Benim kendi şahsi düşünceme göre ikinci kez annem ve kız kardeşim ile 20 günlük umreye gidebilmeyi dilerdim Çünkü babam ile zaten 2023 yılında ilk umreye 15 günde olsa gitmiştim Ama o zamanın verdiği heyecanı ve bilgisizliği yüzünden hiçbir şey yapamamıştım Hem birde 2023 yılında yaşım daha 16 olduğundan babam ne zaman isterse ancak o şekilde hareket ederek kabeye falan gidebiliyordum Ama şimdi 19 yaşında olduğum için annem ve kız kardeşimle umreye ikinci kez olacakları ve yapılacakları bilip ona göre bilinçli olarak gitmek benim için ayrı bir hoş durum olur
Güncellemeler
1 yıl
Umarım yanlış anlaşılmam Bu soru sadece bir anda aklıma gelen bir şeydi Yani kendi düşüncemi bu sebeple beyan etmek istedim Anlayışınız için teşekkür ederim
Bu hayatta size bir dilek hakkı verilse en çok olmasını istediğiniz hangi hayalinizi gerçekleştirirdiniz?
Bakalım hayırlısı ile o günleri görüp yaşayacağım Annem zaten kendisi ile birlikte kız kardeşimi ve beni ekim ayı için umreye adımızı yazdırmış Sadece sabredip o anın gelmesi adına beklemek kalıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sağlıklı olmak
Rougemont'da bir ev, fotoğraf makinesi bir de bialetti.
Düğmesine her bastığında 5 gram altın çıkaran ve bozulmayan bir horoz figür oyuncağı. Altını da ağzından şerit halinde çıkaracak.
Dışarı çıkabilmek isterdim dışarıda rahatça istediğim yere gidebilmek isterdim
Doğmamak
İnşallah gidersin
Bakalım hayırlısı ile o günleri görüp yaşayacağım Annem zaten kendisi ile birlikte kız kardeşimi ve beni ekim ayı için umreye adımızı yazdırmış Sadece sabredip o anın gelmesi adına beklemek kalıyor