Sizce sebep ve döner mi?

Gelecekle alakaları (evlilik konusuyla ilgili) tereddütlerim var dedi 9 aylık bir ilişkiydi. Ardından hep soğuk davranmaya başladı ben de olmuyorsa sen yokuna ben yoluma diyince oralı olmayan ama günlerce soğuk davranmayı da ihmal etmeyen adam neden son anda o da ben sorunca, soğukluğumun sebebi evlilik düşünmemem gibisinden konuşup ilişkiyi bitirdi? anlayabilen beri gelsin o sırada başka birini mi kafalama ya çalışıyordu aklı sıra acaba? Siz nasıl yorumluyorsun bu konuyu cidden merak ediyorum döner mi bu gelgitli herif bir de? yüzüne vurmak istediklerim var çünkü. Ayrılırken de çok iyi birisin senin için hiç kötü düşünmedim her şey gönlünce olsun bilmem ne yazdı en son ben görüldü yaptım. Sonra beyfendi ertesi gün aradı beni açıklama yaptı aynı zamanda ayrılık konuşması beni bi güzel övüp çok iyi olduğumdan bana değer verdiğinden ilişkiye emek verdiğimizden hatta benim daha çok emek verdiğimden bahsetti. Ben üslubumu bozmadan damardan konuştum hakkettiği şekilde tabii ki en sonunda hakkını helal edip ne zaman her hangi bir ihtiyacın olursa sınavla ya da başka bişeyle ilgili vs. arayabilirsin diyip kapattı beyfendi.

Sizce sebep ve döner mi?