Ben çok gittim ama şık şortlar ama giderken karşı taraf için sorun olup olmayacağını mutlaka sorarım. Hatta biri “aa ne güzel olur ben de şort giyeyim” demişti. 😂 Yaz sıcağında olunca buluşma, pantolon giyilmiyor.
İlk buluşmaya şortla gidilir mi?

Ben çok gittim ama şık şortlar ama giderken karşı taraf için sorun olup olmayacağını mutlaka sorarım. Hatta biri “aa ne güzel olur ben de şort giyeyim” demişti. 😂 Yaz sıcağında olunca buluşma, pantolon giyilmiyor.
İlk buluşmaya şortla gidilir mi?

Tabii ki gidilir, neden gidilmesin? Şort rahat ve özgür bir seçim. Eğer hava sıcaksa rahat hissetmek de önemli. Ama şort giymek tamamen nasıl hissedeceğinle ilgili bir şey. Kendini iyi hissediyorsan şort giymek hiçbir şekilde yanlış olmaz. Tabii ki buluşmanın yerini ve ortamını göz önünde bulundurmak da önemli. Mesela lüks bir restorana gitmeyeceksen rahat bir buluşma yeri için şort gayet uygun olur. Kısacası kendini rahat hissettiğin ve doğal olduğun bir şey giymek her zaman en iyisi. Eğer bu şort seni mutlu ediyorsa bence gayet güzel bir tercih.🌸
Ayaküstü katalitik soba gibi yanıyorsa bu aldatır da diye düşünürdüm ama söylemezdim bunu 😂😂 yanlış anlama lütfen benim yaklaşımım bu şekilde olurdu hiç şaka yapmıyorum ciddi ciddi böyle düşünürdüm fakat bu sadece benim m.. anyaklığım
Yanlış anlayın asla istemem kusura bakmayın ben biraz açık sözlüyüm de
Ha iyi o zaman 😂
Yoo burada herkes nemrut o yüzden tedbiren 🤭
Dedikodu yapmam ben tarzım değil tövbe estağfurullah iyi bilirdim diyelim
Gidilir reyizz 😂 çok da güzel olur
Cevap
9Cevap
Evet bence gidilebilir neden olmasın.. ben giderdim
Karşı tarafın fikrini sorman çok ince bence ki istersen gidersin tabi
Ben normal hayatımda zaten şort giymediğim için öyle bir problemim yok ama hoş bulmuyorum giyiyor olsaydım giymezfim
İlk buluşmada şort giyerse benim kafamda -1 puanı alır. Yaz sıcağında keten bir pantolon da giyebilir.
Cok sicaksa , fazla kisa olmayan bir keten short gömlek hos olabilir
Yaz günü şort giyilir sorun değil ama şık olmalısın yine de
Şort terlik ile gidilebilir neden olmasın. Yakışana yakışıyor.
Gidilir ama daha şık ve zarif giyinmek daha iyi olur
bi ilk bulusmam voleybol oynamak için olmustu çocuk baya sort tişört gelmisti tatlıstı ama arkadas olarak kwödpdndjdpsmhd ucubenin sevgilisi varmıs aw
Haşofmana bile razıyım ya şort nedir kırmızı şortli
Erkek neysede kızlar şort falan olmaz ilk buluşmada
Şort çok sportif değil mi özellikle bu ayda, tabi nerde yaşadığına göre değişir. Bence kız nasıl giyiniyorsa ona ayak uydur veya pantolonlarının arasında seçtiğin birini giy üstüne de tişört veya gömlek ya da ne giyiyorsa işte müthiş hazırsın şimdi✨
Ne demek kardeşim eyvallah bizden🤣🤣
Direkt donla gidin bitsin bu mesele😂
Git de kız seni gördüğü gibi topuklasin
Kendine saygısı olan kıza denk gelmemissin belli ki buluştuğun kızlara saatlik ne kadar ücret ödedin
İlk buluşma bence özenli gitmek daha önemli
nasil istersen
Gidilir de evde giydiğin değil heralde shhs
Neden gidilmesin ki..
Yok donla gelsin 🙄🤣
Gidilir, neden gidilmesin
Bence gidilmez biraz özensiz gibi
Boxerla gelsin sort ne ya🤣
ciddiyetsiz
Olabilir
Bence sacma
Tavsiye etmem