Hoşlandığım çocuk bi aile üyeme benimle asla olmayacağını söylüyor?

LÜTFEN ÜŞENMEDEN OKUYALIM VE BİRBİRİMİZE YARDIMCI OLALIM KARDEŞLERİM😁🥺🙏 Arkadaşlar şimdi biz bu çocukla çocukluk arkadaşıyız aileler ismen birbirini tanıyor ediyor ama sıkı fıkı değiller neyse bununla aynı okulda okuduk aynı mahallede büyüdük sadece lisede ayrı okullarda okuduk ve o süre zarfında hiç görüşmedik konuşmadık da. Bu lisede sevgili yapmış ve 4 yıllık bi ilişkisi olmuş çok sevmiş yalan yok bunu herkese de söyledi ama kız bunun yakın arkadaşlarıyla nudelaşmış yiyişmiş vb. açıkçası ihanet etmiş. Bu da o gün bugündür kimseyle sevgili olmamış olamamış. Kimseye de haliyle güvenemiyor ve bi ilişki yapmaktan apaçık korkuyor ve kaçıyor sadece takılıyor. Neyse şimdi gelelim bizim muhabbete biz onunla 3 yıl önce bi arkadaş vesilesiyle tekrar karşılaştık ve konuşmaya başladık o zamandan bu zamana kadar arada kopukluklar olsa da hiçbir zaman tam anlamıyla kopmadık. Şu zamana gelecek olursak birlikte PUBG oynarız sabahlara kadar birbirimize hesap sorarız kim kiminle nerde ne yapmış sohbet ederiz dertleşiriz ve baya da keyifli vakit geçiririz (arada ufak tartışmalarımız olsa bile) her şekilde yürüyorduk diyelim. Neyse hatta en son oyunda iddiasına oynadık kim kazanırsa karşısındakine Instagram şifresini veriyordu bunu o çıkardı böyle bir şey yapalım diye bende kabul ettim ve oynadık. O kazandı instamı aldı kurcaladı şüphelendiği erkeklerin ya da merak diyelim istediklerini okudu vs karışmadım çünkü biliyordum ki bana da güvenmiyordu. Bi sonraki gün TT şifresi için iddiaya girdik ve yine o kazandı haliyle verdim orayı da aynı şekil kurcaladı. Hatta başta TT şifremi bulamadım diye vermek istemediğimi düşünerek beni engelledi, sonradan zar zor durumu izah ederek gerçeğe inandırdım ve devam ettik. Şifre mi de bulup verdim. buraya kadar hiçbir sıkıntı yok. Wp den de gayet normal güzel bir şekilde ilerlerken bu başka bi muhabbetten teyzemle görüşüyor teyzemde konuyu bize getiriyor o da benimle asla olmayacağını beni üzmek istemediğini arkadaşı olarak gördüğünü ve beni sevmediğini söylüyor teyzeme. Ve bu saatten sonrası için kendini benden uzak tutacağını söylüyor? Bu ne demek? O zaman bu kadar şey ne? Neden yaşandı? Lütfen beni güzel fikirlerinizle aydınlatın çok büyük bir çıkmazdayım canolarr 💗
Hoşlandığım çocuk bi aile üyeme benimle asla olmayacağını söylüyor?