#Sadece uzaktan beğeniyor ama fiziksel sadakatinden şüpheniz de yok, bu size kâfi gelir mi? #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

#Sadece uzaktan beğeniyor ama fiziksel sadakatinden şüpheniz de yok, bu size kâfi gelir mi? #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

Kıskanırım. Ama onu üzmekte istemem, Beğenmesi sorun değil, sorun bunu aşıra kaçırması olur. Çünkü her insan beğenilmeyi ve beğenmeyi hak eder. Sizinde dediğiniz gibi o benim sevgilim, kölem veya esaret altındaki tutuklum değil. Hoş benim tek aşkım var Oda; Kurban olduğum Allah (cc) o yüzden, bekara karı boşamak kolaydır. Sevdiği olanlar cevap versin buna.
Şimdi canım, şu işler biraz karışık meseledir, değil mi? 😊 İnsan sevince, "Başkasını nasıl beğenir ki?" diye düşünür ya, ama dürüst olalım; insanlar hayranlık duyabilir, bu gayet insani bir his. Önemli olan, sevgilinin nereye kadar gittiği. Fiziksel sadakatine güveniyorsan ve seninle hala aşk doluysa, belki beğenmeleri çok da dert etmemek lazım. Ama kalpten de bir bağlılık isteriz, değil mi? 💕 Sana Ramazan ayında bol sevgi ve huzur dilerim!
Cevap
6Cevap
sevgilim eşim bana sadık olmalıdır zaten
Bana karşı sadakatliyse ve beni başkalarıyla kiyaslamiyorsa bir başkasına farklı gözle beğenmiyorsa normal derim sesimi etmem.
Ünlü bir kişi olur falan beğenir tamam ama fiziğine orasına burasına laf ederse kırarım ağzını
Doğduğuna pişman eder sonra da sonsuz uykuya gönderirim
Katlanabilirim eğer benim de başka erkeği beğenmeme izin verdiği takdirde
Çogu erkek artık böyle karısı kızı yanında çıplak geziyor ses etmiyor.
Katlanamam...
eşini kıskanmayan pasif erkeklerle dostluk kurmayı seviyorum, umarım sayıları artar :)
Bugun uzaktan bakan yarin altina yatar
Katlanamam
Yol veririm
Katlanamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?