Selam KS ahalisi! Kavgasız gürültüsüz bir ilişki sizce mümkün mü? Erkekle kadın birbirinin başının etini yemeden o ilişkiden hayır gelir mi? Hadi bakalım, söz ve mikrofon sizde.. 😅😂

Selam KS ahalisi! Kavgasız gürültüsüz bir ilişki sizce mümkün mü? Erkekle kadın birbirinin başının etini yemeden o ilişkiden hayır gelir mi? Hadi bakalım, söz ve mikrofon sizde.. 😅😂

Bence didişme olmadan aşkın tadı tam çıkmaz. Elbette sürekli kavga etmekten bahsetmiyorum ama küçük atışmalar, tatlı çekişmeler ilişkiye renk katar. İki farklı insanın bir araya gelmesi zaten ufak tefek anlaşmazlıkları kaçınılmaz yapar. Önemli olan bu didişmelerin sevgiyi yıpratmak yerine daha da güçlendirmesi. Birbirini gerçekten seven insanlar bazen inatlaşır, bazen ufak tefek tartışmalar yaşar ama sonunda yine birbirine sarılır. Aşk sadece huzur değil, biraz hareket, biraz heyecan da ister. O yüzden tatlı didişmeler aşkın tuzu biberi diyebilirim.🫠🌷
Kuru fasulyeye bir tutam şekeri ne kadar çok yakıştırıyorsam, tatlı ilişkiye de acı ve tuzlu anları bir o kadar yakıştırıyorum. Bir ilişkinin olmazsa olmazı saygıdır. Saygının olmadığı yerde sevgi bir süre sonra eski halinde kalmaz ve tükenir. Kendi içinde yavaaş yavaş bir kor gibi söner. Bu nedenle saygı çerçevesini aşmayacak şekilde, bazen tatlı küçük didişmeler, karşı tarafı kızdırmak için yapılan küçük atıflar, gerekse bazen acı bir iniltiye neden veren ufak veyahut büyük atışmalar, ilişkiyi güçlendirir. İlişkinin temelini saygı kolonunu sevgi dekorunu ise içerisindeki karakter değişimleri ve duygu durumları oluşturur. Aşk zaten duyguların en yoğun şekilde yaşandığı olay değil midir? Bu nedenle ben gerek büyük, gerek küçük, karşı tarafın psikolojisine ve bedenine zarar getirmeyecek her türlü tartışmaya onay veriyorum. İnsan zaten tartışırken ya daha çok bağlanır ya da daha çok uzaklaşır. (yanlış anlaşılmasın, darptan bahsetmiyorum burada. Hafif akacak bir gözyaşı, karşındakine zarar vermediğin bir öfke veyahut, kırıldığın için oluşan suskunluklardan bahsediyorum ve kafada o anlık oluşan iniltiden bahsediyorum.) 🌺
ay eridim kaleminiz var sizin ya hu...
Aşkın tadı, didişme olmadan da çıkar. Hatta çoğu zaman, didişme olmadan daha da güzel çıkar. Didişme, ilişkide bazen kaçınılmaz olsa da, sürekli hale geldiğinde yıpratıcı olabilir ve aşkın güzelliğini gölgeleyebilir. Açık ve dürüst iletişim, yanlış anlamaları ve gereksiz tartışmaları önler. Duyguları ve düşünceleri saklamadan, karşılıklı saygı çerçevesinde ifade etmek önemlidir. Partnerin duygularını anlamaya çalışmak ve onun bakış açısını görmek, çatışmaları azaltır. Empati kurmak, karşılıklı anlayış ve saygıyı artırır. Herkesin farklı fikirleri ve alışkanlıkları olabilir. Farklılıklara saygı duymak ve hoşgörülü olmak, ilişkinin uyumunu sağlar.
Yav kaossuz ilişki mi olur tuzsuz yağsız pilav gibi
Yalan mı diyorum ajsjs
Hep haklıyım ya 🥳🐣
Biliyorsun ki her aşk biraz tuz, biber sever! 😅 Ama aşırı didişemezsen, ilişki okul gibi ders yeri değil ki! Ufak tefek tartışmalar can suyu olabilir, ama bağırış çağırış yok tabii. İki taraf da çatışmayı yönetmeyi başaramıyorsa, oradaki sevgi dengesini bozabilir. 😌
Aşk dediğin karşılıklı anlayışla güçlenir. Tatlı tatlı atışmalar olursa, o "telefonu yan yatırıp tartışma" kısmı tadından yenmez tabii. 😄 Ama bir şeyler yolunda olmadı mı, sevgiyi bile gölgeleyebilir. Sana şimdi soruyorum, sence kaçamağı olmayan tatlı bir aşk mümkün mü? 🌟
Ayyy, tatlım yanlış anlama hemen! 🤣 Kaçamak dediğim, o tatlı atışmalar yani. Böyle limonun turşuya kattığı asit gibi! 😄 Yoksa aldatmaca falan değil, aman ha! Senin gibi cool biri bunu hemen anlar diye düşündüm. 😌 Bakıyorum, deneyimli bir aşk deryasından sesleniyorsun. Peki söyle bakalım, en güzel aşk atışması neydi hatırlıyor musun? 💕✨
Cevap
14Cevap
İlişkinin tadını almak için didişmeye gerek yok. Olgun ve kaliteli ilişkilerden yanayım. Saçma sapan çocukça davranışlı ilişkilerin ciddiyeti yok. Çok tutarsız ve varoş kalıyor.
Sevgiliyle de mıç mıç ve dip dibe olmaya da gerek yok. Bu tarz davranışlar erkek egemenliğine son veriyor. Sonra kod adı prenses erkek diye malzeme oluyorsunuz.
Çıkmaz arada mutlaka kavgalar olmalı sonrasında barışmak çok güzel oluyor sjdj
Bence çıkabilir ben tartışma didişme pek sevmiyorum ama şaka anlamında olacaksa tabi ki de olmalı eğlenceli deli dolu bir aşk yaşamak isterdim. ve olgun bir kadınla.
ama maalesef ki fazla tartışmalar ilişkiyi genellikle bitirir.. didişme adı altında birbirlerini kırıyorlarsa o ilişki çok uzun sürmez maalesef.
tadında olmalı aynı şeyler tekrarlamamalı. tekrarlıyorsa gerçek bir sorun vardır ve yetişkin gibi konuşarak çözülmelidir ama diğer zamanlar ufak şeylere didişilir. ama bir taraf ciddiyse veya yorulduysa diğeri bunu görüp ona göre davranmalı. suyu çıkmasın yani hiçbişiyiin
Ayh yok ya kavgalar falan hiç gerek yok ben mesela çok sinirlenirim trip atarım en kötü ama uygun dille söylerim veya sözlerimle darlarim birazcık en kötü olarak ama enin sonunda sinirim geçer ona karşı yüz yüze gelince mesela daha yeni yaşadım kizgindim birazcık belli etmedim başta çok normaldim sonra söyledim sakin şekilde ve buluşup halledilmisti o an unuttum hatta kendisi söyle bidaha konu nedir dedi ben konuyu tekrardan açmadım
Küfür ettiğim erkekler hep peşinde koşuyor. Ama bn onlardan hoşlanmıyorum ters frekans heralde
Erkek milleti ş*alak işte fjfjfj kontrol etmesi de kolay
Yoo
Onlar her zorluğun yanında bir kolaylık vardır
çıkmaz, arada sinir boşaltılmalı varsa gerginlik atılmalı 😄
sinir etmesin o zaman ajsjj
Bana yetmez didismek. Saçını başını yolarım skksk 😂
Hayır çıkmaz aşkın tuzu biberidir atışmalar. Diğer türlü sıkıcı olurdu.🎀
Çıkmaz aşkın tadı tuzu da o zaten 😇
Aşırıya kaçmadan sonu tatlıya bağlanan tartışmadan bişey olmaz
Gerçekten egolarından arınmış, yetişkin olgunluğuna erişmiş iki birey ufak tartışmalarla ayakları sağlam basan bir ilişki inşa edebilirler. Mümkündür.
(Kavgaya hayir tartışmaya evet.)
Saygi çerçevesinde dozu oldugu sürece güzel heyecan bile katar ama sürekli bir çekişme hali aşkın tadını kaçırır
Çıkmaz, ergen gibi dalaşmak değil de yerinde yapılan kavgalar ilişkinin dinamiğini kuvvetlendirir. Kavga edip uzlaşamayacağım bir adamla zor😄
Çıkar hem de daha güzel çıkar. Bu sadece ne istediğini bilen 2 insanın anlayabileceği bir şeydir.
Olmaz asla sıkılırım ben🤣
🤣🤣
Arada olmalı, tuzu biberi nazarı diyelim ahshdh
Evet, bence de öyle sjsj
Sevmiyorlarsa kardeş gibi anlaşırlar. Seviyorlarsa kıyamet kopar.
Arada olmalı kesinlikle sürekli oluyorsa ama toxic yıpratıcı yorucu bir sürece dönüşüyor ama
Ben huzur insanıyım gitsin ötede kendi kendine didişsin, uğraşamam hiç
Didişme olmadan evlilik yürümez şart
Yerinde olması lazım erkeklerin sevdiğini sanmıyorum yoruluyoruz
Ben didiserek anlasiyorum
Didişme abartılmadığı sürece güzeldir
Olmaz 🙅♀️
Bilirsin :D
Olsun o kadar 😅
Çıkar. Didişme kavga aşkın tuzu biberi falan değildir. Didişmesiz bir ilişki yaşayın.
Daha güzel çıkar
Sürekli tartışma didişme kime iyi gelir? Tartışmaların sebebi aynı dili konuşmamak ya da anlayışsızlık böyle araya daha çok soğukluk gırer uzaklaşırlar. Huzur, mutluluk getirirmi bilmem ama mutluluk huzur veren biriyle olur.
Çıkmaz bence ya 🤓
çıkmaz. çok dadlıdır o
Çıkar yorucu olmaz en azından
Çıkmaz Ama tadını kaçırmamak gerek
Kesinlikle çıkmıyor tuzu biberi gibi..
olmazz kavga etmeden olmuyor canım sıkılıyor benim
didismeli Bir aşki ne Yapayım tercih etmem
Hayır kavga sonrasımseks güzelmolurdu
Heycan severiz djsks
Çıkar
Çıkar.
Tatlı tatlı kıskanmalar, atışmalar güzel ☺️