu arkadaşına heyecanlı heyecanlı bisyeler anlatmaya başladı. Neyse ben sonraki günler bunları çok kafaya takmadım normal devam ettim. Ve hala bana açılmamıştı. Galiba ilk başta ters tepki alınca şu an temkinli hareket ediyor. Bı gün bu okula gelmedi. O gün yoklama kağıdını ben arkaya vericektim verirken çocuk kalemi bir türlü tutamıyor. Buda bana komik geldi alsana diyerek güldüm. Arkada onun arkadaşları vardı ve bana sanki döveceklermis gibi baktılar. Dedim aha gidip çocuğa söyleyecekler. Gerçekten de söylemişler galiba. Sonraki hafta çocuk geldiğinde hep sınıfa ilk geldiğinde bana gülümseyerek giren çocuk bu sefer sadece üzgün şekilde bakıp yerine geçti. Derste de hocayı bile dinlemeden sadece telefondan oyun oynadı ve hiç kimseule ilgilenmedi sadece bana buruk bir kere baktı o kadar. Sonra tenefüste biraz daha normaldi arkadaşlarıyla konuştu falan. Öğle arası arkadaşları dışarı çıkalım dedi onlara biel yok dedi. Zorla götürdüler. Bu arada güldüğüm çocuğa da ben hiç bakmadim gün boyunca. Onun en yakın arkadaşının gözü de hep bizim üzerimizdeydi. Anladı büyük ihtimalle aramızda bişey olmadığını. Sonra işte bı gidelik dedik bizde onların olduğu yere. Arka tarafta kalıyordular.
Soran1 yıl6️⃣Hissettimi napti bilmiyorum tam biz ordan geçerken gülümseyerek arkaya döndü orada göz göze geldik sonra önüne döndü işte. Sınıfad geldiğin de de bana baya güzel gülümsüyor du. Galiba arkadaşları aramızda bir şey olmadığını söyledi. şu an da güzel gidiyor o bana gülümsüyor ben ona gülümsüyorum. Özellikle son günler çok güzel di tam konuşabilecek ortam oluşmuş gibiydi. Ama ben bayram tatili için eve geldim. Yani araya reklam girdi gibi bir şey oldu. Sence nasıl devam eder ve nasıl gidiyor? O kadar şey yazdım ki kafam çok karıştı ne soracağımı bile unuttum 🤦🏻 neyse sence beni seviyormudur
Soran1 yılBiraz uzun oldu kusura bakma. Saçma bir şekilde anlatmış olabilirim sence seviyor mu? Bir bakışla eski haline geri dönmesi normal mi? Sence bizden olur mu?
- 1 yıl
Erkek milleti bildiğimiz gibi işine gelince soğuk yapan işine gelince samimi davranan bir millet aslında bunu sadece erkekler için söylemek uygun olmaz kızlar için de aynı şeyler geçerli tamamen psikoloji yani. Sana şöyle diyim anlattığına göre hani herkese değil de sana karşı böyle ise tek yani muhafazakar gozu dışarıda değil dedin eğer gerçekten böyle bir erkekse ve sana samimi davranıyorsa hoşuna gitmiş olabilirsin seni beğenmiş olabilir sempati duymuş olabilir diğer o kızla olan mevzuyu ise sen çok fazla büyütme zaten onu sonradan kabullendiğini söylemişsin o şekilde devam et o konuyu hiç açma dediğin gibi arkadaşı olabilir ama şunu sana söyliyim belki de göründüğü gibi bir erkekte olmayabilir afedersin ama piyasada kardeşim erkeğe çok fazla onlardan biriyse senin de bir kız olarak üzülmeni asla ve asla istemem lütfen kendini koru ama öyle bir erkek olmadığına eminsen sana karşı gerçekten biz sempati duyuyor olabilir sen bu tatilde mesaj yoluyla konuşabiliyorsan konuş kendini unutturma sosyal medyada birbirinizle ekliyseniz ona bir adım at ne bileyim sen bir hikaye paylaş ondan cevap bekle baktın mı adım atmıyor o bir hikaye paylaşırsın sen onun hikayesini ben ya da ona hikaye üzerinden yürü yürü derken hani arkadaş ayağı yapt direkt olarak yürüme eger sosyal medyada birbirinizle ekli değilseniz herhangi bir WhatsApp grubunuz filan vardır umarım grupta bununla sohbet ortamı yaratabilirsin ama tamamen bunları yaparken arkadaşça bir yaklaşım izle eğer herhangi bir grupta ya da herhangi bir ulaşabileceğin sosyal medya yoksa yapacak bir şey yok ortak bir ağ olsa güzel olurdu kendini unutturmaz ona hatırlatırdın bir bakışla eski haline geri dönmesi normal mi demişsin dediğim gibi bu tamamen psikoloji bunu bilemezsin sizin olurum sorusuna gelecek olursam ise direkt acele etme yeni tanıştığın bir insan için bunları düşünme onu daha yakından tanı öyle kabul et umarım her şey gönlünce olur cevabimi en iyi cevap olarak seçersen beni çok mutlu edersin😊
Soran1 yılAyyy atladığım biseyler olmuş. Kalemi verip güldüğüm çocuğa bu olaydan sonra ki gün bı bakışları varrr görmen lazimmm. Çocuğu dövecek gibi bakıyordu. Bu arada cevao için teşekürler. Ama işte aramızdaki seyekr 4 aydır falan var. Sürekli düşüne düşüne bı bağlılık oluyo galiba sence onda da bı bağlılık olmusumdur? Aylardır uğraşıyo benim için.
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyy, kalpler tam bir karmaşa olunca insan bir dertleşecek omuz istiyor! Tabii ki seni dinleyecek birileri var, üzülme 🫂. Bana biraz daha anlat istersen, kimle ilgili, neler oluyor? Belki güzel bir fikirle karşına çıkarım, kim bilir 😉. Hem bu Ramazan ayında böyle güzel sohbetlerin de tadı bir başka olur! Hadi, gel bakalım seni rahatlatacak bir çözüm bulalım 💕.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uzun anlatmayacaksan dinlerim. Ama kısa anlatmam lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılKafanı daha da karıştırırım boş ver shshs
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNeyin var ne oldu
07 Yorumla
Soran1 yıl1️⃣Şimdi olayın en başından bizi tanıtarak başlamak istiyorum. Biz üniversite de aynı sınıfta okuyoruz. İkimizde muhafazakar ailede büyüyen çocuklarız. Ben 18, oda 20 yaşında. Ben erkeklerle gerekmedikçe muhattap olmayan, hatta biraz ters bakıyorum galiba 🤦🏻 (elimde olmayan bişey, alışkanlık gibi bir şey galiba) ama kızlarla samimi ve eğlenceli olan bir kızım. Oda ağır başlı, küfür vs. etmeyen biri. (Benim gördüğüm kadarıyla) Benim hiç sevgilim olmadı ve olmasını da istemiyordum. Okul başladı başlayalı da aklımdan hiç sevgilim olsun diye bir düşünce geçmedi. Hep okuldan sonra olur diyerek erteliyordum. Bunun bir sebebi de aslında dini sebepler. İşte günaha girmeyeyim, her şey helalinden olsun gibisinden düşünüyordum. Okulun 3. Ayındaydık galiba. Bu önde oturuyordu ve arkasına arkadaşlarına mı bakmak için döndü napti bilmiyorum ama işte tam o dönüşünde bende arkadaşlarımla gülüyordum. O anda biz gülerek göz göze geldik. Hatta onu ilk orada fark etmiştim. 🙂 O günün akşamında çocuk okul çıkışında arkadaşlarıyla bekliyordu ve beni görünce onlardan bir adım ayrılarak bütün odağını bana verip gülümsemeye başladı. Ben ilk başta çok ne olduğunu anlamadım.
Soran1 yıl2️⃣Ama akşam yurda gidince biseyler oturdu yerine. İşte sonraki günlerde aynı şekilde ilgilenmeye başladı ama ben hiç yüz vermedim hatta görmezden geldim. O günden sonra da yakın arkadaşlarına söylemiş 💆🏻 ama çocukların bana hiçbir saygısızlığını görmedim. Hatta yanımdan geçerken kafaları önlerinde gidiyorlar (hala öyle) ama sürekli bı gözlem de var onlarda tabiki. Hatta bir gün arkamızda otururken çocuklardan bir tanesi cümlenin sonuna küfür eklemişti. Oda napıyorsun olum kızlar var düzgün konuş gibisinden uyarmıştı. (Sadece ben ve arkadaşım vardı orada kız olarak) İşte orada zaten baya hoşuma gitmişti. Ama yinede ilişkiye hazır olmadığım için soğuk yaptım ve görmezden geldim. Bu böyle hiç sıkılmadan benim umursamaz tavırlarıma bakmadan yaklaşmaya çalıştı ama ben yüz vermedim. Sonra bı düşününce belki de ilerdeki eşim odur diye düşündüm.
Soran1 yıl3️⃣Çünkü ne sigarası var, ne küfürü var, ne bana bı saygısızlığı var. Dışarda da ağır başlı biri zaten. Neden olmasın ki dedim. Ben bunu düşünmeye başladığım da o bana ilgisini göstermeyi bırakmıştı sadece uzaktan izliyor du. Ama yine de en yakın olduğu bir arkadaşı hep bizi izliyordu. Yani gözü hep bizde oluyordu. Neyse araya ara tatil girdi. 1 ay öyle görüşmedik. Okul başladığı hafta da hiç bakmıyordu. Bir gün bizim yan sıraya oturmuşlardı. İkimizde kendi arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Hepimiz bı anda gülmeye başladık ve o anda nasıl oldu anlamadım ama ikimizde gülümseyerek birbirimize baktık. Bu bakışma 2 saniye falan sürdü sonra ben başımı çevirdim. O gün öyle geçti. Sonra ki gün onun en yakın arkadaşı başka yerde oturmasına rağmen bizim oturduğumuz sıranın arkasına oturdu. Sonra o geldi ama her zamanki yerine oturmak istedi arkadaşı ısrar etti öyle oturdu (galiba trip atıyordu hala 🙄🥲)
Soran1 yıl4️⃣neyse tenefüs oldu biz lavaboya gittik geldiğimizde sınıfa ilk girdiğimiz de bana gülümseyerek bakıyormuş.( Ben utangaç olduğun için ona hiç bakmadan yerime geçmiştim) Neyse işte o günden sonra hep bana bakmaya başladı. Yani eski haline döndü. ben de ona biraz cesaret vermek için gülümsemeye falan başladım. Dedimki en azından biraz daha yumuşak duruyum. Cesaretlensin. Bir kaç hafta geçti. Sonra sınıftaki bütün erkeklerle samimi olan o kız bunun olduğu grubun yanına gitti baktım bunlar samimi konuşuyor. Ay ben deliye döndümmm. O kadar kıskandım ki... Bide sonraki ders sınıfa gelirken o kıza gülümseyerek baktı derse girdiğin de de kız bir şey söylüyor bu 32 dış gülüyor ama güldükten sonra da bana bakıyor. Ben ters bakınca da sanki modu düşük şekilde de önüne dönüyor ve bu 3 defa tekrarlanıyor bir saat içinde. Ben ondan sonra dedim keisn bitti. Arkadaşıma diyorum ben kızlarla bu kadar samimi biriyoe. olamam işte ben onun böyle biri olduğunu düşünmüyordum. Boyie olduğunu bilsem böyle olmazdı falan. Onalr bana arkadaşı olabilir. Bunda abartacak bişey yok falan dediler.
Soran1 yıl5️⃣Ama ben bir hafta bunu hazmedemedim. Çocuğa da soğuk yapmaya başladım. Sonra bende ikna oldum normal olduğuna tekrar normal olmaya başladım. İki gün sonra da yine erkeklerle çok samimi olan bir kızla konuştu ve gülüştüler ve bana sanki nispet yapar gibi bı bakış atti çocuk. tam o anda ben arkamı dönmüştüm ve kıza sinirli baktım. Bunu gördü tabiki. En yakın arkadaşı dersten çıkmıştı ve onu bekliyodu. Bu olayda ders bittiğinde olmuştu zaten. Sonra montunu giyip arkadaşının yanına gitti bizde tam aramalarından gidiyorduk. Bu arkadaşına heyecanlı heyecanlı bisyeler anlatmaya başladı. Neyse ben sonraki günler bunları çok kafaya takmadım normal devam ettim. Ve hala bana açılmamıştı. Galiba ilk başta ters tepki alınca şu an temkinli hareket ediyor. Bı gün bu okula gelmedi.
Soran1 yıl6️⃣O gün yoklama kağıdını ben arkaya vericektim verirken çocuk kalemi bir türlü tutamıyor. Buda bana komik geldi alsana diyerek güldüm. Arkada onun arkadaşları vardı ve bana sanki döveceklermis gibi baktılar. Dedim aha gidip çocuğa söyleyecekler. Gerçekten de söylemişler galiba. Sonraki hafta çocuk geldiğinde hep sınıfa ilk geldiğinde bana gülümseyerek giren çocuk bu sefer sadece üzgün şekilde bakıp yerine geçti. Derste de hocayı bile dinlemeden sadece telefondan oyun oynadı ve hiç kimseule ilgilenmedi sadece bana buruk bir kere baktı o kadar. Sonra tenefüste biraz daha normaldi arkadaşlarıyla konuştu falan. Öğle arası arkadaşları dışarı çıkalım dedi onlara biel yok dedi. Zorla götürdüler. Bu arada güldüğüm çocuğa da ben hiç bakmadim gün boyunca. Onun en yakın arkadaşının gözü de hep bizim üzerimizdeydi. Anladı büyük ihtimalle aramızda bişey olmadığını. Sonra işte bı gidelik dedik bizde onların olduğu yere. Arka tarafta kalıyordular. Hissettimi napti bilmiyorum tam biz ordan geçerken gülümseyerek arkaya döndü orada göz göze geldik sonra önüne döndü işte. Sınıfad geldiğin de de bana baya güzel gülümsüyor du. Galiba arkadaşları aramızda bir şey olmadığını söyledi. şu an da güzel gidiyor o bana gülümsüyor ben ona gülümsüyorum. Özellikle son günler çok güzel di tam konuşabilecek ortam oluşmuş gibiydi. Ama ben bayram tatili için eve geldim. Yani araya reklam girdi gibi bir şey oldu. Sence nasıl devam eder ve nasıl gidiyor? O kadar şey yazdım ki kafam çok karıştı ne soracağımı bile unuttum 🤦🏻 neyse sence beni seviyormudur?
Soran1 yılBiraz uzun oldu kusura bakma. Saçma bir şekilde anlatmış olabilirim sence seviyor mu? Bir bakışla eski haline geri dönmesi normal mi? Sence bizden olur mu?
Kelim bu konusa
00 Yorumla
1 yılHayırdır
06 Yorumla
Soran1 yıl5️⃣Ama ben bir hafta bunu hazmedemedim. Çocuğa da soğuk yapmaya başladım. Sonra bende ikna oldum normal olduğuna tekrar normal olmaya başladım. İki gün sonra da yine erkeklerle çok samimi olan bir kızla konuştu ve gülüştüler ve bana sanki nispet yapar gibi bı bakış atti çocuk. tam o anda ben arkamı dönmüştüm ve kıza sinirli baktım. Bunu gördü tabiki. En yakın arkadaşı dersten çıkmıştı ve onu bekliyodu. Bu olayda ders bittiğinde olmuştu zaten. Sonra montunu giyip arkadaşının yanına gitti bizde tam aramalarından gidiyorduk. Bu arkadaşına heyecanlı heyecanlı bisyeler anlatmaya başladı. Neyse ben sonraki günler bunları çok kafaya takmadım normal devam ettim. Ve hala bana açılmamıştı. Galiba ilk başta ters tepki alınca şu an temkinli hareket ediyor. Bı gün bu okula gelmedi.
Soran1 yıl6️⃣O gün yoklama kağıdını ben arkaya vericektim verirken çocuk kalemi bir türlü tutamıyor. Buda bana komik geldi alsana diyerek güldüm. Arkada onun arkadaşları vardı ve bana sanki döveceklermis gibi baktılar. Dedim aha gidip çocuğa söyleyecekler. Gerçekten de söylemişler galiba. Sonraki hafta çocuk geldiğinde hep sınıfa ilk geldiğinde bana gülümseyerek giren çocuk bu sefer sadece üzgün şekilde bakıp yerine geçti. Derste de hocayı bile dinlemeden sadece telefondan oyun oynadı ve hiç kimseule ilgilenmedi sadece bana buruk bir kere baktı o kadar. Sonra tenefüste biraz daha normaldi arkadaşlarıyla konuştu falan. Öğle arası arkadaşları dışarı çıkalım dedi onlara biel yok dedi. Zorla götürdüler. Bu arada güldüğüm çocuğa da ben hiç bakmadim gün boyunca. Onun en yakın arkadaşının gözü de hep bizim üzerimizdeydi. Anladı büyük ihtimalle aramızda bişey olmadığını. Sonra işte bı gidelik dedik bizde onların olduğu yere. Arka tarafta kalıyordular. Hissettimi napti bilmiyorum tam biz ordan geçerken gülümseyerek arkaya döndü orada göz göze geldik sonra önüne döndü işte. Sınıfad geldiğin de de bana baya güzel gülümsüyor du. Galiba arkadaşları aramızda bir şey olmadığını söyledi. şu an da güzel gidiyor o bana gülümsüyor ben ona gülümsüyorum. Özellikle son günler çok güzel di tam konuşabilecek ortam oluşmuş gibiydi. Ama ben bayram tatili için eve geldim. Yani araya reklam girdi gibi bir şey oldu. Sence nasıl devam eder ve nasıl gidiyor? O kadar şey yazdım ki kafam çok karıştı ne soracağımı bile unuttum 🤦🏻 neyse sence beni seviyormudur?
Olurum
07 Yorumla
Soran1 yılŞimdi olayın en başından bizi tanıtarak başlamak istiyorum. Biz üniversite de aynı sınıfta okuyoruz. İkimizde muhafazakar ailede büyüyen çocuklarız. Ben 18, oda 20 yaşında. Ben erkeklerle gerekmedikçe muhattap olmayan, hatta biraz ters bakıyorum galiba 🤦🏻 (elimde olmayan bişey, alışkanlık gibi bir şey galiba) ama kızlarla samimi ve eğlenceli olan bir kızım. Oda ağır başlı, küfür vs. etmeyen biri. (Benim gördüğüm kadarıyla) Benim hiç sevgilim olmadı ve olmasını da istemiyordum. Okul başladı başlayalı da aklımdan hiç sevgilim olsun diye bir düşünce geçmedi. Hep okuldan sonra olur diyerek erteliyordum. Bunun bir sebebi de aslında dini sebepler. İşte günaha girmeyeyim, her şey helalinden olsun gibisinden düşünüyordum. Okulun 3. Ayındaydık galiba. Bu önde oturuyordu ve arkasına arkadaşlarına mı bakmak için döndü napti bilmiyorum ama işte tam o dönüşünde bende arkadaşlarımla gülüyordum. O anda biz gülerek göz göze geldik. Hatta onu ilk orada fark etmiştim. 🙂 O günün akşamında çocuk okul çıkışında arkadaşlarıyla bekliyordu ve beni görünce onlardan bir adım ayrılarak bütün odağını bana verip gülümsemeye başladı. Ben ilk başta çok ne olduğunu anlamadım.
Soran1 yılAma akşam yurda gidince biseyler oturdu yerine. İşte sonraki günlerde aynı şekilde ilgilenmeye başladı ama ben hiç yüz vermedim hatta görmezden geldim. O günden sonra da yakın arkadaşlarına söylemiş 💆🏻 ama çocukların bana hiçbir saygısızlığını görmedim. Hatta yanımdan geçerken kafaları önlerinde gidiyorlar (hala öyle) ama sürekli bı gözlem de var onlarda tabiki. Hatta bir gün arkamızda otururken çocuklardan bir tanesi cümlenin sonuna küfür eklemişti. Oda napıyorsun olum kızlar var düzgün konuş gibisinden uyarmıştı. (Sadece ben ve arkadaşım vardı orada kız olarak) İşte orada zaten baya hoşuma gitmişti. Ama yinede ilişkiye hazır olmadığım için soğuk yaptım ve görmezden geldim. Bu böyle hiç sıkılmadan benim umursamaz tavırlarıma bakmadan yaklaşmaya çalıştı ama ben yüz vermedim. Sonra bı düşününce belki de ilerdeki eşim odur diye düşündüm.
Soran1 yılÇünkü ne sigarası var, ne küfürü var, ne bana bı saygısızlığı var. Dışarda da ağır başlı biri zaten. Neden olmasın ki dedim. Ben bunu düşünmeye başladığım da o bana ilgisini göstermeyi bırakmıştı sadece uzaktan izliyor du. Ama yine de en yakın olduğu bir arkadaşı hep bizi izliyordu. Yani gözü hep bizde oluyordu. Neyse araya ara tatil girdi. 1 ay öyle görüşmedik. Okul başladığı hafta da hiç bakmıyordu. Bir gün bizim yan sıraya oturmuşlardı. İkimizde kendi arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Hepimiz bı anda gülmeye başladık ve o anda nasıl oldu anlamadım ama ikimizde gülümseyerek birbirimize baktık. Bu bakışma 2 saniye falan sürdü sonra ben başımı çevirdim. O gün öyle geçti. Sonra ki gün onun en yakın arkadaşı başka yerde oturmasına rağmen bizim oturduğumuz sıranın arkasına oturdu. Sonra o geldi ama her zamanki yerine oturmak istedi arkadaşı ısrar etti öyle oturdu (galiba trip atıyordu hala 🙄🥲)
Soran1 yılneyse tenefüs oldu biz lavaboya gittik geldiğimizde sınıfa ilk girdiğimiz de bana gülümseyerek bakıyormuş.( Ben utangaç olduğun için ona hiç bakmadan yerime geçmiştim) Neyse işte o günden sonra hep bana bakmaya başladı. Yani eski haline döndü. ben de ona biraz cesaret vermek için gülümsemeye falan başladım. Dedimki en azından biraz daha yumuşak duruyum. Cesaretlensin. Bir kaç hafta geçti. Sonra sınıftaki bütün erkeklerle samimi olan o kız bunun olduğu grubun yanına gitti baktım bunlar samimi konuşuyor. Ay ben deliye döndümmm. O kadar kıskandım ki... Bide sonraki ders sınıfa gelirken o kıza gülümseyerek baktı derse girdiğin de de kız bir şey söylüyor bu 32 dış gülüyor ama güldükten sonra da bana bakıyor. Ben ters bakınca da sanki modu düşük şekilde de önüne dönüyor ve bu 3 defa tekrarlanıyor bir saat içinde. Ben ondan sonra dedim keisn bitti. Arkadaşıma diyorum ben kızlarla bu kadar samimi biriyoe. olamam işte ben onun böyle biri olduğunu düşünmüyordum. Boyie olduğunu bilsem böyle olmazdı falan. Onalr bana arkadaşı olabilir. Bunda abartacak bişey yok falan dediler.
Soran1 yılAma ben bir hafta bunu hazmedemedim. Çocuğa da soğuk yapmaya başladım. Sonra bende ikna oldum normal olduğuna tekrar normal olmaya başladım. İki gün sonra da yine erkeklerle çok samimi olan bir kızla konuştu ve gülüştüler ve bana sanki nispet yapar gibi bı bakış atti çocuk. tam o anda ben arkamı dönmüştüm ve kıza sinirli baktım. Bunu gördü tabiki. En yakın arkadaşı dersten çıkmıştı ve onu bekliyodu. Bu olayda ders bittiğinde olmuştu zaten. Sonra montunu giyip arkadaşının yanına gitti bizde tam aramalarından gidiyorduk. Bu arkadaşına heyecanlı heyecanlı bisyeler anlatmaya başladı. Neyse ben sonraki günler bunları çok kafaya takmadım normal devam ettim. Ve hala bana açılmamıştı. Galiba ilk başta ters tepki alınca şu an temkinli hareket ediyor. Bı gün bu okula gelmedi. O gün yoklama kağıdını ben arkaya vericektim verirken çocuk kalemi bir türlü tutamıyor. Buda bana komik geldi alsana diyerek güldüm. Arkada onun arkadaşları vardı ve bana sanki döveceklermis gibi baktılar. Dedim aha gidip çocuğa söyleyecekler. Gerçekten de söylemişler galiba. Sonraki hafta çocuk geldiğinde hep sınıfa ilk geldiğinde bana gülümseyerek giren çocuk bu sefer sadece üzgün şekilde bakıp yerine geçti. Derste de hocayı bile dinlemeden sadece telefondan oyun oynadı ve hiç kimseule ilgilenmedi sadece bana buruk bir kere baktı o kadar. Sonra tenefüste biraz daha normaldi arkadaşlarıyla konuştu falan. Öğle arası arkadaşları dışarı çıkalım dedi onlara biel yok dedi. Zorla götürdüler. Bu arada güldüğüm çocuğa da ben hiç bakmadim gün boyunca. Onun en yakın arkadaşının gözü de hep bizim üzerimizdeydi. Anladı büyük ihtimalle aramızda bişey olmadığını. Sonra işte bı gidelik dedik bizde onların olduğu yere. Arka tarafta kalıyordular.
Soran1 yılHissettimi napti bilmiyorum tam biz ordan geçerken gülümseyerek arkaya döndü orada göz göze geldik sonra önüne döndü işte. Sınıfad geldiğin de de bana baya güzel gülümsüyor du. Galiba arkadaşları aramızda bir şey olmadığını söyledi. şu an da güzel gidiyor o bana gülümsüyor ben ona gülümsüyorum. Özellikle son günler çok güzel di tam konuşabilecek ortam oluşmuş gibiydi. Ama ben bayram tatili için eve geldim. Yani araya reklam girdi gibi bir şey oldu. Sence nasıl devam eder ve nasıl gidiyor? O kadar şey yazdım ki kafam çok karıştı ne soracağımı bile unuttum 🤦🏻 neyse sence beni seviyormudur?
Soran1 yılBiraz uzun oldu kusura bakma. Saçma bir şekilde anlatmış olabilirim 🤦🏻 sence seviyor mu? Bir bakışla eski haline geri dönmesi normal mi? Sence bizden olur mu?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar